Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kızlar ben de çıkıyım her taraf heryerde biraz toparlayım gelirim yineopuyorumnanaktan

doğum günlerimiz aynı kızlar benimki de 21 haziran

sherini pazar yaşlandırıyoruz bizde pzt :Saruboceq:allah o günden sonra işimizi rast getirir inşallah :Saruboceq:sherin sen ikizlersin değil mi yengece vurmuşun azcık amayerimseniben

ayy canım aramızda 1 gün var kuzumla benimki 22 hazirann...neler yapmayı düşünüyosunn dogum gününde..yaa ben yeni yaşıma farklı girmek istiyorum..umarım yeni yaşlarımız bize ugur getirir..

aile içerisinde kutlayıcaz once sonra annemleri köye uğurlayıp evde parti vermeyi planlıyorum dağıtacam valla:dance:

hehhe ikizlerim yengeç galiba yükselenim ama tam emin değilimkaydirigubbakcemile3 burcumun özelliklerini taşırım yaneee

selam kızlar sabah sabah ne güzel sohbet etmişsiniz öyle hep kaçırıyorum yaaamafoldumben
doğum günlerimizde yaklaştı hee hadi bakalım inş yeni yaşlarımız bizlere güzel şeyler getirir aşk para mutluluk :lepi:

aminnnnnnnnnnnnnn cümlemize hayatım cümlemize sen nasılsın bu aradasositososito

puhahaha kız bende gelim partine aynada yüzüme bakmaya başladım kırışıklıklarım var mı diyemafoldumben

hay allah iyiliği versin kız ne kırışıklığı yaşın ne başın ne benimki gösstermelik veda değme çıtırlara taş çıkartırız evellah:jeyyar:

amaaan ne bilim diyolar ya 25 inden sonra başlar diye geçen gün aklıma geldi aynada inceledim kendimi kaydirigubbakcemile3

amaaan ne bilim diyolar ya 25 inden sonra başlar diye geçen gün aklıma geldi aynada inceledim kendimi kaydirigubbakcemile3

yok be güzelim takma kafana 25 neki şimdiden böyle takarsan ben gibi 30 olduğunda ne hissedersin valla kendimce 19 luklara taş çıkarırımzemuszemus-tatlicadiarzu-

merhaba hanimlar nasilsiniz? a.s.
Allaha sükür bende bir is buldum. Maasim cok fazla olmayacak ve gidis gelis yolum uzak ama olsun.
5 kurusta 5 kurustur diyerek sükür ediyorum.
Avusturyanin yerel kanali ve iki magazini icin telefonde sorusturma yapacagim.
Yarin ilk günüm olacak. Insallah iyi gecer.
Allaha sükür sonunda bir yer buldum.
Insallah sizlerede nasip olur. Umudunuzu kesmeyin.
Bu devirde issizlik cok zor gercekten.
Benim icinde degisiklik olacak.

Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

a.s.

hayrılı olsunalkisalkisalkisrabbim daim etsin inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…