Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

yok be tatlım şaka yapıyoruz aslında ilk sorduğunda söylemiştim ben sana üçyol diye unuttun sanırsam şimdi daha spesifik cvp verdim sen söyle bakem tam olarak neresi??

yakınmışalr canım şimdi hatırladım doğru yazmıştın

senin uykun yok sanırım bu gece

amann canım benim ne zaman uykum olduki bugun olsun uyuyamıyorum ya
hem bugun beyaz show varr onu izlerim

bide ben seneler olmuştur heralde 12 den önce yattıgımı hatırlamıyorum okula giderken bile sabah 8 de dersimiz olurdu yine geç yatardımm ama erken yatmak çok iyi bişe insan dinlenerek kalkıyoo

yaaa kamelya nere gittin ya bişe soracaktımm
ayy yüzüme maske yaptım kamelyanın taiflerden ne kadar bekleyecek onu soracaktımm poffff

canımm maskeyi kuruyana kadar cildinde beklet sonra yıkaaa. bu arada yumurta ile şekerli olan maskeyimi soruyosunn...

canım ikiside aynıı şekilde kuruyana kadar cildinde beklett. .sonra ılık suylaa yıkaa..

canım ikiside aynıı şekilde kuruyana kadar cildinde beklett. .sonra ılık suylaa yıkaa..

tamam tatlım öle yaptım ohoo çoktan yıkadım bile şekerliyi yapmıştımda kahveyide bugun yaptım bi zararı olmaz dimi ya bunların nede olsa dogal annem kızyoda eline yüzüne ne sürüp duruyosun die bende sürdüğüm yumurta sanki ne diyorum amaa işte gel görkii anaaaa
:1closedeyes:

Yok canımm yaa ..bişey olmaz tamamen doğall.ben zaten kimyasal hiç bişey kullanmıyorumm..herşeyim doğall...Zaten bu maske suna dumankayanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…