Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kazandınmı bacım sınavı benim mi kafam karıştıhihoyyyt

kuzum yok canim benimde sinavlarim vardi...
cok sükür gecti... ama sonuclarini bekliyorum hala

a.s.

sen nasilsin ?

kızlar vakıfbank memur alıyor şartları uyan varsa bi baksın vakıfbankın sitesine
haber vereyim dedim kamelya sen i.i.b.f mezunusun bi bak istersen canım......

slm kızlar benim bilgisayar kafayı yedi sonunda kardeşiminkinden giriyorum pofff buda beni buldu yaffff lmaz:

format istiyo heral bacım 2 yıldır format atmadım yazık haklı tabi çok yavaşladı acayip sinyaller verio en önemlisi sinir bozucu kendi kendine kapanıo olmadık zamanda.....

ama yinede giriyodu nete dün adamlar geldi kardeşimin laptopa net baglamak için onunkine baglandı bende sorun olr mu dedim yok olmas sende dediler sonra gittiler açtım net yok
net var görünüor ama giremiorum
lmaz:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız sanırım herşey bıraktığım gibi bende öyleyimmafoldumben
boncuğum ayrıca desteğin için tşk ederim canım çok sağolŞeniz

kızlar herkes bunalım galiba bu ara

herşey yoluna girecek derken hiç bişe oldugu yok
çok sıkılıyorum tatile gitmek istiyorum ama kendi yaşıtlarımla
aileyle degil off ya çıldıracam bu gidişle
işimde oolmuyo kandırdı beni adi herifler
lmaz:

nbr bacım hayrola herşey yolunda değil mi

iyim tatlım ne olsun hayat karmaşası bir takım dengesizler ve dengesizlikler uğraşıp duruyorumkafamçokkarıştı

hiç sorma canım yaa benimde bi tatile okadar çok ihtiyacım varki keşke buralarda olsaydın, bi arkadaşımla tatile karar verdik ama saçın üçüncü ayağını bulamadık oda sen olurdun ne güzel nasip işte:sinifsinif:

valla süper olurdu biraz farklı insanlar görmeye çok ihtiyacım var....

bende geldim aranızaa..hihoyyyt
bugün bi iş görüşmesine gittim inşAllah olur kızlarr çok begendimm yerii

nerelerdesiniz yahu ben giriyom siz yoksunuz siz giriyorsunuz ben yokum iyice sahipsiz kalmış topik neler yapıyon boncuğum anlat bacına kim çıldırttı seni

selam kızlar bende işsizler ordusunun askeriyim benide alın aranıza çarşamba günü bir işbaşvurusu yaptım boş kadromuz yok ama olunca çağırırız dediler yaww yani biz sizi ararız klasiği
nolcek benim bu halımmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…