Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyaztoprak üzüldüm canım senin adına ama maalesef bu özeldekiler hep mi böle bende güvenmiyorum en son gittiğim yerde zaten üçkağıtçı tiplerdi
boncuk sen ne zaman başlıyosun tatlım??
ya bide kk kartımı ne çıkmış kuzular
her yere yorum yazamıyo bu karta sahip olmayanlar
evet canım aynen öyle dedim valla balık baştan kokar derler daha başlamadan böyle yapanlar başlayınca illallah dedirtirler inş daha hayırlı bi yer çıkar diye umut ediyorum:1closedeyes:
beyaztoprak üzüldüm canım senin adına ama maalesef bu özeldekiler hep mi böle bende güvenmiyorum en son gittiğim yerde zaten üçkağıtçı tiplerdi
boncuk sen ne zaman başlıyosun tatlım??
hayırlısı diyelim inş.. daha iyi yerlerden iş teklifi alırsın canım opuyorumnanaktan
boncuk bu hafta içi değil i bşlaman senin yerimseniben
bu hafta içi başlayacaksın kesin değil mi demek istediydim gızzzzzzzzkaydirigubbakcemile2
Kızlar bana finansbanktan mail geldii ankarada sınava davet ediyorlarr...cumartesi günü saat 1 de ankara üniversitedinde sınav yapacaklarmışş banka operasyon departmanı içinn.. yaa gitsemmiki acabaa? netten araştırdım torpilin yoksa boşa gitmeyin diyorlar ben ne yapacagım şimdi..kafamçokkarıştı
kafamçokkarıştı:uhm: