Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

tatilim harika geçti süper eğlendik antalya kemere gittik kızlar tavsiye ederim fırsat ve imkanlar dahilinde tatil yapmak çok iyi geliyor kendini yeniliyorsun resmen kuzu senin iş nasıl bacım alıştın mı?

tatilim harika geçti süper eğlendik antalya kemere gittik kızlar tavsiye ederim fırsat ve imkanlar dahilinde tatil yapmak çok iyi geliyor kendini yeniliyorsun resmen kuzu senin iş nasıl bacım alıştın mı?

canım benimm ,ayy ne güzel iyce eglenmişsinizz. darısı bana inşallahh.....

slm bacımlar nerelerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuu opuyorumnanaktanneler yapıyorsunuz çok kopuk kaldık

kızlar selam kötü haber benim işe alınacagım meçhul artık olursa bi mucize gibi olcak salak herif hiç bişe demiyomuş ne olur ne olmaz resmen süründürüyor nefret ediyorum böle insanlardan benim hayatımla oynuyo resmen umrunda degil gerizekalının onu Allah a havale ediyorum muhakkak hakettiği neyse onu verecektir sinirlerim çok bozuk sertifika dedi söz dedi yaptıdıgı şerefsizliğe bak mafoldumben

canım bunların hepsii aynıııııııııııı :gitme:...yapacak bişe yok.... off yaa benimde canım cok sıkkın ne yapsam ne etsem diye düşünüyorummmmm:uhm:

nerden çıktı bu bacım:çok üzgünüm:

tercih yaptınızmı bacım kpss içinCADIARZU

kuzu naber çıktı işte bu saçma bişey ortaya nolcak bilmiyorum bi umutla bekliyodum dumur oldum şimdi

tercih yapmadım henüz 20 sine uzatılmış sanırım onun için yapmadım daha

sen napıosun alıştınmı işine....

Devlette şansımı 2010 da kullanacagım.. 2008 kpss kitap yüzü acmadan girmiştim cünkü hem okulu uzatmamam gerekiyodu hemde yüksek lisans için mücadele ediyodumm.. o yüzden kısmetse 2010 da atanmayı düşünüyorum.. şimdi tek istegim özelde bir iş bulup calışmaya başlamakk..

alıştım bayağı bacım koşturuyom kapmak için herşeyi senin bu iş ne oldu allah aşkıan böyle ya adamlar oyunmu oynuyor çok kızdımklava:

bende kpss kursuna yazılıcam kayıtları başlası
n bu arada işdede iyicene pişmem gerek

alıştım bayağı bacım koşturuyom kapmak için herşeyi senin bu iş ne oldu allah aşkıan böyle ya adamlar oyunmu oynuyor çok kızdımklava:

valla kedinin fareyle oynadıgı gibi benle oynuyolar

bende yazılacam bi kursa inşallah 2010 hayırlı gelir bizlere

hanimlar nasilsiniz ? hersey yolunda insallah ?
ben hala calisiyorum cok sükür... üniversite baslayana kadar biraz para biriktirebilecegim...
patron benden memnun kaldi... üni baslayincada devam etmemi istiyor...
insallah ayarlayabilirim bakalim...

sizlerde umudunuzu kaybetmeyin insallah sizde bulacaksiniz bir is...

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…