- 1 Mart 2008
- 2.988
- 19
sen daha iyi şeyleri yaşarsın inşallah kuşuum evlilikte huzur her şeyden önemli gerisi fani şeyler
doğru diyonda benim evveli sevgiliyi koca yapmam gerekiyor banada yaık yaÇok üzgünüm çoook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen daha iyi şeyleri yaşarsın inşallah kuşuum evlilikte huzur her şeyden önemli gerisi fani şeyler
Canım sözleşme her işte imzalanıyorr.Keşke biraz daha düşünseydinn..sonuçta güzel biri İşe benziyorr..Neyse canım hakkında hayırlısı olsunnn...
günaydın canlar ,,
canım cumartesi sıınav var,, hemde işe gitmeme gerek yok teyzem orda çalışıyor zaten hep akıllarında hani yabancı olsa unutur filan dersin ama teyzem ordaya sürekli akıllarındayım yani söz verdiler inşallah sözlerinden dönmezler dua edin nolur yine beni bi telaş aldı :çok üzgünüm:
bu hafta değil canım 7 temmuz da ama bu pazar piknik var eşimin iş arkadaşlarıyla o gün doğum günüm ve de babalar günü benim için dolu bir gün olcak ben h. sonları zaten evde olmuyorum pek canım hep dışardayız bide bikaç gündür araba heycanı sardı araba pratiğimi arttırıyorum bugün evdeyim ama akşam çıkarız bide artık akşamları yürüyüşe başlayım diyorum oturduğum yerde çok güzel yürüyüş alanları ve parklar var herkes orda biraz spor yapmakta yarar var göbeğimi eritmek istiyorum işte böyle canım yaz gelince kendime geliyorum ben benim mevsimim bi şekilde uğraş bulmak lazım sen neler yapıyosun tatil planların var mı ?
Canım sözleşme her işte imzalanıyorr.Keşke biraz daha düşünseydinn..sonuçta güzel biri İşe benziyorr..Neyse canım hakkında hayırlısı olsunnn...
Boncukcumm sakin ol tatlım .bak ne güzel kursunda bitmişş gözün aydın. hadi bakalım sıra iş başı yapmana geldii. bu kadar telaş yapma rahat ol keyfini cıkar bencee.. ayy ben bu durumda olsam şimdiden iş kıyafetlerim felan hazırlardımmm
kaydirigubbakcemile3
valla süper ya darısı başımıza kuzununda dediği gibi
bende henüz tatil planı yok bakalım bizimkiler biyere giderse gidecez ama aileyle biyere gitmeyide istemiyorum şöle arkadaşlarınla gideceksin istediğini yapıp egleneceksinki tadı çıksın
ohh herkes burda kamelyacım günaydın tatlımmm
canım saol
ama kendimi fazla kaptırmak istemiyorum hep sorun çıktı bişeler oldu onun iiçin 2 yıldır bekliyorum korkuyorum yine bi aksilik çıkarsa diye hayırlısıyla başlayana kadarda hep böle olacak sanırım bi telaş korku,,
başlayınca ancak bi ohh çekecem herall
canım saol
ama kendimi fazla kaptırmak istemiyorum hep sorun çıktı bişeler oldu onun iiçin 2 yıldır bekliyorum korkuyorum yine bi aksilik çıkarsa diye hayırlısıyla başlayana kadarda hep böle olacak sanırım bi telaş korku,,
başlayınca ancak bi ohh çekecem herall
istediğim zaman işten çıkamazmışım tamam ama hadi bir şey oldu çıkmam gerek işten ya da ne biliyim gizli olan şeyleri kimseye sızdırmama para konuları bunlardan birisi olursa tazminat ödiycekmişim biraz ağırdı canım koşulları insan yatağa yattım mı rahat uyumak ister kafamda her saniye acaba bir şey çıkarda mahkemelik mi olurum diye düşünmek ağır bi şey
kaydirigubbakcemile3 yazık ya neleri var nete girip kapatmayı bile bilmiyor ha :roflol:
ne zamndır böyle toplanammaşıtık mafoldumbenkamelya yaşlanıyoz anacım 4 gün kaldı nasıl hissediyorsun:kedi:
canım sende haklısınnnnn gir bakalım şu sınavınaaa ...zaten sonuçlar hemen belli olur sertifikayı ne zaman verecekler bilgi aldınmı??
en fazla 1 hafta sonra veriyoruz dediler diğer hafta alırım inşallah canımm
doğum günlerimiz aynı kızlar benimki de 21 haziran
kuzum vallahi hiç sormaa... eskiden dogum günüm gelsin diye hemen yaşım geçsin diye dua ederdim.. şimdi günler geçmesin diye dua ediyorummmm...ayy ciddiyim bi tuhaf oluyorumm..yaa daha iş yok güç yok evlilik yokk ...yaa eskiden 24-25 yaşında olanlara evde kalmış derlerdii hatırlıyorum şimdi aklım geldikçe bi tuhaf oluyorummm..