Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Boncukcumm sakin ol tatlım .bak ne güzel kursunda bitmişş gözün aydın. hadi bakalım sıra iş başı yapmana geldii. bu kadar telaş yapma rahat ol keyfini cıkar bencee.. ayy ben bu durumda olsam şimdiden iş kıyafetlerim felan hazırlardımmm
kaydirigubbakcemile3

valla süper ya darısı başımıza kuzununda dediği gibi

bende henüz tatil planı yok bakalım bizimkiler biyere giderse gidecez ama aileyle biyere gitmeyide istemiyorum şöle arkadaşlarınla gideceksin istediğini yapıp egleneceksinki tadı çıksın

ohh herkes burda kamelyacım günaydın tatlımmm

doğrudur canım ama bu sözleşme biraz ağırdı öyle her yapılanlar gibi değil adam canımı sıkacağa benzeyen bir tipti hayırlısı artık
Canım sözleşme her işte imzalanıyorr.Keşke biraz daha düşünseydinn..sonuçta güzel biri İşe benziyorr..Neyse canım hakkında hayırlısı olsunnn...

canım saol

ama kendimi fazla kaptırmak istemiyorum hep sorun çıktı bişeler oldu onun iiçin 2 yıldır bekliyorum korkuyorum yine bi aksilik çıkarsa diye hayırlısıyla başlayana kadarda hep böle olacak sanırım bi telaş korku,,
başlayınca ancak bi ohh çekecem herall

günaydın hayatımmmmmm opuyorumnanaktan

ne zamndır böyle toplanammaşıtık mafoldumbenkamelya yaşlanıyoz anacım 4 gün kaldı nasıl hissediyorsun:kedi:

canım sende haklısınnnnn gir bakalım şu sınavınaaa ...zaten sonuçlar hemen belli olur sertifikayı ne zaman verecekler bilgi aldınmı??

bu kadar dua kurs derken artık kapıdan almasalar bacadan girersin bacım korkma

canım evet bilmeyebilir ben buna bişey demiyorum bizlerde anamızın karnında ögrenmedik ama 2.5 aydır kursa gelmiş bi insan yani şaşırdım gerçekten en basit şeyler bunlar ögrenmemiş bide kursa hep gelmiş devam etmiş yani

ne zamndır böyle toplanammaşıtık mafoldumbenkamelya yaşlanıyoz anacım 4 gün kaldı nasıl hissediyorsun:kedi:

kuzum vallahi hiç sormaa... eskiden dogum günüm gelsin diye hemen yaşım geçsin diye dua ederdim.. şimdi günler geçmesin diye dua ediyorummmm...ayy ciddiyim bi tuhaf oluyorumm..yaa daha iş yok güç yok evlilik yokk ...yaa eskiden 24-25 yaşında olanlara evde kalmış derlerdii hatırlıyorum şimdi aklım geldikçe bi tuhaf oluyorummm..

kızlar ben gitmek zorundayım offf anam çagırıyorrr haydin görüşürüz hep böle toplaşalım yahuuuu

doğum günlerimiz aynı kızlar benimki de 21 haziran

ayy canım aramızda 1 gün var kuzumla benimki 22 hazirann...neler yapmayı düşünüyosunn dogum gününde..yaa ben yeni yaşıma farklı girmek istiyorum..umarım yeni yaşlarımız bize ugur getirir..

valla o gün pikniğe gitcez ne romantik demikaydirigubbakcemile3 ama önceden ayarlandı eşimin iş aradşlarıyla iptal etmek olmaz akşama da annemlere gideriz malum babalar günü orda pasta keseriz heralde farklı bişey yapmıycaz yani sizler neler yapıcaksınız

kaldık sayılırmıyızz ki gız biz artıkCADIARZUyok canım tazecigizzzsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…