Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

varda işte tam herşey yolunda giderken mutlaka bir arıza çıkıyor kamelyayla aynıyız aslında ben işsizim o 2 hafta önce işten çıkartıldı şimdi allahtan girdide işte mafoldumbentoparlanana kadar zamn geçip gidiyor

senin en azından böyle bi teklif aldını yada evlilik konusunda konuştuğunuzu düşünüyorum, sanırım kamelyada bunun esamesi bile yok onuda üzen buÇok üzgünüm çoook

muvardır canım olmaz olurmu dilek olay 8 yıl bu kamelya ya sorlaım bir bak merak ettim şimdi kamelyaaaaaaaaaaa

kızlarrr naberr

ya ben biraz önce tamm 3 tabak kısır yedim yaaa ühü ühü karnım fena şişti soda filan içtim azcık rahatladımm

bu gidişle duba gibi olcam kimse beni almayacakkk

iyi tatlım evde yalnıdım bugün tüm gün pc başındaydım can sıkıntısı iştefisfisfisiş yok güç yok canım sıkıveyoooooooo sen neler yaptın

iyi tatlım evde yalnıdım bugün tüm gün pc başındaydım can sıkıntısı iştefisfisfisiş yok güç yok canım sıkıveyoooooooo sen neler yaptın

al bende de okadar bi ara bende yalnız kaldım zemuszemus
bekliyorum tatlım yaa
bu iş konularında pek kimseye söleme taraftarı degilim kesin girene kadar çünkü işe giriyorum diyosun bi bakmışsın olmuyo
ama ben çok heyecanlanmıştım bi çok kişiye söledim ya olmassa vicdan!!!
napcam yaaaaa canım gerçekten daha çok sıkılmaya başladııı

ya ben nerdeyse bütün sakaryaya duyurmuştum canımdelikafaduldeneee ne oldu fosladım şimdi biri sorcak diye ödüm patlıyo senmisin işe başlamadan iş buldum diye yaygara koparan:mymeka:mafoldumben

ya ben nerdeyse bütün sakaryaya duyurmuştum canımdelikafaduldeneee ne oldu fosladım şimdi biri sorcak diye ödüm patlıyo senmisin işe başlamadan iş buldum diye yaygara koparan:mymeka:mafoldumben

vala keşke heyecanıma biraz daha sahip çıkabilseydim
offf ya olmassa napcam ya ne dicemm ben yaaa
Allah ım yardım et nolurrrr
:sm_confused:

Canım aralık ayında bizim ilişkimiz 9 yıl olacakk..yaa inan cok yoruldum olmuyo artık bu şekilde yürütmek ben cok yoruldumm.(( yaa şimdi bizim aramız iyi olsa benim ailem sorun cıkarmaya başladıı..bu kadar uzun süre cıkmamı ailem asla istemiyorduu..şimdide ailem ne olacak bu böyle diyor nereye kadarr sürecek bu şekilde diyorlar...yaa benim derdim bitti bide ailem başladı iki derede bir arada kalmaktan yoruldum:1no2::1no2: yaa elimde olsa herşeyi bir kenara bırakıp cekip gitmek istiyorumm..iş stresi ,ilişkimin stresi bide ailemin stresi üzerime binince artık hergün sevgilimle tartışır oldukk..yaa onuda suclamıyorum koşullar bu şekilde onunda elinde olsaa şimdi evlenecek benlee ama yokk iştee yokkk..:1no2: bu arada sevgilim bana evlenme teklifi etti ama evlenecegimiz ortam ve koşullar hazır degill...daha iş yok güc yokk .askerlik yokk .off yaa offff senağlamasenağlama kendisinede söyledim seni sevmesem bu durumua bir dk bile katlanamam dedimm.. ama seviyorum iştee...sevgi karın doyuruyormu işte orası tartışılırr senağlama

Bugün sevgilimle görüştük eve geldim ailem yine surat yapmaya başladıı ..bir şey demediler ama davranışlarından anlıyorumm buda canımı cok yakıyorrr..:çok üzgünüm:

canım sen gerçekten zor olanı başarıyosun
Allah ım en kısa sürede önce sevgiline hemen sonrada sana iş versinki hayırlıyla halledin şu evlilik işini
bak hiç yüzünü bile görmediğin insanlar dua ediyo birbirimiz için edilen bu dualar kabul olacak bence ben buna inanıyorum
opuyorumnanaktan

Bugün sevgilimle görüştük eve geldim ailem yine surat yapmaya başladıı ..bir şey demediler ama davranışlarından anlıyorumm buda canımı cok yakıyorrr..:çok üzgünüm:

seni isteyen filan mı var onun içinmi surat yapıolar hani onların istediği biriyle filan hemen evlenmenimi istiyolar..

ne kadarda tanıdık bu anlattıkların ben sırf bu yüzden annemle babmdan saklıyorum ilişkimi çünkü yarınıma güvenmiyorum ne yalan söyliyim aşk karın doyurmuyor doğru:çok üzgünüm:

seni isteyen filan mı var onun içinmi surat yapıolar hani onların istediği biriyle filan hemen evlenmenimi istiyolar..

samıyorum istediklerinde artık onlarda bir sonuca bağlanssın istiyorlardır yerden göğe kadar hakılılarda ama işte senağlama

yaşadıklarımız oartak olduğundan birbirmimzi anladığımızdan allah hepimizin sonunu hayır etsin:1hug:

canım isteyen oldu olmadı degill. ama ailem biliyorr kimseyi istemiyorumm...hatta bana söylemeyin diyorum direk anlaştıgı biri var diye söyleyin diyorumm..kendi elimle kısmetlerimi tepiyorumm..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…