Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

başlıyoz başlıyozda sonu gelmiyor be gülüm o yüzden inan pek sevinemiyorum artıkbenneyaptımki

ay haziran uğurlu mu geldi ne bizede sürtünün accık bizede geçsin bu şans delikafaduldeninşallah gönlünüze göre bir iş olur canların hadi hayırlısı a pek mutlu oldum yahualkisalkisalkis

başlada bu kadar duayla bak ne güzel şeyler olucaksenin iş yerin nasıl biryer

aslında kız yurdu ordan sorumlu olacam ancak şimdi okullar kapalı herkez memlekeinde olduğu için yaz okuluna çevirmişler yazın ilk ve ortaokul dönemindeki çocuklarla ilgilenip güzel bi yaz geçirmelerini sağlıyacaz canım

süpermiş arada sende güzel bir yaz geçirirsin iştealkisalkisalkisallah gönlüne göre veriir umarım

inş aşkımda bi iş bulurda morali düzelir yaa çok keyifsiz :çok üzgünüm:

benimkide yakın zamnda ayrıldı işinden bu sırada zamn kaybetmemek için iş ararken bir tanıdığının yanında çalışıyor allah kimseyi işssiz bırakmasın bacım:çok üzgünüm:kadın için bu kadar zorken kimbilir onlar için nasıl zordur

süpermiş arada sende güzel bir yaz geçirirsin iştealkisalkisalkisallah gönlüne göre veriir umarım

allah razı olsun be gülüm amiin rabbim hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:
hiç sorma o neşeli kanı kaynıyan çocuk gitti somurtuk neşesiz bi şeyden keyif almayan biri geldi benimde çok canım sıkılıyo bu durumda kendime sevinemiyorum:çok üzgünüm:

bir ara bende ruh gibiydim o ne yaşarsa bana yansıyor tabii ister istemez ama şimdilerde daha iyi allahtan allah sonumuzu hayır etsin be bacım çok zor yahu:çok üzgünüm:

evet kızlar erkekler için daha zor oluyor birilerinden babası bile olsa para istemek ağrına gider

selam cicilerimm beyaz toprakım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah daim olur işin

sessizlik canım sanada çok sevindim haydi bakem yavaş yavaş gidiyo kızlar darısı bizlere inşallahhhhh
opuyorumnanaktan

cok tesekkür ederim canlarim insallah Rabbim sizede en kisa zamanda hayirli bir is nasip eyler... umudunuzu kesmeyin... aramaya devam pes etmek yok .... a.s.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

ya kızlar abime ev arıyoruz sölemiştim hatırlarsanız Allah ım nasıl pis kadınlar varya,,
anlatamam bi eve gittik mutfak dolaplarından böle yaglar sünüyo,,
dolapların içinde tencereleri koymuş tencerenin altına gelen yerler beyaz diğer yerler sırf yag içinde,,

duvarlar tavandan yere kadar küff olmuş nasıl yaşamışlar orda vallah anlamadım hala aklıma geldikçe tuhaf oluyorum ya
:bbo:

iyilik ttalım tv ye dalmışım pzt iş görüşmem var akşam aradılar pzt bekliyorlar hadi hayırlısı dua edin bnada olurmu:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…