Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

keşke olsa canım ama görüşmelere gidip boş dönmekten artık bıktım belki de bu iş dönüm noktam olur ne biliyim daha erkenden sevinmeyim de olumsuz olursa hayal kırıklığı olur hadi bakalım sıra sizde

kızlarr ben geldimmm
çok yorgunum bi haber edem dedim geldiğimi
bişiler okudum yarım yamalak hepsini okuyamadım işler filan bulunmuş sanırım hayırlı olsun çok sevindim
döndüğümde böle bi haber duyarım inş. demiştim çok şükür duydum 9-10 saat yolculuk yaptım bu arada hep dua ettim kk daki arkadaşlarıma bi iş ver Allah ım die
çok özledim sizileri canlarım
hadi yarın görüşürüz
ben uyumaya gidiom yorgun olunca erken yatılabiliyomuşşş.....
mirmirmirmir

hoşgeldin boncuğum allah rahatlık versin tatlım yat uyu dinlen allah razı olsun duaların için :1hug:

kızlar merhaba geldim iş görüşmesinden hiç hayal ettiğim gibi bir iş yeri değildi gözüm tutmadı kabul etmedim :kızgın:

hoşgeldin canım hayırlısı olsun neden beğenmedin ücretini falan mı yoksa görüşme yaptığın kişiden mi elektrik almadın

hoşgeldin canım hayırlısı olsun neden beğenmedin ücretini falan mı yoksa görüşme yaptığın kişiden mi elektrik almadın

ücret bi dereceye kadar etkili ama asıl adamları gözüm tutmadı bir de söylenen işten daha farklı yönde bir iş kurulacakmış asıl o bana gelmezdi yani boşver hayırlısıysa olsun her zaman öyle iş iş diyede her yere girilmiyor maalesef bayan olunca daha da zor :çok üzgünüm:

ücret bi dereceye kadar etkili ama asıl adamları gözüm tutmadı bir de söylenen işten daha farklı yönde bir iş kurulacakmış asıl o bana gelmezdi yani boşver hayırlısıysa olsun her zaman öyle iş iş diyede her yere girilmiyor maalesef bayan olunca daha da zor :çok üzgünüm:

neyse canım üzülme tabiki çalışacagın insanlar çok önemli güvenilir olmak zorunda bayan olunca dediğin gibi!
hayırlısı inş. en kısa sürede yine bi iş çıkar

bu arada hoşgeldin delikız ben bi kaç gündür yoktum...
topigimize yeni biri katılmış...
memnun oldum
ama inş en kısa sürede bi iş bulursun canım

sherincim hayırlısı olsun umarım gönlüne göre bir iş bulursun canım iş bulduk diye hemen de kabul etmek zorunda değiliz tabiki bizlerinde seçici olmamız lazım bence şahsen ben hafta sonu tatil olan hafta içi de 8 saat çalışılacak bi iş arıyorum ama henüz bulamadım ....

boncuk 84 canım hoşbuldum bende çok memnun oldum

kızlarr ben geldimmm
çok yorgunum bi haber edem dedim geldiğimi
bişiler okudum yarım yamalak hepsini okuyamadım işler filan bulunmuş sanırım hayırlı olsun çok sevindim
döndüğümde böle bi haber duyarım inş. demiştim çok şükür duydum 9-10 saat yolculuk yaptım bu arada hep dua ettim kk daki arkadaşlarıma bi iş ver Allah ım die
çok özledim sizileri canlarım
hadi yarın görüşürüz
ben uyumaya gidiom yorgun olunca erken yatılabiliyomuşşş.....
mirmirmirmir

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnnnnnnnnnnn canımmmm..vallahi yeriniz cok belliydii ....bu arada yolcunun duası kabul olurmuşşş ..İnşallah duaların kabul olmuşturr::Saruboceq:

Hakkında hayırlısı olsun canımmm.. sonuçta evet bayanız her işede evet denilmiyorr..iyi düşünmek gerek..

Kızlar bugün arkadaşlarla falcıya gittik..16 ile 21 gün arasında bir iş teklifi alacakmışım..delikafadulden hatta adanada dışındaa...göl yada deniz olan biri il olacakmışş.. bir ofis büro işi.... ayy şok oldumm. birazda moral olduu ..fala inanma falsızda kalmaa... işimiz zaten fallara kaldıı....kaydirigubbakcemile3

X