çünkü kasiyerlikte çıkış saatleri geç oluyor 10 hatta ben 11 de çıktığımı bilirim ve müşterilerle çok yüz göz olunuyo ve bunlar evli bi bayan olunca eş tarafından problem oluyo bizim buralarda bu şekilde evli bayanları kasiyer olarak kabul etmiyorlar tecrübeli dahi olsa anca çook tanısık ve eski çalıştığın yer olursa tabi oda eş tarafından sorun çıkmayacağına dair teminat verirsenbenneyaptımki
mrb arkadşlr.bnde işsizim malesef
bu durum hergeçen gün canımı sıkmaya başladı.bu insanlar neden sürekli krizi bahane edip çok ucuz maaşlarla insanları çalıştırmak istiyolar anlamıyorum kötükedihüso
krizi ve insanların işe ihtiyacı olduğunu bildikleri için kullanmaktan geri kalmıyolar malesef
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrropuyorumnanaktan
bugün bir umut bir umutla oturdum pc başına iş ilanlarına bakıyorummm
Rabbim herkeze gönlüne göre iş versinn
Rastgelee
mrb arkadşlr.bnde işsizim malesef
bu durum hergeçen gün canımı sıkmaya başladı.bu insanlar neden sürekli krizi bahane edip çok ucuz maaşlarla insanları çalıştırmak istiyolar anlamıyorum kötükedihüso
krizi ve insanların işe ihtiyacı olduğunu bildikleri için kullanmaktan geri kalmıyolar malesef
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrropuyorumnanaktan
bugün bir umut bir umutla oturdum pc başına iş ilanlarına bakıyorummm
Rabbim herkeze gönlüne göre iş versinn
Rastgelee
hoşgeldin canım
valla can sıkmayı bırak ben çatlayacam yakında gerçi çatladımda mafoldumben:çok üzgünüm:
hoşbulduk cnm opuyorumnanaktanbacım yaramıza parmak bastım yahu :çok üzgünüm:hoşgeldin bu arada senin mesleğin ne bacım:1hug:a.s.
hoşbulduk cnm opuyorumnanaktanhoşgeldin canım
valla can sıkmayı bırak ben çatlayacam yakında gerçi çatladımda mafoldumben:çok üzgünüm:
emekli mi oldun kız bu yaşta vazgeçmek yoktu hani:1hug:
hoşbulduk cnm opuyorumnanaktan
ayy bu konuda çok dertliyim cnm yaa ondan bu sitemim
bn halkla ilişkiler bitirdim cnm. sizlerin mesleği ne ?
hoşbulduk cnm opuyorumnanaktan
ayy bnde aynı safhadayım resmen.bu işsizlik herkese yetti yaa.bide iş çok kimse beğenmio diolar.o yüzden bu kadar insan boşta kötükedihüso
oldum napım emekliden bi farkım yok :çok üzgünüm:
ben inşaat teknikeriyim bacım senn bölümünde çok güzelmiş ne zamn mezun oldun:içelim:
snn bölümünde güzelmiş cnm:)
bu sene mezun oldum cnm ama uzun zamandır iş arıyorum
helede benim kadar kimse beklememiştir 2 yıl ya dile kolay neler neler yapılmazdı bu 2 yılda ama hiiç bi degişiklik yok