Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Dediklerini aynen yapıp tadını çıkarıyorum ben merak etme :))))

:lepi: :lepi: ayy ben de haftasonları miskinlik yapıyorum bitek alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çalışıyorum canım, ben de 1-2 ay işsiz kalmıştım, sıkıcı biliyorum ama
şimdi diyorum ki, artık kk da var, işsiz kalsam o kadar sıkılmam fisfisfis
yani zaten iş bulana kadar canınızı sıkmayın demek istiyorum, ben miskinliği seviyorum ya kaydirigubbakcemile3
her sabah kalkmak insanı bazen illet ettiriyo... benneyaptımki

İnsan o kadar çok bunalıyoki bazen tahmin bile edemezsin. senağlama

İnsan o kadar çok bunalıyoki bazen tahmin bile edemezsin. senağlama

canım ya, aslında iş de zor işsizlik de...
çalışınca da o size geçmiyo gibi gelen zaman, çalışanlara da bişey anlamadan geçiyo, bi bakıyosunuz seneler geçivermiş, üniversiteden mezun olduğum 3 sene olacak bu yıl, şaka gibi geliyo fisfisfis

Ben okul biter bitmez evlendiğim için çalışamadım ve hamiş kaldım malum hiç çalışamadım tercihimi yavrumdan yana yaptım bekledim yavrunun büyümesini.Eşimde devletten başka yerde çalıştırmam dedi.Şimdi bende 2010 kpss ye hazırlanıyom işte bu sene yavru da anaokuluna başlıcak hayırlısıyla işte böyle yani.

iyi yapmışsın canım, en rahatı devlet zaten kesinlikle a.s

ben geldim kızlar kaydirigubbakcemile5yarın iş görüşmem var şans dileyin olurmudelikafadulden

ben geldim kızlar kaydirigubbakcemile5yarın iş görüşmem var şans dileyin olurmudelikafadulden

Bol şanslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr vildancımmmmmmmmmm hadi hayırlı mutlu haberlerini bekliyoruzzz..hadi yaaa birileri bu topikte işe başlasın artıkkkkk

canım hep miskin hep miskin olunmu ya valla uykusuz kalmayı bile özlüyo insan böle evde uykunun bile tadı yok düşün artık çok bunaldım ben offff :çok üzgünüm:

dediğin gibi canım iş yok güç yok ee napcaz tv seyretcez ben pek seyretmiyorum hatta gündüzleri hiç açmıyorum bile amaaa yaprak dökümü, ve aşkı memnuyu kaçırmıyorummm :lepi:

şimdi geldim kızlar bir ön form doldurdum kısa bir ön görüşme biz sisi ararız dediler:1no2lmadı sanırım

vicdancim üzülme belki olur olumlu düsünmeye calis...
insallah olur... senin adina cok sevinirim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…