Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

başka bi şeyde diyebiliriz aslında canım benim yata yata büyür kavun karpuzzz sonra gelinliğe sıgmayacan bak deyim yaniiii kaydirigubbakcemile3

Ayy hiç sorma varyaaaa...ciddiyim iyiki evlilik arifesinde felan degilimm...zaten dur nişanım felan olsun direk kilo vermeye başlıcagımm...kaydirigubbakcemile3

Yaa bu arada ben 48 kiloydummm ..sevgilim saolsunn 57 kilo oldum sayesindee...habire yedirdi..neydin öyle eskiden diyoo..benimki biraz balık etli seviyoo anladım benn..O yüzden şimdilik kafam rahatt ama sırf nişanımda ve dügünümde estetik durmam acısından kilo verecegimm...

Ayy hiç sorma varyaaaa...ciddiyim iyiki evlilik arifesinde felan degilimm...zaten dur nişanım felan olsun direk kilo vermeye başlıcagımm...kaydirigubbakcemile3

zaten istemesende verirsin güzelimm hep öle oluyo gelin olcak kızlar zayıflıyo ee malum stres sıkıntıı hiç yaşamadıgı şeyleri yaşıyo sonuçta
Allah herkese nasip etsin inş.
.

bende 46 47 diydim şimdi 57 kiloyum ama memnunum biraz göbek var bende başka derdim basen filan sorunum yok bizim ailede göbek sorunu var yoksa kalıbımız dar ama o göbek noolcak bilmiyom Allah tan bu seneler bol şeyler modada kapatıyozz
kaydirigubbakcemile3

Ayy inşallah canım yaaaa....ya bugün annemlerde nişana gittiler.. umarım kızın nişan kurdelesinden banada biraz getirirler bulaşsın diyee...bak birde şey duydum.. cevrende biri nişanlanırsa tatlı bölünmeden kutunun içindeykenn tam ortasından bir tatlı alıp ilk sen yersen kısmetin acılıyormuş....senin bildigin böyle şeyler varmıı.. işimiz artık batıl inançlara kaldııkaydirigubbakcemile3

kızlar başlamışsınız kaynatmayaa yine evlilik mi konuşuluyorr

o kurdeladan bendede var arkadaşımın ablası nişanlanmıştı sagolsun düşünmüş getirmiştii başka ayakkabının altına yazıolar ama o evlenirkendi dimi
ama bence kız nişanlanırkende yazılmalıki işi biraz daha saglama alalım gelin olurkende yazılır düşünsene iki kere yazılmış olur adın yani sansın artar birinde silinmesse birinde silinir ikisindede silinmesse halimiz vahim demektirrr
kaydirigubbakcemile3

kızlar bana müsade inş geldiğimde gitmemiş olursunuzzz hemen gelmeye çalışacammm

ay pazartesi akşamı geliyorlarmış eşimin ailesi hiç birşeye karışmazlar canım kendi hallerindedirler oldukça da serbest bir aile rahatım yanii

yaaa kamelya nere gittin ya bişe soracaktımm
ayy yüzüme maske yaptım kamelyanın taiflerden ne kadar bekleyecek onu soracaktımm poffff

ayyy canım ya hep geç kalıyon ama olmuyoki böle vicdancım ammada inatsın haa ille ögrenecen izmirin neresinden sölemiyo kız işte hehe niye zorluyon sherini kaydirigubbakcemile3

karataştan yawyyumm sizinki tam neresinden hele bi de bana arkadaş neyin çıkarlar belki

ayyy canım ya hep geç kalıyon ama olmuyoki böle vicdancım ammada inatsın haa ille ögrenecen izmirin neresinden sölemiyo kız işte hehe niye zorluyon sherini kaydirigubbakcemile3

hehehe çok bunalttı söyledim artıkın aslında gizemli kalmak istemiştim sositososito

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok mu bunalttım

yok be tatlım şaka yapıyoruz aslında ilk sorduğunda söylemiştim ben sana üçyol diye unuttun sanırsam şimdi daha spesifik cvp verdim sen söyle bakem tam olarak neresi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…