Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

mrb arkadşlr.bnde işsizim malesef
bu durum hergeçen gün canımı sıkmaya başladı.bu insanlar neden sürekli krizi bahane edip çok ucuz maaşlarla insanları çalıştırmak istiyolar anlamıyorum kötükedihüso
krizi ve insanların işe ihtiyacı olduğunu bildikleri için kullanmaktan geri kalmıyolar malesef

bacım o kadar evli kasiyer arkadaşım var hiç böyle bir sorun duymadım onlardan neyse takma kafaya bu olmazsa mutlaka başkası olcak ben eminim:1hug:

bacım yaramıza parmak bastım yahu :çok üzgünüm:hoşgeldin bu arada senin mesleğin ne bacım:1hug:a.s.

günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrropuyorumnanaktan
bugün bir umut bir umutla oturdum pc başına iş ilanlarına bakıyorummm
Rabbim herkeze gönlüne göre iş versinn
Rastgelee

günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrropuyorumnanaktan
bugün bir umut bir umutla oturdum pc başına iş ilanlarına bakıyorummm
Rabbim herkeze gönlüne göre iş versinn
Rastgelee

günaydın tatlım senin iş olmadı heral geçen yazmışsınya nese hayırlısı inş. tez zamanda olur

hoşgeldin canım
valla can sıkmayı bırak ben çatlayacam yakında gerçi çatladımda
mafoldumben:çok üzgünüm:

boncukcummm hergün gidiyorum bi yerlere ama nafile çok maaş yazıyomm heralde o yüsden olmuyoo..
yılmak yok valla.vazgeçmiycemm
lmaz:

bacım yaramıza parmak bastım yahu :çok üzgünüm:hoşgeldin bu arada senin mesleğin ne bacım:1hug:a.s.
hoşbulduk cnm opuyorumnanaktan
ayy bu konuda çok dertliyim cnm yaa ondan bu sitemim
bn halkla ilişkiler bitirdim cnm. sizlerin mesleği ne ?

hoşgeldin canım
valla can sıkmayı bırak ben çatlayacam yakında gerçi çatladımda
mafoldumben:çok üzgünüm:
hoşbulduk cnm opuyorumnanaktan
ayy bnde aynı safhadayım resmen.bu işsizlik herkese yetti yaa.bide iş çok kimse beğenmio diolar.o yüzden bu kadar insan boşta kötükedihüso

ben inşaat teknikeriyim bacım senn bölümünde çok güzelmiş ne zamn mezun oldun:içelim:

helede benim kadar kimse beklememiştir 2 yıl ya dile kolay neler neler yapılmazdı bu 2 yılda ama hiiç bi degişiklik yok

bacım kimse deme senden kıdemli ben varım tam 3 sene sıramı kimseye kaptırmamkaydirigubbakcemile3
helede benim kadar kimse beklememiştir 2 yıl ya dile kolay neler neler yapılmazdı bu 2 yılda ama hiiç bi degişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…