Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

olcak olcak hiç merak etme kaydirigubbakcemile5olmayacak gibi bir durum olsa gelme derlerdi zaten bilirim iş görüşmelerini hiç üzme kendini

olcak olcak hiç merak etme kaydirigubbakcemile5olmayacak gibi bir durum olsa gelme derlerdi zaten bilirim iş görüşmelerini hiç üzme kendini

Günaydın canım benimm...:1hug:.. destegin için tşk ederim.. Bekliyorum bakalımm..Bu arada nasılsın sen neler yaptın gittinmi bir iş görüşmesine felan bir haber varmı???

hafta sonu dün dahil 8 yere başvurdum henüz cevap gelmedi bakalım bekliyorum

cümlemizin toptan işe gireriz o zamn topiğin ismini de değiştirirsin değil mikaydirigubbakcemile5

ayyyy kızlar selamm yorgunluktan ölüyorum bugun annemin günü vardı onlara hizmet edecem diye canım çıktı bi işim olsaydı keşke bu kadar yorulmazdım heralde kaydirigubbakcemile3
ya evet toptan işe g.rersek topiğimizin adını değiştirir kamelya kaydirigubbakcemile5

vala onuda bi işe girelim düşünürz inş..
menüde profiterol,sarma,peynirli poaça,milföylü yufkalı sebzeli börek,karışık bi salata,turşu bu kadar amaaa hepsini ben yaptım ev kızı oldum ya iyice
sositososito

cümlemizin toptan işe gireriz o zamn topiğin ismini de değiştirirsin değil mikaydirigubbakcemile5

Canım işe girelim cok iyi fikir topigin ismini degiştiririz..hatta siz isim düşünmeye başlayınn..sonuçta bu topik hepimizinn... şöyle bir okuyan bir daha okusunn kaydirigubbakcemile3

vala onuda bi işe girelim düşünürz inş..
menüde profiterol,sarma,peynirli poaça,milföylü yufkalı sebzeli börek,karışık bi salata,turşu bu kadar amaaa hepsini ben yaptım ev kızı oldum ya iyice
sositososito

Ayy canım ellerine sağlıkkk .Aslında biliyomusunuz bizle evlenecek beyler yaşadı cok şanslılar .. Bakk hem pasta, çörek, börek işlerini beceriyoruz hem iyi bir ev kızı pozisyonundayız hem calışmak için can atıyoruzz iyi kötü tahsilimizde var daha ne olsun.. Öpsünlerde başlarına koysunlarr dimi kızlarr...kaydirigubbakcemile3..Haksızsam söyleyinnn....

Ayy canım ellerine sağlıkkk .Aslında biliyomusunuz bizle evlenecek beyler yaşadı cok şanslılar .. Bakk hem pasta, çörek, börek işlerini beceriyoruz hem iyi bir ev kızı pozisyonundayız hem calışmak için can atıyoruzz iyi kötü tahsilimizde var daha ne olsun.. Öpsünlerde başlarına koysunlarr dimi kızlarr...kaydirigubbakcemile3..Haksızsam söyleyinnn....

sonuna kadar haklısın canım valla bu evde olma işi de iyi oldu biraz
bissürü bişeler yapmayı ögrendim hani diyolarya okumuş kızlar bişi bilmiyo halt etmiş onlar
:1closedeyes:

haa kızlar biişi söleyim sizlere işkurun kursları varmış başvurdunuzmu bi bilginiz varmı kurslardan birini seçiyomussun bedava üstelik günlük 15 liramı ne para yatıyomuş bankaya

nese kızlar görüşürüzzz ben çıkıyorum misaifir geliyomuş :tomato:

Naber kızlarrr
Bi gelişme var mı iş bulabildiniz miiii:nazar:

X