Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

haklısın kuzum biz de öyle deyip avutuyoruz işte kendimizi hakkımızda hayırlısı bakalım nereye kadar bu işsizlik sürecek bilmiyorummm

nerelerdesiniz yahu ben giriyom siz yoksunuz siz giriyorsunuz ben yokum iyice sahipsiz kalmış topik neler yapıyon boncuğum anlat bacına kim çıldırttı seni

kuzucum ahh ahhh herkes çıldırtıyor bu arabeni daha dogrusu herkes bana batıyo

işim olmadı çok sinirliyim yaaa

bugun havuzdaydık süperdi biraz olsun stres attım....
:icecream:

hoşgeldin tatlım valla bizim bu haller nolcek hiç bilmiyruz....mafoldumben

hoşgeldin tatlım valla bizim bu haller nolcek hiç bilmiyruz....mafoldumben

öle arkadaşım ama bizim de bir gün işimiz olacak istediğimiz ya da istemediğimiz bir iş

napalım bu zamanda istediğin işi bulamıyorsun eee o zaman bulduğumuz işlerde çalışıcaz ama onu bile bulamıyorum ben nasıl olcek bende bilmiyorum kafamçokkarıştı

hayırlısı canım

tabi istediğin iş nerdeee ne olursa çalışacaz artık bunu bildikleri içinde kimse önemsemiyor artık........

günaydın kuzu naber maaşını aldınmı kıııı erkencisin kaçta kalkıyon sabahları

jızlar nasılsınız bende geçici bir iş buldum şu an bakalım sabit kalabilirsem diye uğraşıyom
yani izne çıkanların yerine bakıyom

dolmuşla gidip geliyom kuzum değmiyo inan yol parasıda vermiyorlar ama sabit bir yere geçmek için katlanıcam biraz hem de kendimi göstereyim beni tanısınlar istiyorum
yani bi bakıma güven kazanmak para kazanmak değil şu anda(

tecrübe ve yaptığın yapabildiğin iş herşeyin üztündedir zaten canım allah daha iyilerini veriri inşallah

inş kuzum bu zamanda bunu bulduğuma şükrediyorum ama çalışan kadın canımı çıkardı benim geçiciyim diye valla ben bu insanları anlamıyorum sanki onun yerinde gözüm varmış gibi bana yapmadığını bırakmadı ilk gün nerdeyse işi bırakıp geliyodum sinirimden ama dayan dedim kendi kendime yarın gel bu kadının haddini bildir
ve ertesi gün gittiğimde kadına verdim lafı şok oldu kadın beni sessiz sandı ezeceğini sandı ama yemezler çünkü o da benim konumunda üstüm değil aynı konumda olduğum kadına neden kendimi ezdireyim değilmi hadi amirim olsa söz söylese hadi karşılık vermiyim ama bu insanlar çok acayip

sonuyok canım iyi yapmışsın sessiz kaldımı zaten binerler üstüne çalışıyoruz diye köle değiliz ya bizimde gururumuz var vercen lafını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…