Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

burdakiler işmi buldunuz yine kayıplara karıştınız yaa nerelerdesiniz :eek:

Merhaba kızlar nasılsınızzzz? Ben görüşmeye gittimm...dur bakalım ne olacak...bu arada o bahsettigim yerden ses seda yokk sanırım olmıcak o iş..neyse bizde yeni limanlara yelken acarızz:roflol:

kamelyacım hadi hayırlısı olsun inşallah iyi haberlerini bekleriz olumlu görünüyor mu? ne zaman haber vercekler

sizin bölümünüz ne acabahihoyyyt

ben yurt disinda 5 yillik bir okul bitirdim...
muhasebe isletme ve yabanci dil agirlikliydi... (fransizca ingilizce ve almanca zaten)
bu diplolmayla bankalarda bürolarda vs calisabilirim...
ve üniversite secimimde bana kaliyor... istedigim uniye istedigim bölümü okuyabilirim...
ben culture and socialantropology okuyorum... kültürlerle ilgili vs. tam olarak türkceye ceviremicem kusura bakmayin...
ama maddi durumum cok kötü calismam gerek...
ama is bulamiyorum gecen yildan beri ariyorum...
bulamiyorum...
evde annemle her gün tartismaktan biktim gercekten...
insallah en kisa zamanda bir is bulurum... insallah...

canım bölümün gerçekten çok güzel en önemlisi de yabancı dilinin çok iyi olması türkiye de olsan heralde çok çabuk işe girerdin dilin sayesinde

muhasebe isletme ve yabanci dil agirlikliydi... (fransizca ingilizce ve almanca zaten)
ve üniversite secimimde bana kaliyor... istedigim uniye istedigim bölümü okuyabilirim...
ben culture and socialantropology okuyorum... kültürlerle ilgili vs. tam olarak türkceye ceviremicem kusura bakmayin...
bulamiyorum...

inş tez zamanda bi iş bulursun gerçekten evde olmak çok sıkıcı bi durum bide üstüne aileyle didişmek oluyo ister istemez yaşanıyo bunlar çünkü bizler üni okudugumuz aileden uzak oldugumuz için biraz rahatlıga alışmış oluyoruz ve eve tekrar döndüğümüzde o rahatlıgı arıyoruz sanırım haa benim ailem çok mu sıkıyo beni hayır en basit örnek verecek olursak ögrenciyken sabahtan akşama kadar uyusan kimse sana bişe demiyodu ama aileyle olunca on kişi başına gelir ne yatıyon ne yatıyonnn diye:1shok:kaydirigubbakcemile3 inş hepimiz iş buluruzda rahata ereriz para yönünden çevre yönünden her türlü yönden hayırlısını diliyorum bütün arkadaşlarıma
alkisalkisalkisÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:

Merhaba kızlar nasılsınızzzz? Ben görüşmeye gittimm...dur bakalım ne olacak...bu arada o bahsettigim yerden ses seda yokk sanırım olmıcak o iş..neyse bizde yeni limanlara yelken acarızz:roflol:

canım meraba nasılsın görüşemiyoruz
inş hayırlı bi haber bekliyoruz hadi bakalım senden
:içelim:

bulamiyorum...

Canım sen atla ucagaa türkiyeye gell..yaa yurt dışında bu şartlarda nasıl iş bulunmuyorr.. bide oralara beyin göcü varr anlamış degilimm:uhm: Bu arada sende benim gibi annenden dertlisin anlaşılan bende dün tartıştımm..bana anlayış gösterecegi yerde bide üstüme gelmezmi deli etti benii...:1no2:
İnşallah bir an önce iyi biri iş bulursun tatlım...

kamelyacım hadi hayırlısı olsun inşallah iyi haberlerini bekleriz olumlu görünüyor mu? ne zaman haber vercekler

Saol canım benimmm..bakalım bu hafta dönüş yapacaklar ..ben gittigimde benim gibi bayanlar vardı sanırım onlarıda cagırmışlar..ilk ben içeri girdim görüştüm..hayırlısı olsun..

