Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

iyiymiş canım bak üzülmen için sebep kalmadı kesin başlarsın ozaman maaşta iyiymiş yoluna giriyo işte her şey sonra da hayırlısıyla koca adaylarını konuşuruz:jeyyar:

hayırlısı canım inş.. bi başlayımda onada gelir sıra :kedi:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu süper bir habermiş yahuuuuuuuuuuuuu

kuzum naber kaydirigubbakcemile5

ayy bugun sergi vardı annemin gittiği kursun sergisine gittik off ya millet neler yapıyo nasıl ugraşıyolar onlarla anlamıyorum düşünün dantelden seccade örmüşler ne gerek var ya bukadar zahmete göze yazık
lmaz:

kızlarrr dua edin bacılarım bi kurs bulduk devam ediyomuş ve ayın 20 sine sınavı varmış benide kabul etmişler şimdi kursa gidiyorum 6 hafta beklemicem inş.. haziran sonu işbaşı yaparım nolur canlarım bu sefer olsunnnn

dua ediyom kız vallaopuyorumnanaktanne güzel 1 ay sonra kesin çalışıcan bunu bilmek bile süper be bacım

boncuk işler yaver gidiyo hadi bakalım bu yaza hızlı başladın darısı bize

canlarım bacılarım saolun valla hep beraber başlarız inşallah.. hayırlısyla

Allah tan hiç bi zaman umut kesilmez

bu sefer inşallah olacak şimdi geldim sadece 4 gün gidecem kursa
yarın, pazartesi,çarşamba ,cuma ,cumarteside sınav var sonra sınav sorularıda verdiler bunlardan çıkacak çalış diye saolsunlar Allah razı olsun
opuyorumnanaktan

kız 1 ayda veriyorlarsa bende gidem şu kursa yavvvvvvvvvvvvvvvvvvkaydirigubbakcemile5

Bu arada boncukk hayırlı ugurlu olsun canım..Bak bilgisayar işinide halletmişsin gözün aydınn :) Darsı benle beraber diger arkadaşlaraa...Umarım bizede en kısa zamanda bir iş kapısı acılırr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…