sende bilmiyomusun canım bilgisayar sertifikan yokmu :uhm:
valla yoksa al sonra benim gibi başına bela olurr
benim bilgisayar tam pencerenin önünde gök gürlüyo hava yanıp sönüyo korkuyorum bişey olmaz herall
Yaaa kızlarrrr size bişey soracagım..yaa akşam babamın arkadaşının kızı nişanlanıyorr..yaa ben kızla samimi felan degilimm.. gitmek istemiyorum..ya tutturdu babam sende geleceksinnn istemiyorummmmm dedim anlamıyor ..yok neymiş efendim sen gitmezsen onlarda senin nişanına gelmezmişş yaa sanki evlenen varda gelecekk..hadi nişanlandım sadece anne babası gelir...ya gitmelimiyim sizcee ??ciddiyim canım hiç bişe yapmak istemiyorrr:1no2:
Yaaa kızlarrrr size bişey soracagım..yaa akşam babamın arkadaşının kızı nişanlanıyorr..yaa ben kızla samimi felan degilimm.. gitmek istemiyorum..ya tutturdu babam sende geleceksinnn istemiyorummmmm dedim anlamıyor ..yok neymiş efendim sen gitmezsen onlarda senin nişanına gelmezmişş yaa sanki evlenen varda gelecekk..hadi nişanlandım sadece anne babası gelir...ya gitmelimiyim sizcee ??ciddiyim canım hiç bişe yapmak istemiyorrr:1no2:
günaydın canlarr
kamelyacım git bence değişiklik olur insan içine kapandımı canı iyice sıkılıyor
bizimde bugun düğün var komşunun akşam kına gecesi yarında salona gidilecek değişiklik işte..... hihoyyyt
ohhhhhhhhhh gez sen örtmen hanımdelikafadulden
gel ben sana öğretem salsa mı tango mukaydirigubbakcemile5istiyon
kolay gele soruları bana da atabilirmisin netten yapabilirsen canımcım bende çok öptümmmmmmopuyorumnanaktan
örtmenim opuyorumnanaktan
buldum nettekiler gibiyse kesin veririsin sen bu soruları
sen zaten özeldin yahusositososito