Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Canım bekle bakim 1 hafta daha...İNŞALLAH bir anda haber gelirr..Şaka bir yana bende işe girersem biraz para biriktirip seneye kpss kursuna yazılacagımm..Hayat ne zorr yaaa..inanırmısıın bugün otobüste liseli gençler vardı gülüyorlar şakalaşıyorlar hayatı toz pembe görüyorlarr...bir üniversiteyi kazansaydık süper olacak felan diye konuşurkenn içimden dedimki biz bitirdikte ne oldu hayat asıl o zaman başlıyor. bu zamanların kıymetini bilin dedimm içimdenn .ahh dedim bende bir zamanlar böyleydimm..yaşım 24 ama kendimi şuan 44 gibi hissediyorumm..:çok üzgünüm:

valla aynı canım bende liselilere bakıyorum nasıl umutla gidecekler üni okumaya ama biz okuduk 4 5 yıl içinde yaşlı gibi umutsuz olduk ya bende 24 yaşındayım teyzem bazen dio ben senin yaşında olsam ahhh diye şuna bak gözlerinde bile canlılık yok dioo ee napım ya evde oturmak istemiyorum istediğim şeyleri rahat rahat almak istiyorum maddi özgürlük istiyorum baba para ver demek istemiyorum gerçi hiç istemiyorum o ayrı meselede
:çok üzgünüm:

canım senin bölümün ne sen de bendensin benim bölümüm de de iş imkanı çok zor :teselli: ben de hep diyorum keşke okumasaydım diye ya da keşke başka bir bölüm okusaydım :çok üzgünüm:

canım senin bölüm ne :uhm:

Kızlar ben stresliyken acayip alışveriş yaparım sırf kafamı dagıtmak içinn bu ay kredi kartını bile tam olarak ödemedim sdece alt limitini yatırdım.. can sıkıntısından gidip sacma sapan şeyler alıyorumm..yaa evde turup abur cubur yiyip kilo alacagım yada dışarı cıkıp alışveriş yapacagımm..bende alışverişi sectim..şuan kriz banada vurmuş durumda egerki bir iki ay işe giremezsem yandımmm...

canım benim bölüm de turizm ama ankara da olduğum için bulamıyorum senağlama

canım benim bölüm otelcilik değil rehberlik seyahat işletmeciliği rehber olmayı tercih etmedim turizmcilerin aile hayatları pek olmuyor :KK43:( acentalara da zaten başvuruyorum nerdeyse yer kalmadı başvurmadık ama ilanlar da bile yok eleman arayan yani açık yok anlıycağınız kimse eleman aramıyor böyle böyle de insan köreliyor bildiğim her şeyi unuttum bi de tecrübe aramaları yok mu beni deli ediyor kimse almıyor ki nasıl tecrübem olsun ben de 2010 kpss ye hazırlanıcam artık

canım benim bölüm otelcilik değil rehberlik seyahat işletmeciliği rehber olmayı tercih etmedim turizmcilerin aile hayatları pek olmuyor :KK43:( acentalara da zaten başvuruyorum nerdeyse yer kalmadı başvurmadık ama ilanlar da bile yok eleman arayan yani açık yok anlıycağınız kimse eleman aramıyor böyle böyle de insan köreliyor bildiğim her şeyi unuttum bi de tecrübe aramaları yok mu beni deli ediyor kimse almıyor ki nasıl tecrübem olsun ben de 2010 kpss ye hazırlanıcam artık

Anladım canımmm..en iyisi bencede kpss.. yaa sen cok şükür evlisin..daha bizde o bile yokk..iş olmadan evlilikte olmuyorr maleseff kaydirigubbakcemile3

