kamelyanın konu incelemede niye acaba
yuppi annemle babam misafirliğe gidiyolar ev bana kaldı haydi bize gelin kızlar partisi yapalımmm ahhh keşke olsaydı böle bişe hayali bile güzel vallaaa kaydirigubbakcemile2
Boncukcummmm bizimkilerde nişana gitti..ben gitmedim evdeyimmm...hadi sohbet edelimmmm...
Kızlar actıgım yeni konu gercekten rekor kırdı sanırım.. bir günde 400 küsür kişi yazı yazmış 5 000 kişide tıklamışş.. incelemeye almışlarr..ya ben bu kadar ilgi görecegini tahmin etmemiştim...kaydirigubbakcemile3 Neyse burası benim göz agrım...:1hug:
hadi gözün aydın canım daha biçok rekor kıracak konulara imza atarsın inş...
Canım Ah Erkekler bölümünde..Gercekten seven erkek, evlenmeden sevdigine dokumamaz derler sizcede dogrumu? diye bir başlık...kamelyacım konun neydi merak ettim bende bakiim
inşallah canımm..ama dedigim gibi incelemede şuann..ee sen neler yaptınn??
kızlar meraba ben de geliyorum kabul ederserseniz
kamelya valla helal sana çok ilgi gördü konun kutluyorum arkadaşım :)
kızlar meraba ben de geliyorum kabul ederserseniz
kamelya valla helal sana çok ilgi gördü konun kutluyorum arkadaşım :)
bende napım bugun çok yoruldum arkadaşım evlencek onunla ugraşıyoruz gelinlikti şuydu buydu bütün gün öle geçiyo iki gündür valla arkadaşlarımı evlendire evlendire benimle gezecek arkadaş kalmayacak yahuuu
sen naptın görünmüyodun bugun kursta yok
Ne yapim evdeyim..güzellik uykusuna yattımm kaydirigubbakcemile3 tüm gün uyudum desem yeridir..ay düşünüyorumda ben nasıl calışacagımm.. bugün evet kurs yoktu ama yarın varr...