inş kuzum bu zamanda bunu bulduğuma şükrediyorum ama çalışan kadın canımı çıkardı benim geçiciyim diye valla ben bu insanları anlamıyorum sanki onun yerinde gözüm varmış gibi bana yapmadığını bırakmadı ilk gün nerdeyse işi bırakıp geliyodum sinirimden ama dayan dedim kendi kendime yarın gel bu kadının haddini bildir
ve ertesi gün gittiğimde kadına verdim lafı şok oldu kadın beni sessiz sandı ezeceğini sandı ama yemezler çünkü o da benim konumunda üstüm değil aynı konumda olduğum kadına neden kendimi ezdireyim değilmi hadi amirim olsa söz söylese hadi karşılık vermiyim ama bu insanlar çok acayip
iyigeceler kızlar en sonunda iş buldum ve başladım çok şükür çalışıyorum buyüzden pek gelemiyorum buralara hepiniz öpüyorum beni unutmayın canlarım allah hepinizin gönlüne göre versinŞeniz
kızlar nerelerdesiniz ben aynıyım hala bi işim yok:mymeka:
kızlar selam baya bi kopuguz bu ara nese kış gelsin tekrar toplaşırız hehe
bugun bi haber aldım benim o hastane işi olacakmış ama ne zaman bilmiyorum tekrar içim kıpırdadı umut bile yetiyor biliyomusunuz umutsuz hiç bişe olmuyo kaç gündür saf gibiydim tekrar morelim yerine geldi inş. bu sefer olur nolur dua edin kardeşlerim
kızlar selam baya bi kopuguz bu ara nese kış gelsin tekrar toplaşırız hehe
bugun bi haber aldım benim o hastane işi olacakmış ama ne zaman bilmiyorum tekrar içim kıpırdadı umut bile yetiyor biliyomusunuz umutsuz hiç bişe olmuyo kaç gündür saf gibiydim tekrar morelim yerine geldi inş. bu sefer olur nolur dua edin kardeşlerim
iyi pazarlar kızlar benimde umutla beklediğim bir yer vardı adam mesleği bizimle hiç alakası yok ben tecrübeli istiyorum demiş gireceğim iş de alt tarafı bi kasiyerlikti ne hale geldik görün artık adam üni.mezunu falan anlamıyo sanki çok zor birşeymiş öğretilemicek bir şeymiş gibi..
evli olunca kasiyer olarak pek tercih edilmiyor canım eğer bekar olsaydın havada karada kapardı seni emin olyerimseniben