Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

hoşgeldin delikız her zaman bekleriz güzelim umarım burası bana olduğu gibi sanada uğurlu gelirsositososito

beyaz toprak yeni işin hayırlı olsun canım umarım seveceğin bir ortam olur

Hoşgeldinn canım aramızaaa....Allah hayırlı işler nasip etsinnnnn

Bak canımm kısmetin burdaymış demek ..Adamlar yeterki istesin 2 günde dönüş yapıyorlarr...Bu arada unutma bizi ona göre..işte fırsatını buldukçaa ara sıra kaçamak yapıp yaz bişeylerr kaydirigubbakcemile3...

ben işlerden umudumu kestim walla artık başvurabileceğim iş bile yok kpss ye kaldık

yapmazmıyım canım sanırım o kaçamaklara fırsatım olacak bu kadar rahat olmasamdaşutarafagitti

kızlaaaaaaaaar inanmıyoruum bugün bir yere başvurmuştum yarın görüşmeye çağırıyorlar ilk önce ön görüşme yapıyoruz herkesle olumlu olursa dönücez dediler ilk sizle paylaşıyorumm :teytey:

hadi hayırlısı bakkalım canım ayy ayağımı sürttüm işe yaradı galibesüprizzzzz

sağolun kızlar şoktayım walla umutsuzca başvurmuştum her zamanki gibi bide olursaa nasıl mutlu olurum

Canım ben sana ne dedimm ümidini kesmee diyee.. ay içimemi doğdu ne olduu ....alkisalkisalkis canım senin adına cok sevindimmmm..:1hug: ayyyyyy kısmetimiz mi acılıyorrrrrrrr ne oluyorr Maşallah maşallah nazarda degmez inşallahh..:dance::dance:yaa inanmıyorum size haber geliyo işe gireceksiniz ben burda heycanlanıyorummmm:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…