Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

slm kızlar boncuğum dün gece ne oldu konuştunuzmu tel derdi neymiş:uhm:

evet canım konuştuk hemde çok uzun kendime kızdım biraz ne konuşuyosam okadar yüzyüze bile hiç görmediğim bi insanla ben pek sevmemde böle şeyleri kardeşimin bi arkadaşı kız onunla görüşmesini ben pek istemiyorum bu çocukta istemiyo beraber vazgeçirelim filan destek ol bana diye aramış
:1closedeyes:

sen ara istersen birde sonuçta başlayacaksın demiş seninde oranın bir çalıanı olduğun kesinleşmiş gibi birşey ama bence olacak hadi bakalım siftahı senden azcık yaklaş bakem sürtüvecem:içelim:bizede geçsin şansın :teytey:çok çok sevindim tatlım gerçekten

CADIARZUboncuğum hayırdır gülüm

CADIARZUboncuğum hayırdır gülüm

kardeşimin sevgilisiyle bi diyolog yaşadımda dün!!!
onu anlatıyorum yaa kardeşimin bile sevgilisi var benim yookkkk
senağlama
ya bu arada bi çocuk var liseden arkadaştık lise bitti nerdeyse hiç bidaha görmedim şimdi tekrar görüştük filan ama yüz yüze diil msnden sanki biraz asılıyo gibi geldi

bencede gereksiz bi konuymuş canım kardeşin duysa aranız açılır ben söyleyeyim çocukta bi alem sevgilisine söz geçiremiyo ablasınımı sokuya devreye töbe töbeeeeCADIARZU

erkek milleti canım işleri oookaydirigubbakcemile3çok paz verme işine gelirse duruma göre bakarsın hadi hayırlısı bakaklımsengözlerimebaksanab

kim nasıl biri delikafaduldensn hoşlanıyonmu peki

erkek milleti canım işleri oookaydirigubbakcemile3çok paz verme işine gelirse duruma göre bakarsın hadi hayırlısı bakaklımsengözlerimebaksanab

yok ya pas mas vermem hatırlıyorumda 16 -17 yaşımızı çok acayip biriydi saçma saçma konuşurdu birden onlar geldi aklıma kaydirigubbakcemile3
tabi şimdi nasıl oldu bilemem sonuçta 7- 8 yıl geçmiş aradan

pek sağlam ayakkabı değil galibakötükedihüso

kim nasıl biri delikafaduldensn hoşlanıyonmu peki

ögretmen çalışıyo şimdi yakışıklı fena degil ama boşver yaa olacak bişe degil hem daha bişey olduguda yokta olursa ne derim nasıl geri çeviririm diye düşünüyorumm ayy Allah ım yaaa kaydirigubbakcemile3

valla tatlım saglammı degilmi bilemem şimdi günahını almayım ozamanlar çocuktuk
şimdi nasıl hayatı nasıl hiç bilmiyorum boşver gitsin

kaderde varsa zaten yaşanır boşver salla gitsin eeeeeee sen neler yaptın bakim ben yokkenhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…