Canım bekle bakim 1 hafta daha...İNŞALLAH bir anda haber gelirr..Şaka bir yana bende işe girersem biraz para biriktirip seneye kpss kursuna yazılacagımm..Hayat ne zorr yaaa..inanırmısıın bugün otobüste liseli gençler vardı gülüyorlar şakalaşıyorlar hayatı toz pembe görüyorlarr...bir üniversiteyi kazansaydık süper olacak felan diye konuşurkenn içimden dedimki biz bitirdikte ne oldu hayat asıl o zaman başlıyor. bu zamanların kıymetini bilin dedimm içimdenn .ahh dedim bende bir zamanlar böyleydimm..yaşım 24 ama kendimi şuan 44 gibi hissediyorumm..:çok üzgünüm:
canım senin bölümün ne sen de bendensin benim bölümüm de de iş imkanı çok zor :teselli: ben de hep diyorum keşke okumasaydım diye ya da keşke başka bir bölüm okusaydım :çok üzgünüm:
gidiyorum ben görüşürz canlarım :a015:
Canım ankarada havaalanı yada turizm şirketleri felan olmuyormu oralara iş başvurusu yapsann..yada otelde olabilir..canım benim bölüm de turizm ama ankara da olduğum için bulamıyorum senağlama
canım benim bölüm otelcilik değil rehberlik seyahat işletmeciliği rehber olmayı tercih etmedim turizmcilerin aile hayatları pek olmuyor( acentalara da zaten başvuruyorum nerdeyse yer kalmadı başvurmadık ama ilanlar da bile yok eleman arayan yani açık yok anlıycağınız kimse eleman aramıyor böyle böyle de insan köreliyor bildiğim her şeyi unuttum bi de tecrübe aramaları yok mu beni deli ediyor kimse almıyor ki nasıl tecrübem olsun ben de 2010 kpss ye hazırlanıcam artık
Anladım canımmm..en iyisi bencede kpss.. yaa sen cok şükür evlisin..daha bizde o bile yokk..iş olmadan evlilikte olmuyorr maleseff kaydirigubbakcemile3
offf kızlar morelim çok bozuk hiç gitmesem daha iyyidi ya nolcak böle bilmiyorum nere gitsem nasihat veriyolar ders çalış şöle böle ben iş istiyorum adamlar şöle şöle yap öle gel diyolar ya bi nevi baştan savmamı oluyo bu anlamadım :1no2:
adam kitap verdi buna çalış die bizim bölüm hiç bi işe yaramıyomuş ben 4 yılı boşa okumuşum sadece mali müşavir olursam okudugum anlaşılırmış devlette çalışmayı okadar küçümsiyoki anlatatmam ben kpss ye filan gircem dedim yüz ifadesini görmeliydiniz
çok mutsuzum yaaaaaa bagırarak aglamak istiyorummmm
bence olur canım çok da güzel olur aslında ama pek siz yanaşmıyorsunuz çok geç kalmayın derim ben evlilik için kariyer yapcam diye kocişlerden olmayın daha bunun çocuk yapması da var :roflol:
Kızlar ben stresliyken acayip alışveriş yaparım sırf kafamı dagıtmak içinn bu ay kredi kartını bile tam olarak ödemedim sdece alt limitini yatırdım.. can sıkıntısından gidip sacma sapan şeyler alıyorumm..yaa evde turup abur cubur yiyip kilo alacagım yada dışarı cıkıp alışveriş yapacagımm..bende alışverişi sectim..şuan kriz banada vurmuş durumda egerki bir iki ay işe giremezsem yandımmm...
birgün bir iş görüşmesine gittim adam aşalamayı bırak şimdiye kadar boşun yaşamışın demşşti banakötükedihüsoboşver be gülüm onlar kim peki kimi ya babadan zengin kimide ezile ezile gelmiş şimdide geçmişin acısını çıkartıyor tek yapacağın kulaklarını kapatıp önüne bakmak ve onlar gibi olmamak bu kadar:teselli:
sen de deseydin işe alan olmayınca napabilirim siz olsanız napardınız diye?
anacım kendilerini birşey sanıyorlar karşılarına biri geldimi sende bir eksik yok eksik olan onlarkötükedihüso
evde kendini geliştirmeye bak bu srada ne yapalım başka şansımız yok :içelim: