allah kısa sürede başlayıp maşını alıp çatır çatır yemeyi nasip eder inşallah:lepi:
selam kızlar nasılsınız iş durumlarında bir gelişme olan var mı aranızda?
inşallah canım hepimize kamelya nerelerde ya hiç göremiyorum bi geliyo ceee diyo gidiyoo zemuszemus
kamelya hoşgeldin canımcım haziran bizim ayımız elbet uğur getirecek sen nasılsın bu arada pek konuşamadık ne zamndır
inşallah canım hepimize kamelya nerelerde ya hiç göremiyorum bi geliyo ceee diyo gidiyoo zemuszemus
Boncukcumm sen nasılsın canımmm...bu arada işe girme sevincinii inşallah allah bizede yaşatırr.. sen tattın bu duyguyuu.darsı bize.. şimdilik iş tamam sıra geldi kocayaaa kaydirigubbakcemile3
Canım bak sen kova burcuydunn bu yıl şans sizden yanaa. iyi degerlendirr.. kocayıda bu sene aradan cıkarrr...ben inanıyorum işe gir bak ne kısmetler bulacak seniiii..:lepi:
Kolay gelsin fıstıkk..ya bayan olmak ne zor yaaaaa.. yok temizlik yok bulaşık yok yemek ..hele bide evli oldugumu düşünüyorum aaaaaaaaaaaaa ..iyiki bekarımmm..
merhabalar kızlar canım çok sıkkın moralim çok bozuk yaaa bir haftadır oyalıyorlar beni :mymeka:şu gün başlaıcanız arıcaz ama ses seda yok ben arıyorum şu güne erteledik o gün geliyo yine ses seda yok yine ben arıyorum biraz daha uzadı biz seni arıcaz ee sinir oldum artık aramayın dedim:dilcikar: iptal ettim kızlar işi oyalıyorlar resmen onları bekleyerekmi zaman geçirecem bu ne yaamafoldumben
insaallah boncuğum senin işte benimkine benzemez valla ne bileym alacak olan hemen başlatır ne o öyle şu gün bu gün deyip birde aramıyorlar boğacam allahıma elime geçselerkötükedihüso
eee şimdi olmayacakmı senin iş istemiyorum aramayınmı dedin delikafadulden