inşallah hepimizin hakkında hayırlısı canım . ama sizler yaş konusunda şanslısınız benim yaş olmuş 40:) tanıdık eş dost yardımı olmadan iş bulmam zor..
Güzelim benim nasılsınn vicdancımm...? Sana bişey soracagımm yaa benim hayatımda genelde herşey ikili..22 haziran akşam 22.00 da dogdum diyemi acaba ? Sende böyle bişey varmıı tatlımmmkaydirigubbakcemile3
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR bundan 1 ay önce bir iş için başvuru yapmıştımm adamlar şimdi beni aradılarr.salı günü mülakata cagırdılar ..:sm_cool:Sanırım ön elemeyi geçmişim şimdi ikinci elemeye cagırdılarr..:teytey:. ayy şoktayımm şuann......Yaa ben o başvuruyu unutmuştumm bileee.....Ben iş için başka bir yerden haber beklerken burdan haber geldiiiii......Yaptıgım dua kabul oldu sanırımmm:lepi:....ALLAHIM hakkında hayırlıysa olsunn..degilse başka bir kapı acc demiştim...Düşünsenize bide haftaya her iki yerdende olumlu cevap gelirmişş..kaydirigubbakcemile3Kızlarr artık aramalarına bile sevinir oldummm..İNŞALLAH hepimiz yavaş yavaş iş güç sahibi olacagızz....:Saruboceq:
Öyle demeyinnn işin gücün yaşımı olurr...sizinde eminim iş tecrübeniz vardırr o yönden şanslısınızz...Bizdede iş tecrübesi olmadıgı içinn zor iş buluyoruzz yani anlıcagınızz eşit durumdayızz kaydirigubbakcemile3 Haa bu arada iş konusunda gercekten tanıdık biri olmayınca isterseniz 18 olun isterseniz 50 iş bulmanız gercekten cok zor oluyorr..Malesef şu anki koşullar durum böylee..:1no2:
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR bundan 1 ay önce bir iş için başvuru yapmıştımm adamlar şimdi beni aradılarr.salı günü mülakata cagırdılar ..:sm_cool:Sanırım ön elemeyi geçmişim şimdi ikinci elemeye cagırdılarr..:teytey:. ayy şoktayımm şuann......Yaa ben o başvuruyu unutmuştumm bileee.....Ben iş için başka bir yerden haber beklerken burdan haber geldiiiii......Yaptıgım dua kabul oldu sanırımmm:lepi:....ALLAHIM hakkında hayırlıysa olsunn..degilse başka bir kapı acc demiştim...Düşünsenize bide haftaya her iki yerdende olumlu cevap gelirmişş..kaydirigubbakcemile3Kızlarr artık aramalarına bile sevinir oldummm..İNŞALLAH hepimiz yavaş yavaş iş güç sahibi olacagızz....:Saruboceq:
ben geldim siz gitmişssiniz:ecrin_bebek:
canım ben gelmiştim ama tekrar gidiyorum görüşürüz tatlım inş öptüm seniii
canikom nasılsın a.s.selam kızlar nasılsınız bakem?
inşallah en yakın zamanda gönlünüze göre bulursunuz kızlar... ben çıksam da çıkmasam da uğrarım aranıza kaydirigubbakcemile3
canikom nasılsın a.s.
gel her zaman bekleriz muhabbet ederiz :içelim:
canikom nasılsın a.s.
gel her zaman bekleriz muhabbet ederiz :içelim:
geldim yawyum alkisalkisalkis