- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanimlar nasilsiniz? a.s.
Allaha sükür bende bir is buldum. Maasim cok fazla olmayacak ve gidis gelis yolum uzak ama olsun.
5 kurusta 5 kurustur diyerek sükür ediyorum.
Avusturyanin yerel kanali ve iki magazini icin telefonde sorusturma yapacagim.
Yarin ilk günüm olacak. Insallah iyi gecer.
Allaha sükür sonunda bir yer buldum.
Insallah sizlerede nasip olur. Umudunuzu kesmeyin.
Bu devirde issizlik cok zor gercekten.
Benim icinde degisiklik olacak.
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
a.s.
başlıyoz başlıyozda sonu gelmiyor be gülüm o yüzden inan pek sevinemiyorum artıkbenneyaptımki
başlada bu kadar duayla bak ne güzel şeyler olucaksenin iş yerin nasıl biryer
aslında kız yurdu ordan sorumlu olacam ancak şimdi okullar kapalı herkez memlekeinde olduğu için yaz okuluna çevirmişler yazın ilk ve ortaokul dönemindeki çocuklarla ilgilenip güzel bi yaz geçirmelerini sağlıyacaz canım
inş aşkımda bi iş bulurda morali düzelir yaa çok keyifsiz :çok üzgünüm:
süpermiş arada sende güzel bir yaz geçirirsin iştealkisalkisalkisallah gönlüne göre veriir umarım
benimkide yakın zamnda ayrıldı işinden bu sırada zamn kaybetmemek için iş ararken bir tanıdığının yanında çalışıyor allah kimseyi işssiz bırakmasın bacım:çok üzgünüm:kadın için bu kadar zorken kimbilir onlar için nasıl zordur
allah razı olsun be gülüm amiin rabbim hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:
hiç sorma o neşeli kanı kaynıyan çocuk gitti somurtuk neşesiz bi şeyden keyif almayan biri geldi benimde çok canım sıkılıyo bu durumda kendime sevinemiyorum:çok üzgünüm:
iyim tatlım pazartesi yine yeni bi işe başlıyoz bakalım umarım bu daim olur
Canım hayırlı ugurlu olsunn ...Darısı bize inşallahh..
Canım hayırlı ugurlu olsunn ...Darısı bize inşallahh..
selam cicilerimm beyaz toprakım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah daim olur işin
sessizlik canım sanada çok sevindim haydi bakem yavaş yavaş gidiyo kızlar darısı bizlere inşallahhhhh opuyorumnanaktan
cok tesekkür ederim canlarim insallah Rabbim sizede en kisa zamanda hayirli bir is nasip eyler... umudunuzu kesmeyin... aramaya devam pes etmek yok .... a.s.
ya kızlar abime ev arıyoruz sölemiştim hatırlarsanız Allah ım nasıl pis kadınlar varya,,
anlatamam bi eve gittik mutfak dolaplarından böle yaglar sünüyo,,
dolapların içinde tencereleri koymuş tencerenin altına gelen yerler beyaz diğer yerler sırf yag içinde,,
duvarlar tavandan yere kadar küff olmuş nasıl yaşamışlar orda vallah anlamadım hala aklıma geldikçe tuhaf oluyorum ya :bbo: