Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kızlarrrrrrr selammmm

naber ciciler ben çok yorgunum anaaammm her yerim agrıyor yahuu

bu arada nur topu gibi bi sertifikam oldu sınavların ikisinide geçtim hayde yola devam,,

bakalım bundan sonra hangi engelleri atlayacazz....

kızlarrrrrrr selammmm

bu arada nur topu gibi bi sertifikam oldu sınavların ikisinide geçtim hayde yola devam,,

tebrik adarım boncuğum hadi bakalım allah yolunu açık etsin:eek:

kızlarrrrrrr selammmm

hayırlı olsun cannımcım bende aöf sınavlarını verdim 3 e geçmişim:dance:

sherin canım doğum günün kutlu olsun açtığım topiçte ilk senin doüum gününü yapıyorum ozaman buyrun kızlar oraya:sm_cool:

kızlar topiçte kendim çalıyorum kendim dinliyorum gelince kutlamalara katılın olurmu bakın yarında kamelyanınmış hazırlıklara şimdiden başlıyalımyerimseniben

tamamdır tatlım yarın ikinizinkinide kutluyoruz ama tek başıma yorucu oluyo sizde destek çıkın biraznaniknanik

tşk ederim kızlar herkesin yolu açık olsun inşlaallaahh

dogum günün kutlu olsun sherincimm
a.s.

ıyiki doğdunn sherinnnnnnnnn iyiki doğdun sherinnn.....opuyorumnanaktan Herşey gönlünce olsun tatlımmmmmmm

Ay yarın benim ve kuzumun doğum günnüüü bir an heycan bastıı .....Kızlar ben yarın yogunummm.. sabah nete giremem akşam görüşürüz ancakk ..Eve geldigimde anlatırım neler yaptıgımı..hihoyyyt ıyiki doğmuşuzzz yaa kuzummmmm....:sm_cool:

kızlar topiçte kendim çalıyorum kendim dinliyorum gelince kutlamalara katılın olurmu bakın yarında kamelyanınmış hazırlıklara şimdiden başlıyalımyerimseniben

Ayy canımm benimmmmmm coooook tşk ederimm arkadaşınıda düşünürmüşşşş.. Şeniz
Düşünmen yeter güzelimmmmmmm......:1hug: ..Sizleri cok seviyorummmmmm opuyorumnanaktan

Ayy canımm benimmmmmm coooook tşk ederimm arkadaşınıda düşünürmüşşşş.. Şeniz
Düşünmen yeter güzelimmmmmmm......:1hug: ..Sizleri cok seviyorummmmmm opuyorumnanaktan

kamelyacım canım mutlu yıllar şimdiden kutlayım yarın bende giremem filan geçer sonra ben işimi garantiye alayım hayırlı yaşlanmalarr dogum günün kutlu olsun kaydirigubbakcemile3

kuzucukun dogum güünde kutlu olsun kendileri yok burda ama görür yinede

dogumm gününüz kutlu mutlu olsunnn saglıklı ömürlerrrr
a.s.

kamelyacım canım mutlu yıllar şimdiden kutlayım yarın bende giremem filan geçer sonra ben işimi garantiye alayım hayırlı yaşlanmalarr dogum günün kutlu olsun kaydirigubbakcemile3

kuzucukun dogum güünde kutlu olsun kendileri yok burda ama görür yinede

dogumm gününüz kutlu mutlu olsunnn saglıklı ömürlerrrr
a.s.

iyiki doğdukkkkkkkkk bizzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanmutlu yıllar bizeeeeeeeee

X