Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kızlar izledinizmi hadiseyii yaaaa..performansı cok düşüktüü..hiç oynamadııı...seside güzel cıkmadıı ..yaa nedenn böyle olduu..:uhm: sizin yorumlarınız nedir??

finalde de aynısı olmak zorunda değil mi canım bende hiç beğenmedim nakaratı hiç söylemedi heyecan yaptı dansı da olmadı umulan çıkmadıı

finalde de aynısı olmak zorunda değil mi canım bende hiç beğenmedim nakaratı hiç söylemedi heyecan yaptı dansı da olmadı umulan çıkmadıı

Canım umarım finalde aynısı olmaz ..sanki biri hadiseyi bozmuşş...bilerek yapılsa ancak bu kadar kötü olurdu...

ismi ne güzelmiş ben orayada bir bakim çok sağol bacım:dance:

çok güzel bi yer ben netten battım saldalla geliyosun sonra inince bembeyaz güvercinler filan uçuruyolar güzel bişey yani fiyatıda öle çok pahalı diil sanırım sölemesi ayıp bizim damat biraz cimride
kaydirigubbakcemile3

yaaa kızlar inanılacak gibi degil okadar elin adamlarını seyrettim tam hadise çıktı elektrikler giittii yaa delikafadulden geldiğinden hemen açtım tv yi ama hadise tepe taklamıydı neydi öle sadece orayı gördüm sonunu :nazar:

yaaa kızlar inanılacak gibi degil okadar elin adamlarını seyrettim tam hadise çıktı elektrikler giittii yaa delikafadulden geldiğinden hemen açtım tv yi ama hadise tepe taklamıydı neydi öle sadece orayı gördüm sonunu :nazar:

delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol: şanssızlık olmuş canıım

X