- 1 Mayıs 2008
- 4.124
- 1.378
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin boncuğum allah rahatlık versin tatlım yat uyu dinlen allah razı olsun duaların için :1hug:
hoşgeldin canım hayırlısı olsun neden beğenmedin ücretini falan mı yoksa görüşme yaptığın kişiden mi elektrik almadın
ücret bi dereceye kadar etkili ama asıl adamları gözüm tutmadı bir de söylenen işten daha farklı yönde bir iş kurulacakmış asıl o bana gelmezdi yani boşver hayırlısıysa olsun her zaman öyle iş iş diyede her yere girilmiyor maalesef bayan olunca daha da zor :çok üzgünüm:
selam canlarım
selam naber canım nasılsın :uhm:
İyiyim canım sağol sen nasılsın neler yapıyorsun ? Şeniz
bende iyiym saol canım
bu hafta sonu kardeşimin mezuniyet töreni vardı
ona gitmiştik baya bi yoruldum
onun dışında bişe yok
iş filan yok anlıcan henüz
hayırlısı tabi
herşeyin hayırlısı tabiki canım.Kardeşinin bölümü ne canım?
türkçe ögr..
kızlarr ben geldimmm
çok yorgunum bi haber edem dedim geldiğimi
bişiler okudum yarım yamalak hepsini okuyamadım işler filan bulunmuş sanırım hayırlı olsun çok sevindim
döndüğümde böle bi haber duyarım inş. demiştim çok şükür duydum 9-10 saat yolculuk yaptım bu arada hep dua ettim kk daki arkadaşlarıma bi iş ver Allah ım die
çok özledim sizileri canlarım
hadi yarın görüşürüz
ben uyumaya gidiom yorgun olunca erken yatılabiliyomuşşş..... mirmirmirmir
ücret bi dereceye kadar etkili ama asıl adamları gözüm tutmadı bir de söylenen işten daha farklı yönde bir iş kurulacakmış asıl o bana gelmezdi yani boşver hayırlısıysa olsun her zaman öyle iş iş diyede her yere girilmiyor maalesef bayan olunca daha da zor :çok üzgünüm: