Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kuzu kuzum ben gidiyorum birazda tv seyredim beyaz başladı ama hiç sevmediğim biri var yahu mustafa keser neye çagırırki böle adamları programa tobe tobeee

iyi geceler bebiş!!! opuyorumnanaktan

Yaaa kızlarrrr size bişey soracagım..yaa akşam babamın arkadaşının kızı nişanlanıyorr..yaa ben kızla samimi felan degilimm.. gitmek istemiyorum..ya tutturdu babam sende geleceksinnn istemiyorummmmm dedim anlamıyor ..yok neymiş efendim sen gitmezsen onlarda senin nişanına gelmezmişş yaa sanki evlenen varda gelecekk..hadi nişanlandım sadece anne babası gelir...ya gitmelimiyim sizcee ??ciddiyim canım hiç bişe yapmak istemiyorrr:1no2:

günaydınnnnnnnnnnn biliyom anacım bilmemmi guru oldum otura otra işssizliktenkaydirigubbakcemile5

git anacım git hem değişiklik olur hemde bban haklı:kedi:bence

günaydın canlarr

kamelyacım git bence değişiklik olur insan içine kapandımı canı iyice sıkılıyor
bizimde bugun düğün var komşunun akşam kına gecesi yarında salona gidilecek değişiklik işte.....
hihoyyyt

ohhhhhhhhhh gez sen örtmen hanımdelikafadulden

gel ben sana öğretem salsa mı tango mukaydirigubbakcemile5istiyon

hepsini istiyorummmmm hemen geliyorum istanbula
hihoyyyt

canım ben kaçtım ders çalışacam malum cumartesi sınav var ve 400 soru var nerdeyse
kafamçokkarıştı

iyi bak kendine öptüm bebişşş opuyorumnanaktan

kolay gele soruları bana da atabilirmisin netten yapabilirsen canımcım bende çok öptümmmmmmopuyorumnanaktan

göz atcem balım ama tamam seni de zahmete sokmayim ben netten çalışıyon sandım ben bulurum netten bir yerden sana iyi çalışmalaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…