hihoyyytözlemişim iyicene kız seni
tatilim harika geçti süper eğlendik antalya kemere gittik kızlar tavsiye ederim fırsat ve imkanlar dahilinde tatil yapmak çok iyi geliyor kendini yeniliyorsun resmen kuzu senin iş nasıl bacım alıştın mı?
selam kk nın işsiz hatunları
kızlar selam kötü haber benim işe alınacagım meçhul artık olursa bi mucize gibi olcak salak herif hiç bişe demiyomuş ne olur ne olmaz resmen süründürüyor nefret ediyorum böle insanlardan benim hayatımla oynuyo resmen umrunda degil gerizekalının onu Allah a havale ediyorum muhakkak hakettiği neyse onu verecektir sinirlerim çok bozuk sertifika dedi söz dedi yaptıdıgı şerefsizliğe bak mafoldumben
kızlar selam kötü haber benim işe alınacagım meçhul artık olursa bi mucize gibi olcak salak herif hiç bişe demiyomuş ne olur ne olmaz resmen süründürüyor nefret ediyorum böle insanlardan benim hayatımla oynuyo resmen umrunda degil gerizekalının onu Allah a havale ediyorum muhakkak hakettiği neyse onu verecektir sinirlerim çok bozuk sertifika dedi söz dedi yaptıdıgı şerefsizliğe bak mafoldumben
canım bunların hepsii aynıııııııııııı :gitme:...yapacak bişe yok.... off yaa benimde canım cok sıkkın ne yapsam ne etsem diye düşünüyorummmmm:uhm:[/QUOTüzüldüm:çok üzgünüm:
tercih yaptınızmı bacım kpss içinCADIARZU
tercih yaptınızmı bacım kpss içinCADIARZU
kuzu naber çıktı işte bu saçma bişey ortaya nolcak bilmiyorum bi umutla bekliyodum dumur oldum şimdi
tercih yapmadım henüz 20 sine uzatılmış sanırım onun için yapmadım daha
sen napıosun alıştınmı işine....
Ben yaptım bacım ama atanmam için mucizeye ihtiyazım varr oda ALLAHIMA baglı.. yoksa 60 küsürlee rüyamda bile göremem :çok üzgünüm:
Devlette şansımı 2010 da kullanacagım.. 2008 kpss kitap yüzü acmadan girmiştim cünkü hem okulu uzatmamam gerekiyodu hemde yüksek lisans için mücadele ediyodumm.. o yüzden kısmetse 2010 da atanmayı düşünüyorum.. şimdi tek istegim özelde bir iş bulup calışmaya başlamakk..
alıştım bayağı bacım koşturuyom kapmak için herşeyi senin bu iş ne oldu allah aşkıan böyle ya adamlar oyunmu oynuyor çok kızdımklava:
valla kedinin fareyle oynadıgı gibi benle oynuyolar
bende yazılacam bi kursa inşallah 2010 hayırlı gelir bizlere