canım bölümün gerçekten çok güzel en önemlisi de yabancı dilinin çok iyi olması türkiye de olsan heralde çok çabuk işe girerdin dilin sayesinde

evet canim bölümüm cok güzel aslinda... ama maddi durum yüzünden uniye gidemiyorum...
uni bana yaklasik iki saat kadar uzak... trenle gidip geliyordum...
ama simdi derslere giremiyorum sadece sinavlara gidiyorum...
ben zaten cok istiyorum türkiyeye gelmek...
ama buda mümkün degil... elimde hic bir sey yok...
henüz olmaz sanirim ama insallah bir kac yil sonra cok istiyorum... a.s.

inş tez zamanda bi iş bulursun gerçekten evde olmak çok sıkıcı bi durum bide üstüne aileyle didişmek oluyo ister istemez yaşanıyo bunlar çünkü bizler üni okudugumuz aileden uzak oldugumuz için biraz rahatlıga alışmış oluyoruz ve eve tekrar döndüğümüzde o rahatlıgı arıyoruz sanırım haa benim ailem çok mu sıkıyo beni hayır en basit örnek verecek olursak ögrenciyken sabahtan akşama kadar uyusan kimse sana bişe demiyodu ama aileyle olunca on kişi başına gelir ne yatıyon ne yatıyonnn diye:1shok:kaydirigubbakcemile3 inş hepimiz iş buluruzda rahata ereriz para yönünden çevre yönünden her türlü yönden hayırlısını diliyorum bütün arkadaşlarıma
alkisalkisalkisÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:

canim az önce dedigim gibi iste ben uniye gidemiyorum hep evdeyim...
bunaldim biraz disari bile cikmiyordum... daha pazar gününden beri her gün bir saat disari cikayim diyorum temiz hava alayim...
evdende biraz uzaklasirim...
aileme yük oldum sanirim... hele ki anneme... her Allahin günü bir sey buluyoruz tartismak icin...
evet bende herkesi icin hayirlisi olsun diyorum...
insallah bir isimiz olursa o zaman hayatimizda degisikler olacaktir elbet seninde dedigin gibi en basta maddi yönden ve cevre konusunda...

a.s.

Canım sen atla ucagaa türkiyeye gell..yaa yurt dışında bu şartlarda nasıl iş bulunmuyorr.. bide oralara beyin göcü varr anlamış degilimm:uhm: Bu arada sende benim gibi annenden dertlisin anlaşılan bende dün tartıştımm..bana anlayış gösterecegi yerde bide üstüme gelmezmi deli etti benii...:1no2:
İnşallah bir an önce iyi biri iş bulursun tatlım...

ah canim ah bu kriz yüzünden dünyanin dört bir tarafinda böyle sorunlar var...
artik isci almiyorlar tüm sirketler para kasada dursun istiyor...
hatta ben yazin icin ablamin calistigi firmada calisacaktim 6 hafta...
kesindi ama sonra kriz yüzünden kararlarini degistiler kimseyi almiyorlar...
yoksa tabi ki elimde ki imkanlar cok iyi Allaha sükür...
ama bu kriz herkesi bitirdi yahu...

sorma... annemle bir türlü uyusamiyoruz sanirim...
bende dün tartistim... bugün hala devam ediyor...
artik cevap vermeyim diyorum zor tutuyorum kendimi...
ama bir an gelecek bende patlayacagim yine...

ahh ahh...

büyüklerimize karsi saygili olmaliyiz elbette ama onlar bize karsi saygili ve sevgili degilse biz nasil olalim ki ? fisfisfis

evet canim bölümüm cok güzel aslinda... ama maddi durum yüzünden uniye gidemiyorum...
uni bana yaklasik iki saat kadar uzak... trenle gidip geliyordum...
ama simdi derslere giremiyorum sadece sinavlara gidiyorum...
ben zaten cok istiyorum türkiyeye gelmek...
ama buda mümkün degil... elimde hic bir sey yok...
henüz olmaz sanirim ama insallah bir kac yil sonra cok istiyorum... a.s.

