- 16 Aralık 2008
- 1.912
- 1
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok mu bunalttım
ahh canımmm üzülmeee :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok mu bunalttım
yatıyorum kızlar iyi geceler mirmirmirmir
yok be tatlım şaka yapıyoruz aslında ilk sorduğunda söylemiştim ben sana üçyol diye unuttun sanırsam şimdi daha spesifik cvp verdim sen söyle bakem tam olarak neresi??
ahanda bi tavuk daha kaydirigubbakcemile3
haaa sen evliydin pardon hadi iyi uykularrr.... :jeyyar:
senin uykun yok sanırım bu gece
yaaa kamelya nere gittin ya bişe soracaktımm
ayy yüzüme maske yaptım kamelyanın taiflerden ne kadar bekleyecek onu soracaktımm poffff
canımm maskeyi kuruyana kadar cildinde beklet sonra yıkaaa. bu arada yumurta ile şekerli olan maskeyimi soruyosunn...
canımm maskeyi kuruyana kadar cildinde beklet sonra yıkaaa. bu arada yumurta ile şekerli olan maskeyimi soruyosunn...
yurttamı kaldın sen okulda
güzellik demek kime bu süslerkaydirigubbakcemile3
canım ikiside aynıı şekilde kuruyana kadar cildinde beklett. .sonra ılık suylaa yıkaa..
ben ilk özel yurrtta kaldım sonra iki kişi eve çıktık 2 yılda öle son 4.yılımdada 2kişi aldık 4 kişi olduk
sen canım
ee sevgileriniz var güzeleşmek derdinde diilsiniz kaydirigubbakcemile3
Yok canımm yaa ..bişey olmaz tamamen doğall.ben zaten kimyasal hiç bişey kullanmıyorumm..herşeyim doğall...Zaten bu maske suna dumankayanın...