Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamalar kızlar bu arada nasılsınız keyifler nasıl kamelyacım sen ne alemdesin aynen devam canım biraz yüz verme aklı başına gelir fazla şımartıyoruz biz bunları...:mymeka:
ben bugün bi iş görüşmesine gittim sonuç pazartesi belli olucak hayırlısı inş.:Saruboceq:
merhabalar iyi akşamlar kızlar sıkı durun size süper bi haberim vaaarhihoyyyteveeeet söylüyoruuum iş bulduuuuuum:sm_cool:evet doğru okudunuz bu gün aradılar aslında yarın başlıcaktım hemen ama ofiste biraz tadilat varmış çarşanba başlıyorum ne kadar mutluyum bilemezsiniz rabbim tamammına erdirsin hayırlı olsun inş.... tez zamanda sizlerede çok güzel hayırlı kapılar açsın.:Saruboceq:
merhabalar iyi akşamlar kızlar sıkı durun size süper bi haberim vaaarhihoyyyteveeeet söylüyoruuum iş bulduuuuuum:sm_cool:evet doğru okudunuz bu gün aradılar aslında yarın başlıcaktım hemen ama ofiste biraz tadilat varmış çarşanba başlıyorum ne kadar mutluyum bilemezsiniz rabbim tamammına erdirsin hayırlı olsun inş.... tez zamanda sizlerede çok güzel hayırlı kapılar açsın.:Saruboceq:
2 gündür yoktum hiç kimse uğramamış kamelyacım ben iyiyim sen napıyosun??
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Canımmmmmmmmmmmmmm tebrikk ederimmmmmmmmmmmmm.alkisalkisalkis.Ayyyyyyyyyyyyy cook mutluu oldumm nihayet birimizz işe başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..delikafadulden Canım bizede sürtün birazzzzzzzzzzzzzz..Yaa maşallahCiddiyim kendim işe başlıcakmışım gibi sevindimmmm.. oleyyyyyyyyyyyy...:dance::dance::dance:
Düşünsenizeeeee bu haftadan itibaren her birimiz bir iş bulurmuşuzz..Ayy nihayet kısmetimiz acıldı..Ohh be şeytanın bacagını kırdıkkk....delikafadulden
tatlım benim çok teşekkür ederim bakalım inş rabbim tamamına erdirirde mutlu mesut yaşarızkaydirigubbakcemile3umarım en yakın zamanda sizler aradığınızı bulursunuzkaydirigubbakcemile5
Amin canım aminnn...ya ciddiyim cok sevindimm..:teytey: Biliyomusun yatacaktım bilgisayarı kapatmaya gelmiştim uykulu uykulu mesajı bir gördüm şok oldum.. uyku felan kalmadııı kaydirigubbakcemile3..
Canım sen bu işe ne zaamn başlıyosun şimdii...? birde ne zaman başvuru yaptın kaç gün içinde dönüş yaptılar...