Anladım canımmm..en iyisi bencede kpss.. yaa sen cok şükür evlisin..daha bizde o bile yokk..iş olmadan evlilikte olmuyorr maleseff kaydirigubbakcemile3

bence olur canım çok da güzel olur aslında ama pek siz yanaşmıyorsunuz çok geç kalmayın derim ben evlilik için kariyer yapcam diye kocişlerden olmayın daha bunun çocuk yapması da var :roflol:

offf kızlar morelim çok bozuk hiç gitmesem daha iyyidi ya nolcak böle bilmiyorum nere gitsem nasihat veriyolar ders çalış şöle böle ben iş istiyorum adamlar şöle şöle yap öle gel diyolar ya bi nevi baştan savmamı oluyo bu anlamadım :1no2:
adam kitap verdi buna çalış die bizim bölüm hiç bi işe yaramıyomuş ben 4 yılı boşa okumuşum sadece mali müşavir olursam okudugum anlaşılırmış devlette çalışmayı okadar küçümsiyoki anlatatmam ben kpss ye filan gircem dedim yüz ifadesini görmeliydiniz
çok mutsuzum yaaaaaa bagırarak aglamak istiyorummmm

birgün bir iş görüşmesine gittim adam aşalamayı bırak şimdiye kadar boşun yaşamışın demşşti banakötükedihüsoboşver be gülüm onlar kim peki kimi ya babadan zengin kimide ezile ezile gelmiş şimdide geçmişin acısını çıkartıyor tek yapacağın kulaklarını kapatıp önüne bakmak ve onlar gibi olmamak bu kadar:teselli:

bence olur canım çok da güzel olur aslında ama pek siz yanaşmıyorsunuz çok geç kalmayın derim ben evlilik için kariyer yapcam diye kocişlerden olmayın daha bunun çocuk yapması da var :roflol:

bn kendimi düşünemiyorum kocaman bir göbekle şantiye tapalerindesırnaşık şey

Kızlar ben stresliyken acayip alışveriş yaparım sırf kafamı dagıtmak içinn bu ay kredi kartını bile tam olarak ödemedim sdece alt limitini yatırdım.. can sıkıntısından gidip sacma sapan şeyler alıyorumm..yaa evde turup abur cubur yiyip kilo alacagım yada dışarı cıkıp alışveriş yapacagımm..bende alışverişi sectim..şuan kriz banada vurmuş durumda egerki bir iki ay işe giremezsem yandımmm...

baba bank abla bank derken onlarıda kurutucam yakında allahım hepimize işşşşşşşşşşş:1rolleyes:

birgün bir iş görüşmesine gittim adam aşalamayı bırak şimdiye kadar boşun yaşamışın demşşti banakötükedihüsoboşver be gülüm onlar kim peki kimi ya babadan zengin kimide ezile ezile gelmiş şimdide geçmişin acısını çıkartıyor tek yapacağın kulaklarını kapatıp önüne bakmak ve onlar gibi olmamak bu kadar:teselli:

bugunki adam banada öle dedi gibi bişe 2 senedir ne yaptın öle evde kös kös oturdunmu dedi yaaa senağlama
ya zaten biz hassas dönemdeyiz bide adamların öle denesi canımı sıkıyo
ne bilim vala hayırlısı olsun gerçekten bendemi sorun diye düşünmeye başladım :sm_confused:

sen de deseydin işe alan olmayınca napabilirim siz olsanız napardınız diye?

anacım kendilerini birşey sanıyorlar karşılarına biri geldimi sende bir eksik yok eksik olan onlarkötükedihüso

anacım kendilerini birşey sanıyorlar karşılarına biri geldimi sende bir eksik yok eksik olan onlarkötükedihüso

dört dörtlük bekliyolar tatlım bana çalışma fırsatı vermiyolarki ben kendim bile bilmiyorum çalışma hayatında nasıl olacagımı çünkü hiç çalışmadım ahh bi kaç yerde çalışmış olsam cvplarımda ona göre olur ama hiç çalışmadım işte napımm yaaa senağlama

evde kendini geliştirmeye bak bu srada ne yapalım başka şansımız yok :içelim:

evde kendini geliştirmeye bak bu srada ne yapalım başka şansımız yok :içelim:

nasıl bi işe gireceğimide bilmiyorum tatlım napım sence bi fikrin varmı çalışmaktan vazmıgeçsem acaba ama bunu düşünmek bile beni üzüyo hep çalışacam umuduyla günlerim geçiyo umut bile yetiyoo senağlama
ne hala düştük ya gençliğin haline bakkk

X