evet canim bende öyle... hic bir sey alamiyorum kendime...
faturalarimi ödeyebileyim diye tek kurusun bile hesabini yapiyorum...
arkadaslar bir birimiz icin dua edelim...
insallah en yakin zamanda hayirlisiyla bir is buluruzda bu siQintidan kurtuluruz...
Merhaba kızlar nasılsınızzzz? Ben görüşmeye gittimm...dur bakalım ne olacak...bu arada o bahsettigim yerden ses seda yokk sanırım olmıcak o iş..neyse bizde yeni limanlara yelken acarızz:roflol:
şu anda çalışıyorum ancak bende uzun bir dönem işsizliğin sıkıntısını çektim kızlar,bir işten ayrılıp öbürüne geçme sürecinde özellikle boşta uzun süre gezdiğim oldu patronlarla anlaşamadım çoğu işyerimde,istifa ettim başka iş bulana kadar boşta gezdim artı mezun olduktan sonrada uzun bi süre boştaydım. o yüzden takipteyim sizleri devamlıyerimseniben
Kızlar yaa bekarken halimiz böylee .. Bide evli olup cocugumuz felan olsa ne yapardık..Allahtan şuan bekarızz..Bazen diyorum hayat cok zorr ne kadar gec evlensem o kadar iyimi acaba?? :uhm:
hoşgeldin canımm nasılsınn???
İyiyim canım sağol.İş görüşmen nasıl geçti bu arada?
selam hanımlar, hepiniz iş mi arıyosunuz ???
ayy ben sizin yerinizde olsam tadını çıkarırdım, bütün gün kkda takılırdım, sabah erken kalkmak da yok
kimsenin ters mi baktı, düz mü baktı, şunu mu ima ettileriyle de uğraşmıyosunuz...
yani sıkıcı gelebilir ama nasılsa bigün işiniz olacak, o zamana kadar tadını çıkarın kızlar :lepi:
Canım güzeldi fena degildi ..Benim yaşımda mülakata gelen bayanlarda vardı.. Artık kısmette varsa olur..diger iş görüşmesindede olumlu geçmişti biz size dönüş yapacagız dediler not aldılarr 10 gün geçti ama hala ses seda yok .. yinede olumsuz düşünmek istemiyorumm..
selam hanımlar, hepiniz iş mi arıyosunuz ???
ayy ben sizin yerinizde olsam tadını çıkarırdım, bütün gün kkda takılırdım, sabah erken kalkmak da yok
kimsenin ters mi baktı, düz mü baktı, şunu mu ima ettileriyle de uğraşmıyosunuz...
yani sıkıcı gelebilir ama nasılsa bigün işiniz olacak, o zamana kadar tadını çıkarın kızlar :lepi: