neden tartıştınız canım çok üzüldüm valla :teselli:ben de babmla atışıyorum arada sonra geçip gidiyor aileyle küs kalınmaz zati üzme kendini olurmu
Canım inan cok sıkıldım.. Bu durumu bile bile annemin üstüme gelmesi beni anlamaması cileden cıkardıı..Ya zaten babama hiç kıyamıyorum ama annem öyle degil cok inat bir kadın .. kendi hatası bile olsa özrü yine kendi bekler.. Of yaa bazen diyorum babamla annem yer degiştirmeliymiş.. Ben babamla daha iyi anlaşıyorum beni daha iyi anlıyor arkadas gibiyiz ama annemle resmiyizdir..
Ziraat Bankası 2006 ve 2007 tarihlerinde yapılan KPSS puan türlerinin birinden 65 ve üzeri puan alan adaylar arasından personel alacaktır. Başvurular 26 Mayıs 2008 Pazartesi günü başlayacak ve 06 Haziran 2008 Cuma günü saat 18:00’de sona erecektir.
ÖSYM tarafından 01-02 Temmuz 2006 ve 30 Haziran–01 Temmuz 2007 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) “KPSSP3”, “KPSSP4”, “KPSSP5”, puan türlerinin birinden 65 ve üzeri puan almış olmak gerekmektedir.kızlar böyle bir ilan okudum işinize yararmıdelikafadulden
vicdancım çok tşk ederim ben duymamıştım saol tatlım alkisalkisalkissositososito
bu ilanın tarihi geçmiş kigamyoncuiremsu
daha almadık öle dolandık dolandık ama iki yerde bişe kestirdik gözümüze yarın gidip birinden biri alınacak böle sade bi elbise saten diz hizasında boyu kolları kısa kol resim çekebilirsek yüklerim bakarızz okeyy alkisalkisalkis:dance:
kötü olmuş bak bu bnce inat et güzel sözler söyle gönlünü al inadı geçecektir zaten:ecrin_bebek: