Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kızlar bugun düğündeydim çok güzel bi düğün oldu maşallah......

o giriş filan harikaydı gelin arabasınada diyecek yoktu yani herşey süperdi.......
ee para olunca herşeyi yapıyor insanlar....

böle düğünlere gidince hemen evlenmek istiyorum yahu.. . :asigim:
eve gelince amannn evlenip napcan deli diyorum kendime....... kaydirigubbakcemile3

hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah Allah herkesii...

yine kimse yok noldu bu topike yahu
mafoldumben

canımcım benim darısı hepimize inşallah opuyorumnanaktantopiği biraz canlandırmak gerek bizimleri zorla çağırrık bizde olmazmııııııııııııııı:asigim:

boncuk nbr kurtlarını dökmüşün dün

tabi tabi tatlım bi döktüm bi döktüm oynamayı bilmiom cicim y
a mafoldumben

kendi düğünüme kadar oynamayı iyi bi ögrenmem lazım yoksa rezil olurum gerçi gelinlikle bi sallansan bile acayip oynamış gibi duruyor amaaa kaydirigubbakcemile3

dün nerelerdeydin ugramadın buraya hiç... CADIARZU

yok be anacım ben buralardaydım çok oyalandım hatta topiktede kimse yok kate yok kamelya yok sen yoksun sherin yokmafoldumbenanlamadım valla:çok üzgünüm:

yok be anacım ben buralardaydım çok oyalandım hatta topiktede kimse yok kate yok kamelya yok sen yoksun sherin yokmafoldumbenanlamadım valla:çok üzgünüm:

diğerlerini bilmem ama ben burdayım cicim valla dün hiç biyere gitmedim evde pinekledim öyle :sinifsinif:

bende dün evdeydim ama bugün dışardayım kendimi solağa atıvecem bir arkadaşımın mezuniyetini kutlayıvecez deopuyorumnanaktansenin kursun kaçta bu arada

hayırlı olsun canımm...... nerden mezun oldu

benim kurs 6 da belki bende biraz erken çıkar dolaşırım

çok güzel canım inşallah hayırlı bi ögretmen olur vatana millete ben kaçtım cicim görürşüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…