Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

bacım kimse deme senden kıdemli ben varım tam 3 sene sıramı kimseye kaptırmamkaydirigubbakcemile3

canım hiç olmassa sen yapılması gereken bişeyi aradan çıkarmışsın evlenmişsin bende oda yok elde var kocaman bi sıfır :çok üzgünüm:

iyigeceler arkadaşlar nasıl gidiyor hayat, ben yaz gribine yakalanıyorum yaa varmı böyle bişey:sinifsinif:

bacım evlendindemi çalışmadın yoksa işmi bulamadın cidden:1shok:

yok canım ya evlilikle hiç alakası yok ilk sene mezun olunca işte hızla iş görüşmeleri başladı bi yere girdim bir gün dayanabildim adama sonra gittiğim yerler çağırmadı olumsuz oldu çağıran yerlerle maaş yada başka sorunlar çıktı bir sonraki sene evlendiğim için o sene pek bi işle alakam olmadı işte bu senede 3. senem biliyosunuz sizde gelişmeleri olmuyo ben iş arıyorum her yere başvuruyorum ama olmuyo kısmet bacım artık böyle bakıyorum benimkisi umutsuz vaka

yok canım ya evlilikle hiç alakası yok ilk sene mezun olunca işte hızla iş görüşmeleri başladı bi yere girdim bir gün dayanabildim adama sonra gittiğim yerler çağırmadı olumsuz oldu çağıran yerlerle maaş yada başka sorunlar çıktı bir sonraki sene evlendiğim için o sene pek bi işle alakam olmadı işte bu senede 3. senem biliyosunuz sizde gelişmeleri olmuyo ben iş arıyorum her yere başvuruyorum ama olmuyo kısmet bacım artık böyle bakıyorum benimkisi umutsuz vaka

bende umutsuz vakkayım ama.........
Allah tan umut kesmiyorum bakalım nekadar daha dayanabilecem

nee yazdım ya saçmaladım iyice sonum hayır olsun valla kafayı yedim ben.....
:çok üzgünüm:

2 ay olmuş daha bacım çok yenisin ya olur bak biz ne kadar bekledik sen bizim kadar beklemezsin ujmarım:1hug::1hug:
cnm bn baya uzun zmndır iş arıyorum.bn açıktan bitirdim üniversiteyi.ara ara çalıştım ama kısa dönemler oldu.hala iş arıorum yanı kac yıldırmafoldumben
allah tez zamnda en güzel işlerde çalışmayı nasip etsin bacılarım

amin cnm cümlemize :Saruboceq:

Merhaba kızlar ben geldimmmmmmmm ..hepinizi cok özledimm .nasılsınız bakalım görüşmeyeli????

slm kızlar nasılsınız boncuğum seni pek iyi görmedim kamelyacım uğramış nerelerdesin güzel hatun kuzucuğum sende keyifler nasıl sherim senin iş durumun ne oldu bidaha haber çıkmadımı ,ben bugün izinliyim bi güzel dinlendim sizlerede bi selam vereyim halinizi hatrınızı sorayım dedim öpücükler hepinizeŞeniz

slm kızlar nasılsınız boncuğum seni pek iyi görmedim kamelyacım uğramış nerelerdesin güzel hatun kuzucuğum sende keyifler nasıl sherim senin iş durumun ne oldu bidaha haber çıkmadımı ,ben bugün izinliyim bi güzel dinlendim sizlerede bi selam vereyim halinizi hatrınızı sorayım dedim öpücükler hepinizeŞeniz

slm canım valla aynen gördüğün gibi hiç iyi degilim bu ara.......

bi tane bile bii iş çıkmazmı ya yokta yok bilmiyorum napcam çok üzülüyorum.........

kamelyacım hoşgeldin tatlım....

iyilik bacım projeye bakmaktan şası oldum sen nasılsına.s

slm canım valla aynen gördüğün gibi hiç iyi degilim bu ara.......

bi tane bile bii iş çıkmazmı ya yokta yok bilmiyorum napcam çok üzülüyorum.........

kamelyacım hoşgeldin tatlım....

şehir çok farkediyor gülüm iş bakımından işstanbulda olaydın çoktan işe başlamıştın sen:1hug:

slm kızlar beyaz toprak bidaha ses çıkmak değil zaten ses yoktu baştan olmıycağını söyledikleri için ordan bi haber beklemiyorum zaten Allahtan yaz ayıda sıkılmıyorum nerdeyse evde durmuyorum bakalım kışın napıcam

şehir çok farkediyor gülüm iş bakımından işstanbulda olaydın çoktan işe başlamıştın sen:1hug:

canım öle tabiki ama küçücük bi oyalanacak bi iş olsaydı bari yok..............

ama birazda ailemden kaynaklanıyor tanıdıklara haber veriyolar sonra bidaha aramıyolar peşine düşeceksinki bu iş olacak ama yok bizimkiler bikere sölüyo sonra beklede bekle...

bundan işim yok benim bence...

çünkü çok çevremiz var ama ağlamayana meme vermezler derler ya benim durumum öle....
şimdi artık tek başıma ne yapabilirm onu düşünüyorum napcam bilmiom

kızlar selam ahh ahh iş diyoruz buldum ama bedavaya çalışıyorum valla ya yorulduğuma değmiyor inanın kızlar sinirlerim bozuluyor

günlüğü 15 lira bundan yol parası çık 3 lira kaldı sana 12 lira hadi gün içinde kahvaltılık bilmem ne al
al sana 10 lira ya koca gün on liraya çalışıyorum ben ne yol parası var ne yemek var aylığımı ayın 27 sinde alıcam ve artık bu pintilere çalışmıcam bakalım gün doğmadan neler doğar eşimde dedi o kadar yorulduğuna değmiyor boşver başka iş bak dedi ya

canım öle tabiki ama küçücük bi oyalanacak bi iş olsaydı bari yok..............

ama birazda ailemden kaynaklanıyor tanıdıklara haber veriyolar sonra bidaha aramıyolar peşine düşeceksinki bu iş olacak ama yok bizimkiler bikere sölüyo sonra beklede bekle...

bundan işim yok benim bence...

çünkü çok çevremiz var ama ağlamayana meme vermezler derler ya benim durumum öle....
şimdi artık tek başıma ne yapabilirm onu düşünüyorum napcam bilmiom

senle aynı durumumuz..biz ailece herkesin elinden tuttuk elimizden geldiğince.
şimdi ben iş arıyorum ama ailem bana hiç yardımcı olmuyor söylediğimiz insanlar ise pek ilgilenmiyor mesela 1 tane öyle işe sokma hakları varsa kimse bir başkası için kullanmak istemiyr eğer çıkarı yoksa benden yarın öbür gün çıkarım olacağı bir insan benden bişey ister ona kullanırım diye düşünüyorlar.offff tabiki ailem peşine düşmezse kimse ilgilenmez ama insanları da mecbur bırakmak istemiyorum rica minnet bişiler olsun istemiorm.
bir tanıdığıma mesela öylesine dert yanıyorum iş yok falan diye hemen konuyu değiştiriyorlar valla benimde yok ki tanıdığım falan diyorlar sanki ondan yardım istedim.öylesine dert yanıyorum halbuki...artık insanlar birilerine bir yardımı dokunacak diye korkar oldu...şu torpille iş bulanları hiç anlamıyorum nasıl buluyorlar bi bize kmse torpil yapmıyor...
:eek:klava:

X