Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Saol hayatımmmm cokk teşekkür ederimmmmmmmmmm...Şeniz.Acayip tırsıyorummm agrısı olmazsa vallahi gitmeyi yaptırmayı düşünmüyorumm..:1no2:

erkencisiniz bu sabah dişin nasıl oldu ttlım günaydın bu aradakaydirigubbakcemile3

Boncukkcummm nasılsınnn ?? sen sanırım gececisin ..dizilerin bittikten sonra gelip bir yokluyosun forumu ne var ne yok diye sanırımmm kaydirigubbakcemile3

vala öle canımm bu saattemi kalkıyosun off ya ben yatıyorum 10.30 a kadar yatmak istemiyorum ama kalkamıyorum kalkınca napcam die geri yatıyorum gün boşa geçio ya uyuyarakk :çok üzgünüm:
gecede geç yatıyorum bi çalışsaydımda hayatım düzene girseydi
bu arada geçmiş olsun canım diş için inş acısız tedavi diliyorum sana :Saruboceq:

kızlar saat 12 de bi iş görüşmem var bakalım nolcak hiç heyecanlı degilim yaaa zorla gidiyomuş gibiyimm noldu ya böle bana her yerden olumsuz sonuç duya duya bu hala geldim bütün şevkimi kırdılarr dua edin bana Allah tan umut kesilmez dimiii

günaydın kızlar boncuk hadi hayırlısı canım

günaydın tatlım tüm iyi dileklerim seninle bizi merakta bırakma olurmukaydirigubbakcemile

offf kızlar morelim çok bozuk hiç gitmesem daha iyyidi ya nolcak böle bilmiyorum nere gitsem nasihat veriyolar ders çalış şöle böle ben iş istiyorum adamlar şöle şöle yap öle gel diyolar ya bi nevi baştan savmamı oluyo bu anlamadım :1no2:
adam kitap verdi buna çalış die bizim bölüm hiç bi işe yaramıyomuş ben 4 yılı boşa okumuşum sadece mali müşavir olursam okudugum anlaşılırmış devlette çalışmayı okadar küçümsiyoki anlatatmam ben kpss ye filan gircem dedim yüz ifadesini görmeliydiniz
çok mutsuzum yaaaaaa bagırarak aglamak istiyorummmm

canım senin bölümün ne sen de bendensin benim bölümüm de de iş imkanı çok zor :teselli: ben de hep diyorum keşke okumasaydım diye ya da keşke başka bir bölüm okusaydım :çok üzgünüm:

Canım benim üzülmeee ya bizede elbet bir kısmet kapısı acılacakk.. ben cok inanıyorum hayat bu kadar kötü degill.. kesin allah sabrımızı ölcüyorrr..canım senin bölümün neydi??

Kızlar inanmıcaksınız ama mülakata gittim ya ben ...Allahım adam bana bir sorular sorduu göreceksinizz..Bakalım güncel olayları takip ediyormuyum diye sınadıı ..ilk önce ekonomiden konuştuuk sonraa şuan dünyanın saglık durumu ne felan dedii efendimm dedimmm :1shok:işle bunu ne alaksı var derken derken bozuntuya vermedim.. bende cevap verdimm..iktisat cıkışlı oldugum için dünya ekonomisinden türkiye ekonomisinden ne var ne yok tartıştıkk..adam bana soru sordu gittim bende bu sefer ona sordummm:roflol: Artık kabul edilirim edilmem bilmiyorum bekliyorum iştee..o yüzden boncuk canımm hiç üzülmee adamlar senin orda motivasyonunu sabrını ölçmüşler..bi anlamdada sabırlımısın tepkin nasıl ona bakmışlarr.. cogu işveren bunu özellikle yapıyor bakalım yorumun tepkin ne oluyorr..

Boncuk söylemeyi unuttum banada kpss girecekmisin düşünüyomusun felan diye sorduu ..Bende şuan puanım cok düşük ancak seneye olabilir ama şimdilik secimim devlet degil istemiyorumm.. özel sektörde kendimi geliştirip piyasayı ögrenmek istiyorum.. egerki koşullarım iyi olursa bu alanda bişeyler yapmak istiyorum dedimm..

i.i.b.f işletme fakültesi mezunuyum... canlarım...
bilmiyorum sürekli adamlar kendi dönemlerinden bahsediyolar yok bizim zamanımızda şöleydi böleydi valla ben nasihat dinlemek istemiyorum iş istiyorum
:sm_confused:
kararım kesin kpss ye adam gibi çalışıp atanmaya çalışacam onun bunun kahrı çekilmez ya valla ama ben çok şey istemiyorum seneye dersaneye gitcem en azından onun parasını babama ödetmeyim die düşünüyorum
ya bi iş var nisan sonuna haber ederiz demişlerdi çok rahat memur gibi sabah 8 akşam 5 o işi çok istiyorum hem ders çalışabilmem açısndan
özel yerler saat kaça kadar çalıştırıyo ders çalışamam
belkide o işten hala haber çıkmadıgı için bu kadar stres yaptım offf
senağlama

Canım bekle bakim 1 hafta daha...İNŞALLAH bir anda haber gelirr..Şaka bir yana bende işe girersem biraz para biriktirip seneye kpss kursuna yazılacagımm..Hayat ne zorr yaaa..inanırmısıın bugün otobüste liseli gençler vardı gülüyorlar şakalaşıyorlar hayatı toz pembe görüyorlarr...bir üniversiteyi kazansaydık süper olacak felan diye konuşurkenn içimden dedimki biz bitirdikte ne oldu hayat asıl o zaman başlıyor. bu zamanların kıymetini bilin dedimm içimdenn .ahh dedim bende bir zamanlar böyleydimm..yaşım 24 ama kendimi şuan 44 gibi hissediyorumm..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…