Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

evet canim bende öyle... hic bir sey alamiyorum kendime...
faturalarimi ödeyebileyim diye tek kurusun bile hesabini yapiyorum...

arkadaslar bir birimiz icin dua edelim...
insallah en yakin zamanda hayirlisiyla bir is buluruzda bu siQintidan kurtuluruz...

inş. tatlım hayırlısı Allah a dua ediyoruz kabul edecektir inşallahh :çok üzgünüm::Saruboceq:

Kızlar yaa bekarken halimiz böylee .. Bide evli olup cocugumuz felan olsa ne yapardık..Allahtan şuan bekarızz..Bazen diyorum hayat cok zorr ne kadar gec evlensem o kadar iyimi acaba?? :uhm:

valla bilemicem... ama evli olunca en azindan esin sana destek olur diye düsünüyorum...
tabi dogru insani bulursan... fazlada gec evlenmek iyi degil gibime geliyo ama bilmiyorum... :)

fazla geç evlenmekte iyi değil Allah korusun çocuk filan olmaz genç yaşta bu durumlarda tedavide kolaylaşıyo 25-26-27-28 bu yaşlar iyi bence evlenmek için erken diil sanırım geçte degil ideal yaşlar evlenmek için diye düşünüyorum

kızlar evlilik bence en güzeli size çok ama çooooooook tavsiye ederim ben iş bulmayı falan düşünüp evliliğimi erteleseydim ohooooooo daha çok beklerdim evliliğim zaten çalışmama engel değil ki yine iş bakıyorum ama kocamın desteği yanında bulduğum huzur kendi yuvamın olması hiç bir şeye değişmem ben de para kazansam tabi ki kötü olmaz 1 alıyorsak 2 alırız ama şimdide Allaha şükürler olsun bir şeye muhtaç değilim öyle çok düşünmemek lazım kısmetiniz gelince ertelemeyin derim

ben suan 20 yasindayim... Allahin izni tabi ki ama 22 23 yaslarinda evlenmeyi isterim aslinda...
ama suanlik evlenebilecegim bir aday bile yok :) hehe

oooo daha 2 3 seneye kadar hayırlı biri çıkar karşına inşallah canım hele bir işe gir çevren olsun zaten kısmetlerin gelir :))

Merhaba kızlar nasılsınızzzz? Ben görüşmeye gittimm...dur bakalım ne olacak...bu arada o bahsettigim yerden ses seda yokk sanırım olmıcak o iş..neyse bizde yeni limanlara yelken acarızz:roflol:

bende binsem ya o gemiye beraber açılalımkaydirigubbakcemile5

şu anda çalışıyorum ancak bende uzun bir dönem işsizliğin sıkıntısını çektim kızlar,bir işten ayrılıp öbürüne geçme sürecinde özellikle boşta uzun süre gezdiğim oldu patronlarla anlaşamadım çoğu işyerimde,istifa ettim başka iş bulana kadar boşta gezdim artı mezun olduktan sonrada uzun bi süre boştaydım. o yüzden takipteyim sizleri devamlıyerimseniben

darısı başımızadelikafadulden

Kızlar yaa bekarken halimiz böylee .. Bide evli olup cocugumuz felan olsa ne yapardık..Allahtan şuan bekarızz..Bazen diyorum hayat cok zorr ne kadar gec evlensem o kadar iyimi acaba?? :uhm:

bu kısmet işi esasında be gülüm doğru adam olsunda geç olsun temiz olsun:jeyyar:

Kızlar hangi dizileri izliyorsunuzz? Benin listem şu şekilde: küçük kadınlarr, yaprak dökümü,aşkı memnu,bazende yarışma olarak varmısın yokmusun?? uzun zamadır ilk sene bu kadar dizi tutkunu oldum..haa gecen yıllarda ise acı hayat favorimdi sadece onu izlerdimm.. ee şimdi iş yok güc yokk iyi tv izliyorumm:roflol:

selam hanımlar, hepiniz iş mi arıyosunuz ???
ayy ben sizin yerinizde olsam tadını çıkarırdım, bütün gün kkda takılırdım, sabah erken kalkmak da yok
kimsenin ters mi baktı, düz mü baktı, şunu mu ima ettileriyle de uğraşmıyosunuz...

yani sıkıcı gelebilir ama nasılsa bigün işiniz olacak, o zamana kadar tadını çıkarın kızlar :lepi:

İyiyim canım sağol.İş görüşmen nasıl geçti bu arada?

Canım güzeldi fena degildi ..Benim yaşımda mülakata gelen bayanlarda vardı.. Artık kısmette varsa olur..diger iş görüşmesindede olumlu geçmişti biz size dönüş yapacagız dediler not aldılarr 10 gün geçti ama hala ses seda yok .. yinede olumsuz düşünmek istemiyorumm..

ayy ben sizin yerinizde olsam tadını çıkarırdım, bütün gün kkda takılırdım, sabah erken kalkmak da yok
kimsenin ters mi baktı, düz mü baktı, şunu mu ima ettileriyle de uğraşmıyosunuz...

yani sıkıcı gelebilir ama nasılsa bigün işiniz olacak, o zamana kadar tadını çıkarın kızlar :lepi:

Dediklerini aynen yapıp tadını çıkarıyorum ben merak etme :))))

Canım güzeldi fena degildi ..Benim yaşımda mülakata gelen bayanlarda vardı.. Artık kısmette varsa olur..diger iş görüşmesindede olumlu geçmişti biz size dönüş yapacagız dediler not aldılarr 10 gün geçti ama hala ses seda yok .. yinede olumsuz düşünmek istemiyorumm..

Hayırlısı olsun canım ya. :1hug:

Evet canım iş arıyoruzz..yaa inan evde oturmakta bir yerden sonra sıkıcı ..en azından calışınca kafanı dagıtıyosun ugrasın oluyoo haa bide para kazanıyosun...normalde ben yapı olarak boş oturmayı seven bir insan degilim habire bişeylerle ugrasmayı aktif olmayı seviyorum.. o yüzden benim paraya dahi ihtiyacım olmasa bir işle ugrasmalıyım..Eger calışıyorsan işinin kıymetini bil tatlımm:1hug:

X