slm kızlar boncuğum dün gece ne oldu konuştunuzmu tel derdi neymiş:uhm:
hoşgeldin vicdancım valla bizimde gözlerimiz seni aradısengözlerimebaksanabooooh ne güzel gezmiş dolaşmış stres atmışsın sefan olsun valla:lepi:
baklava konusuna gelince dedik dedik bi türlü başlayamadık şu işe adam dalgamı geçiyo benimle ne şimdide pazartesi dedi başlıcam dedim işinide sanada:mymeka: ama sabır, ozaman baklavaları hallederiz be gülümyerimseniben
evet canım konuştuk hemde çok uzun kendime kızdım biraz ne konuşuyosam okadar yüzyüze bile hiç görmediğim bi insanla ben pek sevmemde böle şeyleri kardeşimin bi arkadaşı kız onunla görüşmesini ben pek istemiyorum bu çocukta istemiyo beraber vazgeçirelim filan destek ol bana diye aramış :1closedeyes:
CADIARZUboncuğum hayırdır gülüm
evet canım konuştuk hemde çok uzun kendime kızdım biraz ne konuşuyosam okadar yüzyüze bile hiç görmediğim bi insanla ben pek sevmemde böle şeyleri kardeşimin bi arkadaşı kız onunla görüşmesini ben pek istemiyorum bu çocukta istemiyo beraber vazgeçirelim filan destek ol bana diye aramış :1closedeyes:
kardeşimin sevgilisiyle bi diyolog yaşadımda dün!!!
onu anlatıyorum yaa kardeşimin bile sevgilisi var benim yookkkk senağlama
ya bu arada bi çocuk var liseden arkadaştık lise bitti nerdeyse hiç bidaha görmedim şimdi tekrar görüştük filan ama yüz yüze diil msnden sanki biraz asılıyo gibi geldi
vicdannnnnnnnnnn hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
eeee hani bana gelecektinnn yasakkelime
kardeşimin sevgilisiyle bi diyolog yaşadımda dün!!!
onu anlatıyorum yaa kardeşimin bile sevgilisi var benim yookkkk senağlama
ya bu arada bi çocuk var liseden arkadaştık lise bitti nerdeyse hiç bidaha görmedim şimdi tekrar görüştük filan ama yüz yüze diil msnden sanki biraz asılıyo gibi geldi
erkek milleti canım işleri oookaydirigubbakcemile3çok paz verme işine gelirse duruma göre bakarsın hadi hayırlısı bakaklımsengözlerimebaksanab
bencede gereksiz bi konuymuş canım kardeşin duysa aranız açılır ben söyleyeyim çocukta bi alem sevgilisine söz geçiremiyo ablasınımı sokuya devreye töbe töbeeeeCADIARZU
yok ya pas mas vermem hatırlıyorumda 16 -17 yaşımızı çok acayip biriydi saçma saçma konuşurdu birden onlar geldi aklıma kaydirigubbakcemile3
tabi şimdi nasıl oldu bilemem sonuçta 7- 8 yıl geçmiş aradan
kim nasıl biri delikafaduldensn hoşlanıyonmu peki
iyi akşamlar nasılsın canımcım bebiş senin mi çokkkkkkkk tatlı maşallah
pek sağlam ayakkabı değil galibakötükedihüso
evet canım benim oğlan teşekkür ederiz
valla tatlım saglammı degilmi bilemem şimdi günahını almayım ozamanlar çocuktuk
şimdi nasıl hayatı nasıl hiç bilmiyorum boşver gitsin
alemsin bacım heeeeeeeeeeeeee:jeyyar: