Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Yaa zaten yapı olarak hassas biriyimmm..kendiside biliyor nasıl bu şekilde beni anlamıyor deli olduyorumm...sonunda ciddiyim patlıcagımm ..:mymeka: yaa sizin sevgilinz felandamı böylee..

ahhh canım dur yapma yaa 8 yıl az uz bişe diil valla sakin ol... niye bukadar sinir ettiki seni

diğer soruyuda sevgilisi olanlar cevaplasın yada bekle sevgilim olunca cvplayımm tatlım

kaydirigubbakcemile3

ahhh canım dur yapma yaa 8 yıl az uz bişe diil valla sakin ol... niye bukadar sinir ettiki seni

diğer soruyuda sevgilisi olanlar cevaplasın yada bekle sevgilim olunca cvplayımm tatlım

kaydirigubbakcemile3

boncuk dua et iyiki sevgilinn yokk... bide onun stresini cekecektinn .mis gibi otur yerindee..nee sevgilisi yaaaa...:eek:klava:

Yaa zaten yapı olarak hassas biriyimmm..kendiside biliyor nasıl bu şekilde beni anlamıyor deli olduyorumm...sonunda ciddiyim patlıcagımm ..:mymeka: yaa sizin sevgilinz felandamı böylee..

aynen canım dediğin gibi işte bu sıralar aynı problemi yaşıyorum bende demekki bi etkileşim var onlarda hepsi birden bu ilgiyi kestiklerine göre biraz kendi hallerine bırakalım babakalım

Selamlar canlarım kader arkadaşlarım a.s.

Kamelyacım üzme kendini erkeklerinde bazen böyle dönemleri olabiliyo o yüzden hiç takma kafana :1hug:

Selamlar canlarım kader arkadaşlarım a.s.

Kamelyacım üzme kendini erkeklerinde bazen böyle dönemleri olabiliyo o yüzden hiç takma kafana :1hug:

merhaba katecimmm nasılsın?.....bu arada iyi dileklerin için tşk ederimmm..ahh şu erkek milleti bizim yarımız olsa hiç bir sorun kalmıcakk....

aynen canım dediğin gibi işte bu sıralar aynı problemi yaşıyorum bende demekki bi etkileşim var onlarda hepsi birden bu ilgiyi kestiklerine göre biraz kendi hallerine bırakalım babakalım

Başlarım onların etkileşiminee..:eek:klava: yaa bazen dengesizlikleri üstünde oluyoo...yaa benimkini en büyük sorunu ince düşünmüyorrr..yaa habire bir uyarma içerisindeyim.. söylicegimki yapacakk ..yaa birazda sen düşün diyorumm ..Ciddiyim bazen sabır taşı oldugumu felan düşünüyorumm..

Başlarım onların etkileşiminee..:eek:klava: yaa bazen dengesizlikleri üstünde oluyoo...yaa benimkini en büyük sorunu ince düşünmüyorrr..yaa habire bir uyarma içerisindeyim.. söylicegimki yapacakk ..yaa birazda sen düşün diyorumm ..Ciddiyim bazen sabır taşı oldugumu felan düşünüyorumm..

seni baya baya bi sinirlendirmiş enişte biz uzak duralım bugun senden yerimseniben

merhaba kızlarrrrr nasılsınız bakimm...benim moralim cok bozuk.:KK43: bugün regl oldumm acayip stresli vede gerginim)..kursada gitmedim yatıyorumm...yaa sabah resmen cıldırdımm..sevgilim bu günlerde beni hiç anlamıyor :1no2:kendisine 100 defa dedim bak bu günlerde acayip hassasımm..söyledigin sözlere yaptıgın hareketlere dikkat et diyorumm..bide benle bu günlerde biraz daha fazla ilgilen dedimm..ama ben dinleyip ben söylüyorumm..gittim kavga ettimm..yaa neden bu erkekler böyle yaaa ..neden bu kadar anlayışssız oluyorlarr ..:1no2: .vallahi 8 yıl felan dinlemicemmm defol gitt dicemmm:eek:klava:

ah canım benim sakin ol benimkine yapmadıığım kalmıyor o günlerde garibim genelde hep alttan alır biliyor artık çıldırdığımı o günlerde :mymeka:ne yapsın

seni baya baya bi sinirlendirmiş enişte biz uzak duralım bugun senden yerimseniben

Yok canım ona sinirliyim diyee sizle muhabbetimi kesemem iyiki varsın ciddiyimmm:1hug:
Kızlar sizlerle yüzyüze tanışmasakta vallahi cok seviyorum sizi....Şeniz..bu arada ciddiyim iyi bagırıp cagırdım anladıysa tabii..cebi kapadım evin fişinide cektim...konuşmak istemiyorumm..umarım aklı sıraa ona naz felan yaptıgımı düşünmüyordur...bakalımm gönlümü alabilirse ne ala yoksa bende ilişkide gittikce kötüye gidecek haberi yokk:eek:klava
:

ah canım benim sakin ol benimkine yapmadıığım kalmıyor o günlerde garibim genelde hep alttan alır biliyor artık çıldırdığımı o günlerde :mymeka:ne yapsın

Ahh canım ahhh..yaa benim sinirlendigim noktaa uyarıyorumm üstelikk sanki anlamamak için diretiyor.. bak diyorum özellkle malum günlerimde bişey istiyosam yapp itiraz etmee.. sanki bana inattt o gün istedigim şeyleri yapmıyor...yaa kaç defa dile getirdim bak dedim bi kaç huyunu sevmiyorumm..ceki düzen verr ama anlamadıı anlamıyorr...kendi bilirr.....:mymeka:Sonuçta ilişkiyi tek taraflı yaşamıyoo..egerki tek taraflı yaşamak istiyosa sevgisini buyur yaşasınn.. ben yokummmm....:kahve:

8 yıl anacım ya bence tozunu alırsın biraz aşkının oda senin gönlünü alır siz eresiniz muradınıza biz çıkarız kerevetinealkisalkisalkisyarına birşeycniz kalmaz kendimden biliyorum

8 yıl anacım ya bence tozunu alırsın biraz aşkının oda senin gönlünü alır siz eresiniz muradınıza biz çıkarız kerevetinealkisalkisalkisyarına birşeycniz kalmaz kendimden biliyorum

Canım benimm yaaa gel bi öpeyim seniiiiii Şeniz.Bakalım canımm tozunumu alırım yoksa tozu dumana mı katarım bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 ama iyi dileklerin için tşk ederimm... gelişmeleri yazarımm..:1hug:

iyi akşamlar kızlar ben yokken bişeyler oldumu gelişme var mı işlerde özel hayatta ????

slm canım benim aslında pel olmadı sadece bugün işkura gidip kayıt oldum sen neler yaptın

ben de misafir ağırlıyorum canım napıyım işkura gitmek mi gerek kayıt için ben netten kaydolmuştum ama CADIARZU

X