Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kızlar işi bıraktım

çok az paraya çok iş istiyorlar ne bu ya tekrar işsizler kervanına katıldım yeniden iş arıycam

buraya konu açıp ağlanmıştım ya arkadaşlar geçenlerde...
1 hafta içerisinde 4 yerden görüşmye çağırıldım:))sanırım sesimi duydular buradan:)
KK bi hayırlı işe daha vesile oldu:)
bari biri biri olsa bunlardan yoksa kafayı yiceemmmm

merhaba arkadaşlarr.. nasılsınızz. yaa ben hala işsizimm.. psıkoloji felan kalmadı bendee(((....kuzum boncugum nerelerdesiniz .. umarım hepiniz iyisinizidir.. topige yeni gelen işsiz arkadaşlarada allahtan bir an övce hayırlı iş kapıları acılmasını diliyorummm...

mrb kızlar görüşemiyoruz bu aralar
kamelyacım aynen senin gibiyim psikolojim fena bozuk hala bi iş yok ((
hayırlısı dua etmekten başka çare yok Allah hayırlı kapı açsın inş. bizlere ......

hakikaten kızlar kaybolduk neler yapılıyo gelişmeler neler ben evdeyim hala

mrb kızlar görüşemiyoruz bu aralar
kamelyacım aynen senin gibiyim psikolojim fena bozuk hala bi iş yok ((
hayırlısı dua etmekten başka çare yok Allah hayırlı kapı açsın inş. bizlere ......

Boncugum ne yapacagız böyle yaaa(( ciddiyim bende ne sabır kaldı ne başka bişee (( Allah bir an önce hayırlı iş kapıları acsın diye cok dua ediyorum ama demekki zamanı günü varrr..Cok stresliyim coookk (((

ahh ahh hiç sorma vala stresten boynumdaki kaslar kazık gibi
başımın bi tarafında bişe var sanki demir gibi agırlık yapıyo öle hissediyorum saglıgımızdan olacaz bu yani başka bişe yok..
inşallah ogün yakındır artık dayanamıyorum ben....

canım stres yapma dicem ama lafta kalacakk .insan ister istemez yapıyorr..yaş 25 oldu evde oturmak insana acayip koyuyorr.. bide ben banka istiyorum artık adamlar bankaya 26-27 yaşından sonra eleman almıyorlar..ya ben bu sene kendim işe attım attım atamadım yandımm(((( üstelik staj haric iş tecrübem yokkk.. ne yapacagım allahım bilmiyorummm(((

kızlar bu işçi bulma kurumunda hem para hem meslke öğretiyorlarmış

müracaat etinizmi mutlakada işe yerleştirmeler oluyormuş

araştırdınızmı?

valla öle yaşımızda ilerleyor gençleşmiyoruzya vakıfbank bu sene 1983 ve sonrası diyor ee ne kalmış bize özel bankalarda 27 filan bu gidişle banka hayal olacak 1 sene içinde bankaya girdik girdik yoksa bide yaşa takılacaz
ben banka filan istemiyorum artık hoş aldıklarımı varda küçük bi iş bulsaydım yeterdi dersaneye yazıldım kpss ye hazırlanacam başka çare yok
ama bikaç kuruş kazanacam bi iş olsaydı ama olmuyor hayırlısı bakalım.....ama iyice eve kapandım ben evden çıkmak istemiyorum telim kapalı kimseyle görüşmek istemiyorum böle olmak istemiyorum ama içimden hiç bişe gelmiyor herşey boşa gidiyor bidaha bu yaşa gelmicez onuda evde oturarak geçirmek istemiyorum dualarmz inş.kabul olur canım hayırlısıyla....

kızlar bu işçi bulma kurumunda hem para hem meslke öğretiyorlarmış

müracaat etinizmi mutlakada işe yerleştirmeler oluyormuş

araştırdınızmı?

işkurun kurslarını diyosun galiba canım ama onada başvurdum çagırmadılar şu gün başlayacak bugun başlayacak kaç ay geçti üstünden herkes oyalıyor ya başka yaptıkları bişe yok 2 yıl geçti bişeler oldu olacak derken kimseden fayda yok ben bunu çok iyi anladım hayatta tek başınasın ve çalışmak zorundasın bunuda çok iyi anladımm hakkımızda hayırlısı...

haklısın boncugum en güzel caglarımız evde boş boş oturmakla geciyorr..yaa okumayan çalışmayan evlenip gidiyorr yaa bende oda yokk:1no2: iş olmadan evlilikte yasak banaa..off offff(( ..sen dershaneye yazılmakla iyi yapmışsın aslında bende düşünüyorumm.. cok sıkı calışıp seneye şöyle 85 ve üstü alıp direk atanmak istiyorumm..ama işte bu psıkolojiyle nasıl calışacagım onuda bilmiyorummm mafoldumben

merhaba arkadaşlar önceden yazıyordum buraya beni unutmuşsunuzdur artık epeydir oğlandan fırsat bulamıyordum

bu arada iki iş görüşmem oldu birisi wodafone çağrı merkezinde satış danışmanlığı malesef bu iş olmadı

diğerine de bugün gittim mng kargo müşteri hizmetleri sorumlusu bu iş de henüz ne değil sadece görüştük geldim bakalım artık hayırlısı

inş.olur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…