Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Canım genelde bu tip insanlar genelleme yapmıyorum ama cevremde gördügüm kadarıyla MANTIK evliligi yapıyor ..yani ortada pek aşk felan olmuyorr yaa görücü usulüyle oluyoo yada tamamen mantıgına yattıgı içinn..Tabi arada aşık olanlarda vardırr.. :kahve:

Allah mesut etsin ne diyelim biz kendimize bakalım başkası bizi ilgilendirmez boşverelimmmm herkesin düşüncesi farkılı tabii
yerimseniben

Boncukcumm sanada Allah güzel bir ilişki nasip etsinn...ilk önce paradan puldan kariyerden öncee,, İçinde ALLAH korkusu olan vede kadın kıymeti bilen bir erkekle olmanı nasip etsinn.....Zaten digerleri bir şekilde olurr...

inşallah:nazar:a.s.

Canım genelde bu tip insanlar genelleme yapmıyorum ama cevremde gördügüm kadarıyla MANTIK evliligi yapıyor ..yani ortada pek aşk felan olmuyorr yaa görücü usulüyle oluyoo yada tamamen mantıgına yattıgı içinn..Tabi arada aşık olanlarda vardırr.. :kahve:

bunun istisnaları geçtiğini sanmam:nazar:bu arada nasıl düğünler var kızlar hayalinizde

Kızlar bugün hadise yarı finalde yarışıyo izlicekmisinizz...kıyafetine nette baktım igrenç yaa dansöz kıyafeti resmenn kırmızı bişeee...

bunun istisnaları geçtiğini sanmam:nazar:bu arada nasıl düğünler var kızlar hayalinizde

canım benn kır dügünü düşünüyorummmmmmm.. egerki olmazzsa havuz başında bir dügünde cok isterimmm. ayy cok mu hayal kurdummmmkaydirigubbakcemile3

kızlar ne kadar çok yazmışsınız ya oku oku bitmedi iyi akşamlar herkese

Kızlar bugün hadise yarı finalde yarışıyo izlicekmisinizz...kıyafetine nette baktım igrenç yaa dansöz kıyafeti resmenn kırmızı bişeee...

ya tatlım hiç sorma resmen dansöz kıyafeti Türkiyeyi nasıl tanıtıyolar gerçekten üzüldüm
:1no2:

kızlar ne kadar çok yazmışsınız ya oku oku bitmedi iyi akşamlar herkese

merhaba tatlım görüşmeyeli nasılsın? neler yapıyosunn.. ben sabahları nete giremiyorum kursa gidiyorum ancak akşamları böyle kaynatıyoruzz kaydirigubbakcemile3

iyi akşamalar kızlar muhabbet süper valla bayıldım:lepi:bende üstüne denk geldim bizde bugün benimkiyle gezdik dolaştık çok iyi geldi valla işsizlik falan gelemdi aklıma -tatlicadiarzu-her konuyada değinmişsiniz maşaallahkafamçokkarıştı

iyi akşamalar kızlar muhabbet süper valla bayıldım:lepi:bende üstüne denk geldim bizde bugün benimkiyle gezdik dolaştık çok iyi geldi valla işsizlik falan gelemdi aklıma -tatlicadiarzu-her konuyada değinmişsiniz maşaallahkafamçokkarıştı

naparsın iş yok güç yok canım ordan burdan şurdan herşeyden konuştuk kaydirigubbakcemile2

boncuk ben de cevaplayım yaş konusunu aramızda 1 yaş var ama pek de yaş konusuna takılmamak lazım aşk bu her yaş da olabilir diyorum ben olgun erkek ayrıca kadının kıymetini çok iyi billir yerimseniben

okumuşsundur canım yaş konusuna ne diyosun bi fikrin vardır enişteyle aranız nasıl yaş açısından

canım ben zamanında büyük konuştum şimdi ceremesini çekiyorum benimki benden küçük ama şuan bundan şikayetçi değilim benim ruh yaşımla eşit çünkü:ecrin_bebek:

boncuk ben de cevaplayım yaş konusunu aramızda 1 yaş var ama pek de yaş konusuna takılmamak lazım aşk bu her yaş da olabilir diyorum ben olgun erkek ayrıca kadının kıymetini çok iyi billir yerimseniben

saol canım cevapladıgın için tabiki takılmamak gerekiyo birine aşık olursun aaa sen benden 5 yaş büyüksün olmaz diyemezsin ama benim gönlümden geçen en fazla 1-2 yaş olsun istiyorum hayırlısı herşeyinnn sen kaç yaşındasın canım

X