Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kızlar çok tşk ederim seviyorum sizleri şimdi çıkıyorum kursa geç kalacam yoksa öptüm gelince görüşürüz bacılarım benimmmm opuyorumnanaktan

kursa gittim pek kimse yoktu benle birlikte 7 kişydik gelmemiş bi çogu
ya sanki onlarla birlikte başlamışım gibi sıcaktı ortam valla ilk günüm gibi olmadı bu yüzden çok mutluyum hoca bile adımı bile sormadı ögrenmiş idareden geldi yanıma soruları filan vereyim sana neler çıkacagını sölerim hemenmi lazım sertifika filan dedi çok ilgilendi kendimi çok rahat hisseetiim
opuyorumnanaktan

hadi canımmm şimdiden hayırlı ugurlu olsunnn..bak şansın yaver gidiyorrr:)))) maşallahhhhh

kursa gittim pek kimse yoktu benle birlikte 7 kişydik gelmemiş bi çogu
ya sanki onlarla birlikte başlamışım gibi sıcaktı ortam valla ilk günüm gibi olmadı bu yüzden çok mutluyum hoca bile adımı bile sormadı ögrenmiş idareden geldi yanıma soruları filan vereyim sana neler çıkacagını sölerim hemenmi lazım sertifika filan dedi çok ilgilendi kendimi çok rahat hisseetiim
opuyorumnanaktan

geldim balım geldim ne güzel aile ortamımı kursun ordada kendine bakim 1 ay sonra biriş kadını olcak biizm boncuk:kedi:eeeeeeeeeeeeeeee hızlandırılmış kurs mu bu

geldim balım geldim ne güzel aile ortamımı kursun ordada kendine bakim 1 ay sonra biriş kadını olcak biizm boncuk:kedi:eeeeeeeeeeeeeeee hızlandırılmış kurs mu bu

yok güzelim hızlandırılmış degil 2 aydır devam eden bi kurs ben sonuna yetiştim biliyorum filan bilgisayarı deyince tamam dediler sınava girersin böyle kabul ettiler Allah razı olsun kurstan kabul etmeye bilirdide

hoca bişeyler diyo ben hemen yapıom gelip bakıyo sadece diğerlerinin hepsine tek tek gösteriyo nerdeyse sonra beni çalışkan biliyor diye banada soruyolar havalıyım anlıcanız kurta
:kedi:

inşallah hayırlısıyla sınavıda geçerimde bi engelim kalmaz kaydirigubbakcemile5

yok güzelim hızlandırılmış degil 2 aydır devam eden bi kurs ben sonuna yetiştim biliyorum filan bilgisayarı deyince tamam dediler sınava girersin böyle kabul ettiler Allah razı olsun kurstan kabul etmeye bilirdide

hoca bişeyler diyo ben hemen yapıom gelip bakıyo sadece diğerlerinin hepsine tek tek gösteriyo nerdeyse sonra beni çalışkan biliyor diye banada soruyolar havalıyım anlıcanız kurta
:kedi:

inşallah hayırlısıyla sınavıda geçerimde bi engelim kalmaz kaydirigubbakcemile5

vayyyyyyyyyyyyyyy örtmenmisin sen gııııııııııııııııııııııııııııııı:jeyyar:

vayyyyyyyyyyyyyyy örtmenmisin sen gııııııııııııııııııııııııııııııı:jeyyar:

ya bugun pawerpoint işledi Allah ım gına geldi resmi döndür yok yazıyı döndür yahu nasıl basit şeyler ögretiyolar bilmeyince zor geliyodur tabi
ama iyi oldu ya bukadar kısa gitmem ben 1.5 napardım kafayı yerdim heralde
:jeyyar:

bana da öğretirsin artıkın:ecrin_bebek:

sende bilmiyomusun canım bilgisayar sertifikan yokmu :uhm:

valla yoksa al sonra benim gibi başına bela olurr

benim bilgisayar tam pencerenin önünde gök gürlüyo hava yanıp sönüyo korkuyorum bişey olmaz herall :nazar:

X