başka bi şeyde diyebiliriz aslında canım benim yata yata büyür kavun karpuzzz sonra gelinliğe sıgmayacan bak deyim yaniiii kaydirigubbakcemile3
Ayy hiç sorma varyaaaa...ciddiyim iyiki evlilik arifesinde felan degilimm...zaten dur nişanım felan olsun direk kilo vermeye başlıcagımm...kaydirigubbakcemile3
Yaa bu arada ben 48 kiloydummm ..sevgilim saolsunn 57 kilo oldum sayesindee...habire yedirdi..neydin öyle eskiden diyoo..benimki biraz balık etli seviyoo anladım benn..O yüzden şimdilik kafam rahatt ama sırf nişanımda ve dügünümde estetik durmam acısından kilo verecegimm...
Ayy inşallah canım yaaaa....ya bugün annemlerde nişana gittiler.. umarım kızın nişan kurdelesinden banada biraz getirirler bulaşsın diyee...bak birde şey duydum.. cevrende biri nişanlanırsa tatlı bölünmeden kutunun içindeykenn tam ortasından bir tatlı alıp ilk sen yersen kısmetin acılıyormuş....senin bildigin böyle şeyler varmıı.. işimiz artık batıl inançlara kaldııkaydirigubbakcemile3
kızlar başlamışsınız kaynatmayaa yine evlilik mi konuşuluyorr
kızlar başlamışsınız kaynatmayaa yine evlilik mi konuşuluyorr
selamlar kızlar :)
ay pazartesi akşamı geliyorlarmış eşimin ailesi hiç birşeye karışmazlar canım kendi hallerindedirler oldukça da serbest bir aile rahatım yanii
ayyy canım ya hep geç kalıyon ama olmuyoki böle vicdancım ammada inatsın haa ille ögrenecen izmirin neresinden sölemiyo kız işte hehe niye zorluyon sherini kaydirigubbakcemile3
hehehe çok bunalttı söyledim artıkın aslında gizemli kalmak istemiştim sositososito
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok mu bunalttım