Hoşgeldinnnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnnnnnnnnnnn canımmmm..vallahi yeriniz cok belliydii ....bu arada yolcunun duası kabul olurmuşşş ..İnşallah duaların kabul olmuşturr::Saruboceq:
Kızlar bugün arkadaşlarla falcıya gittik..16 ile 21 gün arasında bir iş teklifi alacakmışım..delikafadulden hatta adanada dışındaa...göl yada deniz olan biri il olacakmışş.. bir ofis büro işi.... ayy şok oldumm. birazda moral olduu ..fala inanma falsızda kalmaa... işimiz zaten fallara kaldıı....kaydirigubbakcemile3
Kızlar bugün arkadaşlarla falcıya gittik..16 ile 21 gün arasında bir iş teklifi alacakmışım..delikafadulden hatta adanada dışındaa...göl yada deniz olan biri il olacakmışş.. bir ofis büro işi.... ayy şok oldumm. birazda moral olduu ..fala inanma falsızda kalmaa... işimiz zaten fallara kaldıı....kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba geldim iş görüşmesinden hiç hayal ettiğim gibi bir iş yeri değildi gözüm tutmadı kabul etmedim
benim falcıda temmuzda demişti ben bu ay buldum canım sende 2 3 güne kalmaz bulursunkaydirigubbakcemile3gerçi başlayamadık daha işe ama hadi hayırlısı bakalımCADIARZU
iyigeceler kızlar ben yokken ne güzel kaynatmışsınız bayılıyorum sizlere oğluma alacam len ben sizidelikafadulden
yarın başlıyomusun beyaz çarşamba yazmıştın sanırım
all vala benim sevgilim yok diğer kızların
var bi tek ben varım başka çaren yok canım kaydirigubbakcemile3
perşembe sanırsam güzelim allahtan bi aksilik çıkmazsa:sm_confused:
olur canım seni alırım diğerleride dertlerine yansınlar-tatlicadiarzu-şakkıdı
günaydın kızlar günaydın!!
bugun çok mutluyum....
sizlerle en kısa sürede paylaşacam Allah ın izin verirse mutlulugumu.......
ama şimdi sölemicem söleyince olmuyo......
haydi bakalım mutluyum mutlusun mutluyuz oleyy oleyy!!!
içimden ne geliosa yazmak istiyorumm şimdilik hoşçakalın.............. sositososito
Allah Allah nası misafirmiş o öle laf aramızda ben pek misafir sevmem
günaydın kızlar günaydın!!
bugun çok mutluyum....
sizlerle en kısa sürede paylaşacam Allah ın izin verirse mutlulugumu.......
ama şimdi sölemicem söleyince olmuyo......
haydi bakalım mutluyum mutlusun mutluyuz oleyy oleyy!!!
içimden ne geliosa yazmak istiyorumm şimdilik hoşçakalın.............. sositososito
Merhaba fıstıklar nasılsınızz? benim kursumm yarın bitiyorrrr...:lepi: Artık evde olacagımmm...Ya bugün kurs cıkışında carşıya ugradım biraz alışveriş yaptımm ..gittim kendime gömlek felan aldımm..ayy göreceksinizz bişe alırken sanki her an işe başlıcakmış gibi alıyorumm.:çok üzgünüm:.hayalde olsaa kendimi tatmin ediyorum.. biraz moral oluyoo.. kendi kendime belki bir iki hafta sonra işe başlarım diyorumm..