canım ben zamanında büyük konuştum şimdi ceremesini çekiyorum benimki benden küçük ama şuan bundan şikayetçi değilim benim ruh yaşımla eşit çünkü:ecrin_bebek:
baya bi canım söylemesem daha iyikötü örnek olmak istemem
pınar altuğ yağmur atacan versiyonu desemkaydirigubbakcemile3
canım benn kır dügünü düşünüyorummmmmmm.. egerki olmazzsa havuz başında bir dügünde cok isterimmm. ayy cok mu hayal kurdummmmkaydirigubbakcemile3
baya bi canım söylemesem daha iyikötü örnek olmak istemem
pınar altuğ yağmur atacan versiyonu desemkaydirigubbakcemile3
iyi akşamalar kızlar muhabbet süper valla bayıldım:lepi:bende üstüne denk geldim bizde bugün benimkiyle gezdik dolaştık çok iyi geldi valla işsizlik falan gelemdi aklıma -tatlicadiarzu-her konuyada değinmişsiniz maşaallahkafamçokkarıştı
ben yeri bile düşündüm biliyormusun şu hayalerde olmasa yandık biz
hem kötü örnekliklee ne alası var tatlım peygamber efendimiz 25 yaşındaydı hanımı 40 yaşındaydı herşey olabilir hayatta
izmirde deniz kıyısında çok hoş bir restaurant var orda 300 kişi kapasitesi varmış aşkım araştırmış iyicene kısmetse orda düşünüyoz benimki denz hastasıda birazcıkpeki gelinlikler nasıl olcek bakem
hem kötü örnekliklee ne alası var tatlım peygamber efendimiz 25 yaşındaydı hanımı 40 yaşındaydı herşey olabilir hayatta
aşk bu ne yaş ne yer boşver sen aşkını yaşa anacım ne güzel allh nazardan saklasın
izmirde deniz kıyısında çok hoş bir restaurant var orda 300 kişi kapasitesi varmış aşkım araştırmış iyicene kısmetse orda düşünüyoz benimki denz hastasıda birazcıkpeki gelinlikler nasıl olcek bakem
aaa bak şimdi kafam dank etti benim arkadaşımda bu yaz evleniyo damadımız izmirli onlarda ayarladı herşeyi sandalla filan gelecekler acaba orasımı bahsettiğin yerr
ayy sağolun kızlar ağzınızdan bal damlıyo valla hayırlısı diyorum bende :asigim:
göztepekaydirigubbakcemile2seninki
üç yolun o taraftalar canım
üç yolun o taraftalar canım
ayy sağolun kızlar ağzınızdan bal damlıyo valla hayırlısı diyorum bende :asigim: