Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

slm millet ben geldim iki gündür evde diildim giremedim çok özledim sizleriii kaydirigubbakcemile2

iyigeceler kızlar pazar yaa dinleniyosunuz galiba çok çalışıyoruz yaaa yoruluyoruz dime-tatlicadiarzu-:roflol:

iyigeceler kızlar pazar yaa dinleniyosunuz galiba çok çalışıyoruz yaaa yoruluyoruz dime-tatlicadiarzu-:roflol:

iyi geceler canım sen neler yapıosun çalıştınmı hiç bi yerde,sevgilin varmı herkesin sevgilisi var benim yok yaaa senağlama
biraz kendinden bahsedersen tanışmış oluruz hemm alkisalkisalkis

ben eşimden ayrılalı bir buçuk sene oldu canım ve kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek aileme yük olmamak için çalışmayı çok arzuladım ve bir kaç iş deneyimim oldu ama malesef bi türlü dikiş tutturamadım şuan hayatındı biri varmı dersen evet var beni mutlu eden ve gerçekten sevdiğine inandığım biri var o olmasa bu sıkıntılı anları nasıl anlatırdım bilmiyorum umarım daim olur

bilmiyorum eşinden ayrılan bi insana ne denir geçmiş olsunmu gözün aydınmı ne diyeceğimi bilemedim kusura bakma insanın hayatında biri olması çok iyi bişey tabi seni mutlu ediyosa!
sanada mutluluklar dilerim mutlusunki her daim yazmışsın Allah ömür boyu sürdürsün inş...
:Saruboceq:
inş. en kısa süredede bi iş bulursun canım :1hug:

çok tşk ederim tatlım geçmiş olsun demek makuldür herhalde geçti gitti çok şükür umarım bundan sonra hayat hepimize güzellikler getirir rabbim benim için ne diliyosan sana iki mislini versin şekerim.....

günaydın boncuğum nasılsın günzydın kızlar

ya pek iyi diilim tatlım yirmilik dişim çıkıyo sanırım ağzımı açamıyorum şişmiş ama çıkarmı bilmiyorum korkuyorum burdaki anlatılanları okudummm
delikafadulden
sen napıosun varmı bi yerlerden haberler...

benimde cuma öyle bir sıkıntım vardı acı ve ağrı verdiği oluyor:teselli:birkaç yere cv mi yolladım bu arada hafta içi işkura gidicem bu arada aöf sınavıda yaklaşıyor ona çalışmam gerek iyicene bakalım yoğun bir ay olcek sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…