Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kızlar nabersinizŞenizbugünde aramadılar yaa çok sevindik ettik vazmı caydılar acepCADIARZUgerçi çarşanba perşembe demişlerdi ama bakalım bi gün daha bekleriz ne olcek kaç aydır bekliyoruz dimee

kızlar nabersinizŞenizbugünde aramadılar yaa çok sevindik ettik vazmı caydılar acepCADIARZUgerçi çarşanba perşembe demişlerdi ama bakalım bi gün daha bekleriz ne olcek kaç aydır bekliyoruz dimee

inş aralar canım böle heveslenip geri oturmakta daha bi acı oluyo
ama herşeyin hayırlısı tabiki yarın inş.. iş başı yapacaksın Allah ın izniyle.....
hihoyyyt

geldim şikerim anlat bakiim

ohhh be
ya canım çok sıkkın biraz stresliyim dün geldik yol yorgunlugu feci bişe
ve iki gündür misafir misafir valla cinler tepemde
nie böle olur anlamamışımdır öle oturursun kimse gelip gitmez en curcuna en yorgun anında ev dolar dolar boşalır!!!
bide kardeşim biriyle görüşüyo ve benimle o çocuk bi konu hakkında görüşmek istiyo ben ne bilim böle şeyleri pek sevmiyorum amaannn offf ya arayacak biraz sonra ve annemler hala yatmadı aksilik yaa erkenden yatan babam bile hala tv izliyoo offf yaaa!!!

ayy canım bu ne kafam karıştıkafamçokkarıştırelaks bu kadar stres insanı öldürür vallakötükedihüsoşimdi uyku geldi başa kafa dağıldı anladımki ben sana yardımcı olamıcam:çok üzgünüm: gidip zıbarayımda yarın bidaha bu yazdıklarını okuyup sana yardımcı olmaya çalışiim canım ne işe yarıcaksa yarın:mymeka:
öptüm canım iyigeceler:a015:

günaydın yavru kuşlar bugün aneme gidiyorum akşama görüşürüzz

hayırlı olsun baklavalarımız ne zamn geliyor peki:jeyyar:

Hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmm nasılsın???a.s.a.s.a.s.

süperim beyaaaaaaaaaaaaaaaaaaadağa taşa vurdum kendimi sinir mnir kalmadı gızlar bomba gibiyim valla eeeeeeeeeeee siz neler yaptınız kamelya çok özledim sizi yavvvvvvvvvvvvvv anlatım bakem neler kaçırdım:1hug:

hoşgeldin vicdancım valla bizimde gözlerimiz seni aradısengözlerimebaksanabooooh ne güzel gezmiş dolaşmış stres atmışsın sefan olsun valla:lepi:
baklava konusuna gelince dedik dedik bi türlü başlayamadık şu işe adam dalgamı geçiyo benimle ne şimdide pazartesi dedi başlıcam dedim işinide sanada:mymeka: ama sabır, ozaman baklavaları hallederiz be gülümyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…