- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
iyiz güzellik sen nasılsın bakalım
ben hep bakıyorum birşey olursa haberdar edeim seni merak etme
iyiyim tatlımmm ugraşıp duruyoruzz...kursumun bitmesine 2 hafta kaldı..artık saat 12 ye kadarr sürüyo.. biraz olsun rahatladım...İnşallah kurs biterde arkasındanda işe başlamak kısmet olurr.. ee sen neler yapıyosunn?
huuu huuuu nerdesiniz bizim işsiz güzellerrr kaydirigubbakcemile
kızlar ben yokum 2 gündür malum kaynanalar var çok da yoruldum ayrıca(
anacım nişandan geldim bende bir oynamışım bir oynamışım ohhhhhhhhhhhhhhhh:dance:
anacım nişandan geldim bende bir oynamışım bir oynamışım ohhhhhhhhhhhhhhhh:dance:
oooooh ne güzel dökmüşsün kurtlarınışutarafagittibende yığdım önüme abur cuburu tv kk allah sonumu hayır etsin kilo almazzam iyikafamçokkarıştı
Müfettiş Yardımcılığı Başvurusu
Üreten Türkiye'nin Bankası Halkbank, 4 Temmuz 2009 tarihinde yapılacak sınava başvurmak isteyen büyük hedefleri olan ,çalışkan,disiplinli,genç, dinamik bay ve bayan adayları bekliyor.11 Mayıs - 01 Haziran tarihleri arasında aşağıdaki linklerden bilgi edinip, başvuru yapabilirsiniz.
Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı bilgi formu için tıklayınız.
Müfettiş Yardımcılığı başvuru formu için tıklayınız.
Memurlar.Net - İlan (Halkbank müfettiş yardımcılığı sınav ilanı) bilmem işinize yararmı
günaydın sütlü kahveler nasılsınızhihoyyyt
vicdan bu saattemi kalktın alkisalkisalkis
bugun çarşıya gidecem babamdan kredi kartını aldım utana utana bissürü bişe alcam her zaman isteyemiom bi seferliğine utanmış olurum hemalkisalkisalkis