Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

ben pek netten başvurmuyorum tatlım tüm banklara yolladım diğerleri genelde istanbuldan iş imkanı saglıyolar onun için başvurmuyorum bikaç üye olduklarım var onları yazarım ama zaten bilindik onlarda emnim sende biliyosundurr...

bu arada benim bi konum vardı bi bunaldıgım bi anda ve ilk defa kkya bi derdimi can sıkıntımı yazmıştım 2-3 ay önce
tutmuşlar onu eşi ve eşinin ailesiyle ilgili bölüme taşımışlar benim eşim yokki konum olsun şaşırdım vallaaa
delikafadulden

vicdancım ben kaçtım akşama görüşürüz inşş. iyi bak kendine tatlımmm :1hug:

yuppi annemle babam misafirliğe gidiyolar ev bana kaldı haydi bize gelin kızlar partisi yapalımmm ahhh keşke olsaydı böle bişe hayali bile güzel vallaaa kaydirigubbakcemile2

kamelyanın konu incelemede niye acaba

Kızlar actıgım yeni konu gercekten rekor kırdı sanırım.. bir günde 400 küsür kişi yazı yazmış 5 000 kişide tıklamışş.. incelemeye almışlarr..ya ben bu kadar ilgi görecegini tahmin etmemiştim...kaydirigubbakcemile3 Neyse burası benim göz agrım...:1hug:

yuppi annemle babam misafirliğe gidiyolar ev bana kaldı haydi bize gelin kızlar partisi yapalımmm ahhh keşke olsaydı böle bişe hayali bile güzel vallaaa kaydirigubbakcemile2

Boncukcummmm bizimkilerde nişana gitti..ben gitmedim evdeyimmm...hadi sohbet edelimmmm...

Boncukcummmm bizimkilerde nişana gitti..ben gitmedim evdeyimmm...hadi sohbet edelimmmm...

hadi edelim valla
haaa ben sana şunu soracaktım şu göz çevresine kahveyle yumurta akı sürüyosunya o ne kadar bekleyecek ne kadar sonra yıkayacaz sürecemde bugunn
kaydirigubbakcemile2

Kızlar actıgım yeni konu gercekten rekor kırdı sanırım.. bir günde 400 küsür kişi yazı yazmış 5 000 kişide tıklamışş.. incelemeye almışlarr..ya ben bu kadar ilgi görecegini tahmin etmemiştim...kaydirigubbakcemile3 Neyse burası benim göz agrım...:1hug:

hadi gözün aydın canım daha biçok rekor kıracak konulara imza atarsın inş...

kızlar meraba ben de geliyorum kabul ederserseniz
kamelya valla helal sana çok ilgi gördü konun kutluyorum arkadaşım :)

inşallah canımm..ama dedigim gibi incelemede şuann..ee sen neler yaptınn??

bende napım bugun çok yoruldum arkadaşım evlencek onunla ugraşıyoruz gelinlikti şuydu buydu bütün gün öle geçiyo iki gündür valla arkadaşlarımı evlendire evlendire benimle gezecek arkadaş kalmayacak yahuuu :nazar:

sen naptın görünmüyodun bugun kursta yok

kızlar meraba ben de geliyorum kabul ederserseniz
kamelya valla helal sana çok ilgi gördü konun kutluyorum arkadaşım :)

Hoşgeldin aramıza canımmm nasılsın? Bu arada tşk ederim arkadaşımm..ah bide incelemede olmazsa daha cok ilgi görürdü ama neysee..kaydirigubbakcemile3 ..

bende napım bugun çok yoruldum arkadaşım evlencek onunla ugraşıyoruz gelinlikti şuydu buydu bütün gün öle geçiyo iki gündür valla arkadaşlarımı evlendire evlendire benimle gezecek arkadaş kalmayacak yahuuu :nazar:

sen naptın görünmüyodun bugun kursta yok

Ne yapim evdeyim..güzellik uykusuna yattımm kaydirigubbakcemile3 tüm gün uyudum desem yeridir..ay düşünüyorumda ben nasıl calışacagımm.. bugün evet kurs yoktu ama yarın varr...

Ne yapim evdeyim..güzellik uykusuna yattımm kaydirigubbakcemile3 tüm gün uyudum desem yeridir..ay düşünüyorumda ben nasıl calışacagımm.. bugün evet kurs yoktu ama yarın varr...

başka bi şeyde diyebiliriz aslında canım benim yata yata büyür kavun karpuzzz sonra gelinliğe sıgmayacan bak deyim yaniiii kaydirigubbakcemile3

X