Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

slm kızlar evet ya nerde bizim ekip eccik gırgır şamata yapak ya çok ihtiyacım var buna sohbete :KK43:((

bende bişey sorcam sednacım bu ücret toplu olarak kurs bitimindemi yatıor yoksa ay sonuna bi kısmı yatarmı bana bilgi verebilirmisin canım...
bazı duyumlar alıyorum her ay sonu paran yatar kursa gittigin gün hesaplanıp diyenler var
ocak ayını bulur diyenler var nasıl oluyor bu işler canım kursa başlayalı 15 gün oldu daha bi 20 günüm daha var aralık 17 de bitiyor kurs

cnm hangi ile bağlısın bilmiyorum..bildiğim kadar yardımcı olayım...ay sonunda gittiğin gün kadar yatması lazım..ama azsa gün sayın ya da kursun günleri sonraki ayın sonunda toplu da yatabilir..çünkü paralar bi seferde yatar herkes için..öyle hadi şıu kadar para şak die yatmıo hesaba..bi yığın işlemi var..

cnm hangi ile bağlısın bilmiyorum..bildiğim kadar yardımcı olayım...ay sonunda gittiğin gün kadar yatması lazım..ama azsa gün sayın ya da kursun günleri sonraki ayın sonunda toplu da yatabilir..çünkü paralar bi seferde yatar herkes için..öyle hadi şıu kadar para şak die yatmıo hesaba..bi yığın işlemi var..

saol canım inş. yatar..

ya kızlar ben aşık oluyorum nolcek napcam ya nasıl ögrencem hayatında biri varmı yokmu yardım edin ögretmenime :))) aşık oluyorum benden 2 yaş büyük kursa gidiyorum ordaki hocam
parmagında yüzük filan yok
a.s

oyt habere bakakannehirkız bu şimdi mi söylenir ayrıntı istiyorum boy kilo nedir endam nedir

:)))) valla nebilim ya hayranlıkmı yoksam

ya boyu 1.80 en az daha fazladır belki
esmer saç kaş kara gözleri kahve tam benlik teni çok esmer değil
kilosu filanda iyi boyuna göre ayy bek tatlu ya :))))

boncugum yeni gelişmeler var desenee:))) hadi canım hayırlı ugurlu olsunn:))) gelişmeleri yaz bize oldumu??? bu arada halkbankası sınavına girdim fena degildi bakalım attıkk..

:)))) valla nebilim ya hayranlıkmı yoksam

ya boyu 1.80 en az daha fazladır belki
esmer saç kaş kara gözleri kahve tam benlik teni çok esmer değil
kilosu filanda iyi boyuna göre ayy bek tatlu ya :))))

oytdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenenişteye bak be delikafaduldenallah sonunu hayur eder inşallah bebğem:dance:gelişmelerden haberdar et emü:dance:

boncugum yeni gelişmeler var desenee:))) hadi canım hayırlı ugurlu olsunn:))) gelişmeleri yaz bize oldumu??? bu arada halkbankası sınavına girdim fena degildi bakalım attıkk..

hayırlısı gülüm sonuçlar ne zamn açıklanır:smiley-cool:

kuzumm nasılsın hayatımm....? canım 15 aralıkta acıklanacakmışş bakalım artık kısmett...3 banka sınavına girdimm...hiç birinden henüz ses seda yokkk....alıştım artıkk ..

KIZLARRRRRRRRRRR BAYRAMINIZZZZ KUTLUU OLSUNNNNNNNNNNNNNN..HEPıNıZı COOK SEVıYORUMMMM...............a.s.

bayramınız mübarek olsun canlar
ben eniştenizi özledim ya naptı acaba bayramda :)))))

kamelyacım uzmanlıgamı girmiştin halkbank sınavına çok zor diyolar ya hakkında hayırlısı olsun sevgilininki nasıl inş. olur tatlım sıkma canını

X