Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

slm kızlar biz h.sonu sonunda tatil rezervasyonunu yaptırdık oh beeee güzel bi tatili hakettim çok çalıştım ya yoruldumkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlarr bir kaç gündür yoktum yazlıga gittik aileceeee yeni geldikk.. nasılsınızz bakalımmm???

canım ben soyologum fakat meslegımı hiç yapamadım mafoldumben 1 yıl öğretmenlik yaptım...1 yıldan fazlada sekretrlik yapıyordum firma işçi çıkarınca işsiz kaldımmafoldumben

canım ben soyologum fakat meslegımı hiç yapamadım mafoldumben 1 yıl öğretmenlik yaptım...1 yıldan fazlada sekretrlik yapıyordum firma işçi çıkarınca işsiz kaldımmafoldumben

Canım üzülmee kısmet belki bakarsın daha iyi biri iş teklifi alırsınn...sen yine dua et calışmışssın.. ben daha hiç çalışmadımm...((( off acaba o günü görebilecekmiyimm...

Canım üzülmee kısmet belki bakarsın daha iyi biri iş teklifi alırsınn...sen yine dua et calışmışssın.. ben daha hiç çalışmadımm...((( off acaba o günü görebilecekmiyimm...

nerdesin bacım ya bağır bağır bir hal oldum kamelya diye :umursamaz:nerde sizin bu yazlık bakemdelikafadulden

kız o ka tatile gittin hala olumsuz takılıyon neden bacım:çok üzgünüm:

selam millet hepinize hayırlı geceler ben geldiiiim:teytey:
bir haftadır bamlıydım boncuğum hariç kimseciklerin aklına gelmemişim aşk olsuuun:dilcikar:neyse bütün sohbetlerinizi okudum hala bi iş ilanı göremedim:çok üzgünüm:
boncuğum üzülme tatlım herşeyde bi ahyır vardır orası olmasada daha hayırlı kapılar açılır umarım bilgisiyar kursu da iyi olmuş boşver hem değişik bi ortama girmiş olman kafa dağıtmana yarar hemde sertifikayıda aradan çıkarmış olursun işte bende zamanında 3 ay gittim kursa ama benim salaklığım sertifikayı almadan çıkmak oldu kurstan üstelik birincilikle bitirmeme rağmen ne cahilmişim ah kafam ahh diyorum şimdi:mymeka:
kamelyacım vicdancım pardon kuzucum:kedi:sizler nasılsınız bakalım :kedi:kamelya sevgiliyle aralar iyi galiba bu sıralar hee:lepi:

nerdesin bacım ya bağır bağır bir hal oldum kamelya diye :umursamaz:nerde sizin bu yazlık bakemdelikafadulden

oyyy oyyy canım benimmmmmmm arkadaşınıda düşünürmüş yerim ben seni yerimmmmm Şeniz.. tatlım vallahi 3 gündür yoktum ..bizim yazlık adananın pozantı ilçesinde..gel bacım beklerim bi günnn kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım yaa bi gittin tam gittin yani kaç gündür yoksun

kamelyacım günaydın beybi bu arada sende hoşgeldin bi gitti herkes yok oldu aynı anda lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…