Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

beyaztoprak üzüldüm canım senin adına ama maalesef bu özeldekiler hep mi böle bende güvenmiyorum en son gittiğim yerde zaten üçkağıtçı tiplerdi
boncuk sen ne zaman başlıyosun tatlım??

kızlar muhabbet almış yürümüş valla ben yokken neler kaynattınız bakem iş kadınları sizi:eek:

beyaztoprak üzüldüm canım senin adına ama maalesef bu özeldekiler hep mi böle bende güvenmiyorum en son gittiğim yerde zaten üçkağıtçı tiplerdi

belkide hayırlısı değil di canım ya kaç ye kabul ettik buyrun diyorda ses etmiyor vicdansızlarkötükedihüso

evet canım aynen öyle dedim valla balık baştan kokar derler daha başlamadan böyle yapanlar başlayınca illallah dedirtirler inş daha hayırlı bi yer çıkar diye umut ediyorum:1closedeyes:

hayırlısı diyelim inş.. daha iyi yerlerden iş teklifi alırsın canım opuyorumnanaktan

canım belli degil henüz yarın bile olabilir bekle çagıracaz dediler
inşş.. beyaz toprak gibi olmaz
buyrunnnnnnnnn

bu hafta içi başlayacaksın kesin değil mi demek istediydim gızzzzzzzzkaydirigubbakcemile2

bu hafta içi başlayacaksın kesin değil mi demek istediydim gızzzzzzzzkaydirigubbakcemile2

heee amann benim kafa bi milyon anlanıyorum herşeyi öle açık açık yaz tamamıı zemuszemus

ya tatlım bilmiyorum inş.. başlarımmm bekliyoruz bakalım kafamçokkarıştı

Kızlar bana finansbanktan mail geldii ankarada sınava davet ediyorlarr...cumartesi günü saat 1 de ankara üniversitedinde sınav yapacaklarmışş banka operasyon departmanı içinn.. yaa gitsemmiki acabaa? netten araştırdım torpilin yoksa boşa gitmeyin diyorlar ben ne yapacagım şimdi..kafamçokkarıştı

Kızlar bana finansbanktan mail geldii ankarada sınava davet ediyorlarr...cumartesi günü saat 1 de ankara üniversitedinde sınav yapacaklarmışş banka operasyon departmanı içinn.. yaa gitsemmiki acabaa? netten araştırdım torpilin yoksa boşa gitmeyin diyorlar ben ne yapacagım şimdi..kafamçokkarıştı

valla canım düşün taşın karar ver torpilsiz dönmüyo bu işler ama bazen torpil olmadanda oluyo sansın varsa olurr inş.....
ama imkanın varsa bence dene sansını

offf pofff püffff yine kimse yok çok sıkıldım ama
nese size bi şiir yazayım hepimize uygun bekliyoruz ya hiç durmadan bişeleri sevgiliyi işi vs vs...

beklemek

beklemek;
yalnızlıgın yükü kadar agır
rüzgarlarda bir tül kadar hafif

beklemek;
ayrılık kadar iz bırakıcı
beklediğin sevginin adresini bulması

beklemek;
yorgun gövdede kanat
kalabalıklarda umut

beklemek;
unutulanları hatırlamak
yüreğinin ütülenişine şahit olmak
yüzünün unutuluşuna yanmak

beklemek;
bitmesini istediğin bir gülüşün son anı
kapını çalan düşün ilk dakikaları

beklemek;
dipsiz kuyulardan yıldız çıkarmak
sudan bahanelere sarılmak

beklemek;
telaşından kendini unutmak
gülen yüzde kendini bulmak

beklemek;
bir limandan demir almak
üryan ruhuna elbise aramak

beklemek;
asırlık bir çınarda göndere çekilmek
sancak tarafından poyraz yemek

beklemek;
yırtmaktır beklentilerini
yargıç olup sorgulamaktır kendini

beklemek;
eylül akşamlarında şemsi karşılamak
uçup giden günlerini yakalamak

beklemek;
bir gülün sevdasına
dikenine aşiyan yapmak
beklemek...
[reşat çoşkun]

hadi bana eyvallah yolun açık olsun inşşşallah.......

kafayı yedim iyice hadi hayırlısı -tatlicadiarzu-

Batsın bu dünyaa bitsin bu rüyaa aglatıpta gülene yazıklar olsunnnn....:çok üzgünüm:

Kızlarrr yine sevgilimle tartıştımmmm..yaaa bana bir akıl verinnnnn...ben artık dayanamıyorummmm sabredemiyorummm.. bu şekilde bir ilişki yürütmeyee gücüm kalmadıı .. cok yıprandım özellikle iş yok güç yokkk. nee olacak bu halimizzz...yaa ömrüm boyunca cıkacakmıyım bennn...cok sıkıldımmmmmm..artık evlenip bir düzenim olsun istiyorumm. bu belirsizlik yedi bitirdi beniii senağlama senağlama senağlama

X