canim az önce dedigim gibi iste ben uniye gidemiyorum hep evdeyim...
bunaldim biraz disari bile cikmiyordum... daha pazar gününden beri her gün bir saat disari cikayim diyorum temiz hava alayim...
evdende biraz uzaklasirim...
aileme yük oldum sanirim... hele ki anneme... her Allahin günü bir sey buluyoruz tartismak icin...
evet bende herkesi icin hayirlisi olsun diyorum...
insallah bir isimiz olursa o zaman hayatimizda degisikler olacaktir elbet seninde dedigin gibi en basta maddi yönden ve cevre konusunda...

a.s.

aynı duyguları bende yaşamıştım canım evlenmeden önce hep aileme yük oluyormuş gibi hissediyordum beni o kadar okuttular ben karşılığında bir şey veremiyorum babam kazanıyor ben yiyorum diye düşünüyordum çok kötü bir duygu senağlama

şu anda çalışıyorum ancak bende uzun bir dönem işsizliğin sıkıntısını çektim kızlar,bir işten ayrılıp öbürüne geçme sürecinde özellikle boşta uzun süre gezdiğim oldu patronlarla anlaşamadım çoğu işyerimde,istifa ettim başka iş bulana kadar boşta gezdim artı mezun olduktan sonrada uzun bi süre boştaydım. o yüzden takipteyim sizleri devamlıyerimseniben

aynı duyguları bende yaşamıştım canım evlenmeden önce hep aileme yük oluyormuş gibi hissediyordum beni o kadar okuttular ben karşılığında bir şey veremiyorum babam kazanıyor ben yiyorum diye düşünüyordum çok kötü bir duygu senağlama

evet çok kötü bi duygu okuttular ettiler hala baba parası yiyorum çok dokunuyo bu bana inanırmısınız 1 senedir üstüme bişey almadım ne ayakkabı ne üst baş almak istemiyorum artık kendi param olsun o parayla almak istiyorum ama bu gidişlede zor sanırım hiç bi hareketlilik olmuyo iş konusunda :çok üzgünüm:

ben 15 yasimdan beri yazlari hep calisiyordum herseyimi kendim karsiliyordum...
halen daha babamdan para almiyorum almak istemiyorum...
bazen kendisi veriyor oda cok nadir ve onu bile (durumum bu kadar kötü olmasina ragmen) cekinerek aliyorum...

simdi 20 yasima geldim ablamlar benim yasimda iken coktan elleri ekmek tutuyordu...
calisiyordular para kazaniyordular...
bense bir ise yaramiyormus gibi hiss ediyorum kendimi...
ve hersey üst üste geliyor uzun zamandir...
bir is bulsam rahatlayacagim diyorum ama...

:KK43:

evet çok kötü bi duygu okuttular ettiler hala baba parası yiyorum çok dokunuyo bu bana inanırmısınız 1 senedir üstüme bişey almadım ne ayakkabı ne üst baş almak istemiyorum artık kendi param olsun o parayla almak istiyorum ama bu gidişlede zor sanırım hiç bi hareketlilik olmuyo iş konusunda :çok üzgünüm:

evet canim bende öyle... hic bir sey alamiyorum kendime...
faturalarimi ödeyebileyim diye tek kurusun bile hesabini yapiyorum...

arkadaslar bir birimiz icin dua edelim...
insallah en yakin zamanda hayirlisiyla bir is buluruzda bu siQintidan kurtuluruz...

şu anda çalışıyorum ancak bende uzun bir dönem işsizliğin sıkıntısını çektim kızlar,bir işten ayrılıp öbürüne geçme sürecinde özellikle boşta uzun süre gezdiğim oldu patronlarla anlaşamadım çoğu işyerimde,istifa ettim başka iş bulana kadar boşta gezdim artı mezun olduktan sonrada uzun bi süre boştaydım. o yüzden takipteyim sizleri devamlıyerimseniben

mezun olduktan ne kadar süre boş gezdin ben 2007 mezun oldum artık umudum tükeniyo sanırım ama canlı tutmaya çalışıyorum ama bilmiyorum ya çok zorrr bi durum Allah düşmanımın başına vermesin derler ya o derece bunaldım artıkkk :çok üzgünüm:senağlama

X