Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Bu arada boncukk hayırlı ugurlu olsun canım..Bak bilgisayar işinide halletmişsin gözün aydınn :) Darsı benle beraber diger arkadaşlaraa...Umarım bizede en kısa zamanda bir iş kapısı acılırr..

canım tşk ederim inş.. en kısa sürede herkesten duyarız güzel haberler birbirimize edilen duallarla bu işler oluyo ben buna inanıyorum hepimizin birbirine edilen duası kabul olacaktırr Alllah ın izniyle.....

Bu arada hani benim cok istedigim bir iş vardı yaa bugün telefonla aradımm .adamlar işe birini almışlar şok oldummm...yaa insan bari olumsuz bir cevap gönderir yaaa...

Şunu anladım kendimi iş diye parcalasamda boşşşş.. kaderde kısmette varsa iş gelip seni buluyorrrr..kısmetinde yoksa kendinide paralasanda olmuyorrrrr...:1no2:

Bu arada hani benim cok istedigim bir iş vardı yaa bugün telefonla aradımm .adamlar işe birini almışlar şok oldummm...yaa insan bari olumsuz bir cevap gönderir yaaa...

insan bi arayıp söyler ya olumsuz diye tabi bunlar anlamzlar nasıl umutla karşı tarafın beklediğini ahh güzelim

evet nasipten öteye gidemiyosun

bişeyi çok isteyince olmuyo zaten onun için biraz rahat olmk gerekiyo onuda biz yapamıyoz işte

Neyse tatlım ben kaçtımmmm sana iyi gecelerr..yarın görüşürüzzzzz cok öptümmmm...Şeniz

anacım kaçırdım ben sizi yine yav yarın beklerim çaya ona göre çoks öptüm beya:gitme:

Allahım şu cuma günü sen bizlere hayırlı iş kapıları acmayı nasip eylee..:Saruboceq:

nbr iş kadını adayı :)kaydirigubbakcemile3neler yapıyon

kuzum gittinmi yahu bi denk gelemiyoruz kızlar yaaa

aman ne iş kadını ne iş kadını bi türlü giremedim

kursa gidecem 6 da kurstakiler bakar şimdi merakla buda kim diye
kendimi fazlamı önemsedim nee heheee
kaydirigubbakcemile3

ilk işe başlayanımız sen olacan anacım bizim için önemli olduğun hkesin hadi hayırlsıopuyorumnanaktan

boncukcum tebrik ederim insallah hayirlisiyla siftahi sen yapicaksin ise baslamakla... darisi bizim basimiza hehehe

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…