Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Merhaba kızlar nasılsınız? Beni hiç sormayınn sinirlerim acayip bozukk..Annemle cok kötü kavga ettim..senağlama..yaa benim derdim bana yeterken bide evde annemle tarışmam tuzu bibiberi oldu:çok üzgünüm: saolsun canım babam beni sakinleştirip dışarı cıkardı gezdirdi biraz..Zaten her zaman babamı annemden daha cok sevmişimdir babamla arkadas gibiyiz..Ama annemle acayip zıt karakterde iki insanız..Ben A desem annem Z diyorr.. deli oluyorumm.. :çok üzgünüm: Off yaa şu işe girsemde evden biraz uzaklaşsamm.....

neden tartıştınız canım çok üzüldüm valla :teselli:ben de babmla atışıyorum arada sonra geçip gidiyor aileyle küs kalınmaz zati üzme kendini olurmu

neden tartıştınız canım çok üzüldüm valla :teselli:ben de babmla atışıyorum arada sonra geçip gidiyor aileyle küs kalınmaz zati üzme kendini olurmu

Canım inan cok sıkıldım.. Bu durumu bile bile annemin üstüme gelmesi beni anlamaması cileden cıkardıı..Ya zaten babama hiç kıyamıyorum ama annem öyle degil cok inat bir kadın .. kendi hatası bile olsa özrü yine kendi bekler.. Of yaa bazen diyorum babamla annem yer degiştirmeliymiş.. Ben babamla daha iyi anlaşıyorum beni daha iyi anlıyor arkadas gibiyiz ama annemle resmiyizdir..

öyle düşünme be gülüm kimbilir onun ne derdi varsenağlamasen üzülme yinede toparlan yakında çalışmayada başlıyacaksın bence:lepi:baklavalar senden

canım ya üzülme en azından babanla iyi anlaşıyosun ya ikisiylede resmi olsaydın dimi ama inş en kısa zamanda bizde iş bulup evden dışarıya çıkacaz ben buna inanıyorum tatlım :hooray:

vicdancım çok tşk ederim ben duymamıştım saol tatlım alkisalkisalkissositososito

ayy yorgunluktan ölüyorum kardeşimin mezuniyeti var onun için elbise bulacaz diye dolaşmaktan ayaklarıma kara sular indi :mymeka:

daha almadık öle dolandık dolandık ama iki yerde bişe kestirdik gözümüze yarın gidip birinden biri alınacak böle sade bi elbise saten diz hizasında boyu kolları kısa kol resim çekebilirsek yüklerim bakarızz okeyy alkisalkisalkis:dance:

ah ah ne günlerdi

ya bilmiyorum bi yerden haber bekliyorum nisan sonu gibi demişlerdi dün yine konuştuk biras daha sabır dediler bi tanıdıkta bu bahsettiğim kişi bekliyoruz bakalım olur umuduyla
şimdide bi arkadaşımın dogum gününü umutmuşum burnumdan getiriyo napsamda affettirsem yaaa

kötü olmuş bak bu bnce inat et güzel sözler söyle gönlünü al inadı geçecektir zaten:ecrin_bebek:

kötü olmuş bak bu bnce inat et güzel sözler söyle gönlünü al inadı geçecektir zaten:ecrin_bebek:

ya valla bıktırtım 8 den beri msj atıyorum mutlu yıllar die dakkkada bi kaydirigubbakcemile3
tamam tamam dogduguma dogacagıma pişman ettin affettim diyoo kaydirigubbakcemile5 :lepi::sm_cool:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…