Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

iyiz güzellik sen nasılsın bakalım

iyiyim tatlımmm ugraşıp duruyoruzz...kursumun bitmesine 2 hafta kaldı..artık saat 12 ye kadarr sürüyo.. biraz olsun rahatladım...İnşallah kurs biterde arkasındanda işe başlamak kısmet olurr.. ee sen neler yapıyosunn?

valla bende evde pineklemeye devam bu gün annemlerde gittiler yarın akşama kadar yoklar kafa dinliyorum iştesositososito

kızlar ben yokum 2 gündür malum kaynanalar var çok da yoruldum ayrıca (

oooooh ne güzel dökmüşsün kurtlarınışutarafagittibende yığdım önüme abur cuburu tv kk allah sonumu hayır etsin kilo almazzam iyikafamçokkarıştı

amannn ye gitsin can bogazdan gelirrr kaydirigubbakcemile2

kaç kilosun canım bu arada bilgisayarın laptop mu ne güzel ya benimkide gelseydi kardeşimde laptop iyi oluyo ohh istediğin yere :dance:

evet canım leptap gerçekten çok iyi oluyor bu arada sen yatmışsın tabi allah rahatlık versin öptüm şeker

Müfettiş Yardımcılığı Başvurusu

Üreten Türkiye'nin Bankası Halkbank, 4 Temmuz 2009 tarihinde yapılacak sınava başvurmak isteyen büyük hedefleri olan ,çalışkan,disiplinli,genç, dinamik bay ve bayan adayları bekliyor.11 Mayıs - 01 Haziran tarihleri arasında aşağıdaki linklerden bilgi edinip, başvuru yapabilirsiniz.

Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı bilgi formu için tıklayınız.

Müfettiş Yardımcılığı başvuru formu için tıklayınız.
Memurlar.Net - İlan (Halkbank müfettiş yardımcılığı sınav ilanı) bilmem işinize yararmı

saol tatlım bende koymuştum ama diğer sayfalarda kaldı bizi düşündüğün için saol alkisalkisalkis

bugun çarşıya gidecem babamdan kredi kartını aldım utana utana bissürü bişe alcam her zaman isteyemiom bi seferliğine utanmış olurum hem alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…