Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

iyi akşamalar kızlar bu arada nasılsınız keyifler nasıl kamelyacım sen ne alemdesin aynen devam canım biraz yüz verme aklı başına gelir fazla şımartıyoruz biz bunları...:mymeka:
ben bugün bi iş görüşmesine gittim sonuç pazartesi belli olucak hayırlısı inş.:Saruboceq:

Bu arada artık benimki yüz verip vermeme olayı degill.. 8 yıl olmuşş bazı şeyler artık kabullenildi...kendisi beni cok iyi tanıyorr..Ben sevgilime karşı trip yapacak yada aman şuna yüz vermeyim sürünsün tarzlarından biri degilim...ne kadar inat oldugumu fazla sabırlı olmadıgı biliyorr...Bazı konularda onu cok uyarıyorum yaa gercekten beni anlamak istemiyor yada inadıma mı yapıyor anlamıyorumm...

Vicdan boncukk nerdesinizzzzzz ?? kızlar yaa vallahi yeriniz cok bellliii.......bari taksit taksit gitseydinizz...kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar iyi pazarlarr.. ayy 3 gündür evde tekim annemler yazlıga gittiler..biraz kafa dinledimm.. Ara sıra yalnız kalmak iyi oluyorr..Vallahi en güzelii yalnız yaşıcaksınn. dur bi işe gireyimm ben yapacagımı biliyorumm kaydirigubbakcemile3..

2 gündür yoktum hiç kimse uğramamış kamelyacım ben iyiyim sen napıyosun??

merhabalar iyi akşamlar kızlar sıkı durun size süper bi haberim vaaarhihoyyyteveeeet söylüyoruuum iş bulduuuuuum:sm_cool:evet doğru okudunuz bu gün aradılar aslında yarın başlıcaktım hemen ama ofiste biraz tadilat varmış çarşanba başlıyorum ne kadar mutluyum bilemezsiniz rabbim tamammına erdirsin hayırlı olsun inş.... tez zamanda sizlerede çok güzel hayırlı kapılar açsın.:Saruboceq:

merhabalar iyi akşamlar kızlar sıkı durun size süper bi haberim vaaarhihoyyyteveeeet söylüyoruuum iş bulduuuuuum:sm_cool:evet doğru okudunuz bu gün aradılar aslında yarın başlıcaktım hemen ama ofiste biraz tadilat varmış çarşanba başlıyorum ne kadar mutluyum bilemezsiniz rabbim tamammına erdirsin hayırlı olsun inş.... tez zamanda sizlerede çok güzel hayırlı kapılar açsın.:Saruboceq:

ayyy inanmıyorum ya harika haber ilk ayrılan sen oldun aramızdan canım hayırlı uğurlu olsun işin neyle ilgili peki??a.s.

çok tşk ederim canım sizler bana uğurlu geldiniz hem ayrılmak nedemek hep buralardayım artık bırakırmıyım sizleri hem daha öncede işe girdim ama dikiş tutturamadım yine öyle olur diyede korkuyorum bakalım.işim sekreterlik olacak canım bi prefabrik yapımı olan broda hem onların gelir giderlerini tutacam hemde müşterilerle ve gelen telefonlarla ilgilenecem umarım daim olur:Saruboceq:

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Canımmmmmmmmmmmmmm tebrikk ederimmmmmmmmmmmmm.alkisalkisalkis.Ayyyyyyyyyyyyy cook mutluu oldumm nihayet birimizz işe başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..delikafadulden Canım bizede sürtün birazzzzzzzzzzzzzz..Yaa maşallah:nazar:Ciddiyim kendim işe başlıcakmışım gibi sevindimmmm.. oleyyyyyyyyyyyy...:dance::dance::dance:

2 gündür yoktum hiç kimse uğramamış kamelyacım ben iyiyim sen napıyosun??

Canımm ne yapim bende iyiym tşk ederimmm....Hayat koşuşturmacası iştee.. Ayy beyaztopraga cok sevindim iş bulmuşş :dance:darsı sana bizlere olsun canımmmm ..Ohh bee nihayettttt birimiz işe başlıyorrr......alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Düşünsenizeeeee bu haftadan itibaren her birimiz bir iş bulurmuşuzz..Ayy nihayet kısmetimiz acıldı..Ohh be şeytanın bacagını kırdıkkk....delikafadulden

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Canımmmmmmmmmmmmmm tebrikk ederimmmmmmmmmmmmm.alkisalkisalkis.Ayyyyyyyyyyyyy cook mutluu oldumm nihayet birimizz işe başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..delikafadulden Canım bizede sürtün birazzzzzzzzzzzzzz..Yaa maşallah:nazar:Ciddiyim kendim işe başlıcakmışım gibi sevindimmmm.. oleyyyyyyyyyyyy...:dance::dance::dance:

tatlım benim çok teşekkür ederim bakalım inş rabbim tamamına erdirirde mutlu mesut yaşarızkaydirigubbakcemile3umarım en yakın zamanda sizler aradığınızı bulursunuzkaydirigubbakcemile5

tatlım benim çok teşekkür ederim bakalım inş rabbim tamamına erdirirde mutlu mesut yaşarızkaydirigubbakcemile3umarım en yakın zamanda sizler aradığınızı bulursunuzkaydirigubbakcemile5

Amin canım aminnn...ya ciddiyim cok sevindimm..:teytey: Biliyomusun yatacaktım bilgisayarı kapatmaya gelmiştim uykulu uykulu mesajı bir gördüm şok oldum.. uyku felan kalmadııı kaydirigubbakcemile3..

Canım sen bu işe ne zaamn başlıyosun şimdii...? birde ne zaman başvuru yaptın kaç gün içinde dönüş yaptılar...

Amin canım aminnn...ya ciddiyim cok sevindimm..:teytey: Biliyomusun yatacaktım bilgisayarı kapatmaya gelmiştim uykulu uykulu mesajı bir gördüm şok oldum.. uyku felan kalmadııı kaydirigubbakcemile3..

Canım sen bu işe ne zaamn başlıyosun şimdii...? birde ne zaman başvuru yaptın kaç gün içinde dönüş yaptılar...

canım yaa sağol tatlım ben bu işe cuma günü başvurdum yazdımda buraya olursa pazartesi çağıracaklarmış dedim yaa demek gözleri tutmuş beni sağolsunlar bugün aradılar 2 günde döndüler yani bana allahım sualarımı kabul etti çok şükür

hadı hayırlı olsun canım darısı bızlere olsun delikafadulden alkisalkisalkis

selam kızlar burayı yeni görüyorum güzel bir topic bende işsiz güçsüz bi hatunum bebeğime hamileyken bıraktım işi şimdi oğluş 9 aylık oldu ii bi işolursa çalışmayı düşünüyorum ama nasip bu işler

X